Balık Burcunun Kusur ve İmtihanları
Balık Burcunun Kusur ve İmtihanları
Balık, sınır çizmeyi sevmediğinden bazen hakikat ve gerçeklikle ilgisini koparabilir. Çevrenizde olmayacak iddialara inanmış ve safça kapılmış Balıklar görebilirsiniz; mesela reenkarnasyona, sahte peygamber ve şeyhlere veya uydurma tarikatlara. Böyle kolayca inanıp şüphe etmekten kaçınması, Balığa çok pahalıya patlayabilir. Dünyevi kayıplar bir yana, öte dünyasını da yitirebilir. Balığın sahtekarlıklara kapılma meyli, hak dinlerin disiplininden hoşlanmadığı için bunlara teslimiyetten kaçınması ve ruhsal arayışını daha kolay gibi görünen boş inançlara yöneltmesidir.
Balık, kendisini sömüren her şeye karşı fazlasıyla savunmasız, kendisini uyarmaya çalışan dostlarına karşı da dik kafalı ve inatçı olabilir. Sonunda mızmızlanıp kendisine acırken ve başkalarından yardım isterken kimse ona acımazsa da kızacak, kendisini zavallı hissedecektir.
Balığın ayaklarını yere basması, hayallerine fazla kapılmaması gerekmektedir. Eğer kendisini çekip çeviren iyi niyetli ve akıllı biriyle birlikteyse, bunun kıymetini bilmelidir. Yine de sen-ben sınırını büsbütün kaybedecek kadar kimseye bağlanmamalı ve kendisini savunmasızca açmamalıdır. Ne de olsa insanoğlu çiğ süt içmiştir.
Balık, kendisini sömüren her şeye karşı fazlasıyla savunmasız, kendisini uyarmaya çalışan dostlarına karşı da dik kafalı ve inatçı olabilir. Sonunda mızmızlanıp kendisine acırken ve başkalarından yardım isterken kimse ona acımazsa da kızacak, kendisini zavallı hissedecektir.
Balığın ayaklarını yere basması, hayallerine fazla kapılmaması gerekmektedir. Eğer kendisini çekip çeviren iyi niyetli ve akıllı biriyle birlikteyse, bunun kıymetini bilmelidir. Yine de sen-ben sınırını büsbütün kaybedecek kadar kimseye bağlanmamalı ve kendisini savunmasızca açmamalıdır. Ne de olsa insanoğlu çiğ süt içmiştir.
BİLİNÇALTINI HAPSET ki O SENİ HAPSETMESİN;
İÇGÜDÜLERİNE HAKİM OL ki ONLAR SANA HAKİM OLMASIN!!!
İÇGÜDÜLERİNE HAKİM OL ki ONLAR SANA HAKİM OLMASIN!!!
Balık, kendisini sömüren her şeye karşı fazlasıyla savunmasız, kendisini uyarmaya çalışan dostlarına karşı da dik kafalı ve inatçı olabilir. Sonunda mızmızlanıp kendisine acırken ve başkalarından yardım isterken kimse ona acımazsa da kızacak
Eğer kendisini çekip çeviren iyi niyetli ve akıllı biriyle birlikteyse, bunun kıymetini bilmelidir.
balıklar neptünün egemenliğinde olduğundan,neptünvari kandırılmalara,kendinden geçmelere,adanmaya,kurban pozisyonuna düşmeye en meyilli burçttur,neptün egoları eriten çözen dağıtan bir planet olduğundan balıkların egoları fazla gelişmemiştir,bundan asla kişiliksizlik akla gelmesin zira balıklar bilinçaltında ne istediğini gayet net bilen sizi bazı doğaüstü enerjilerle etkisine alabilecek,zavallı görünümleri altında yeri gelince bir canavar kesilecek kadar kişiliklidirler...
Bu "canavar kesilme"kavramına katılıyorum:)..çin yükseleni balık olarak..emekli yazdı:balıklar neptünün egemenliğinde olduğundan,neptünvari kandırılmalara,kendinden geçmelere,adanmaya,kurban pozisyonuna düşmeye en meyilli burçttur,neptün egoları eriten çözen dağıtan bir planet olduğundan balıkların egoları fazla gelişmemiştir,bundan asla kişiliksizlik akla gelmesin zira balıklar bilinçaltında ne istediğini gayet net bilen sizi bazı doğaüstü enerjilerle etkisine alabilecek,zavallı görünümleri altında yeri gelince bir canavar kesilecek kadar kişiliklidirler...
Bazen insan şu cümleyi yüksek sesle söyleyecek ne canavarca olaylar yaşıyor..ve ister istemez canavar kesiliyor..:"yaşasın kötülük.."
"ALEM HEPİMİZE YETER, BİR LOTUS MU FAZLA GELDİ?.."
VE YİNE DİYORUM: "İLLAKİ İNSAN OLMAK"..
sevgili lotus'umlotus2 yazdı:Bu "canavar kesilme"kavramına katılıyorum:)..çin yükseleni balık olarak..emekli yazdı:balıklar neptünün egemenliğinde olduğundan,neptünvari kandırılmalara,kendinden geçmelere,adanmaya,kurban pozisyonuna düşmeye en meyilli burçttur,neptün egoları eriten çözen dağıtan bir planet olduğundan balıkların egoları fazla gelişmemiştir,bundan asla kişiliksizlik akla gelmesin zira balıklar bilinçaltında ne istediğini gayet net bilen sizi bazı doğaüstü enerjilerle etkisine alabilecek,zavallı görünümleri altında yeri gelince bir canavar kesilecek kadar kişiliklidirler...
Bazen insan şu cümleyi yüksek sesle söyleyecek ne canavarca olaylar yaşıyor..ve ister istemez canavar kesiliyor..:"yaşasın kötülük.."
yaşamında yeni bir dönemi başlattığını gerek bir kaç yazındaki ayrıntıdan gerekse hissiyat bazında algılayabiliyorum,ve lütfen yarı yolda bırakma böyle devam et,birbirimize destekle,yaşam içinde hayat oyununu diğerleri gibi onlar gibi onlardan öğrendiğimiz gibi bizlerde oynayalım...
elbet yaşasın kötülük derken farkındayım durduk yere kimsenin canını yada duygulaırnı incitmeyeceğinden,ama artık hak edene hak ettiğini vermeli insanoğlu,elalemin delisi biz değiliz,gel gör ki alemde ne deliler var:)
öperim yüreğinden balım...
Sevgili emekliemekli yazdı:lotus o şeytanları kovalamayı bırak:)iizn ver gelsinler ve o şeytanlarla yüzleş,içinde bunu başaracak güç var eminim...
bunca kendini kahra değmez,çin burcu balık lotus2'um:)
Tam bir yıl hatta daha uzun süredir bunu yaptım bu portalda..ama artık yapmayacağım..şeytanı çağırmaya değil kovalamaya niyetliyim..ve bunu başaramazsam emin ol bu sefer beni yok edecek..
biliyormusun Sevgili Şeytan en çok kimlere musallat olur?.."BÜYÜK İNSAN OLMA YOLUNDAKİLERE"..Yani plutosu 1.evdekilere örneğin..(şuan nette fonda hangi müzik var biliyormusun?.."..ruhunu şeytana sattın.."
Benim dostluğumdan da fişi çekme olurmu?..ve günlüğümü okursan orada olanlar hakkında bilgiler var..
ama sadece portal değil hayatımda zordu..ama portal en çok acı veren tecrübeydi benim için..bu sefer anlatabildimmi?..
ama sadece portal değil hayatımda zordu..ama portal en çok acı veren tecrübeydi benim için..bu sefer anlatabildimmi?..
tamam lotus'um şimdi anladım...
ve gerekirse kendin dışında kalan tüm dünyadan fişi çekmeli insan bence...
kendimi anlatmayı sevmem hani kişilik bazında kendimi anlatmayı yeni öğrendim az çok değiniyorum,ama özel hayatımla ilgili sevmiyorum,senin içn zinciri kırıyorum ve ilk ve son kez 4 yıl önce kendim dışında tüm o ana kadar dünyaya dünyama ait ne varsa çektim bağlantı fişini ve çekmeklede kalmayıp kısa devre yaptırdım yaktım tüm geçmişi...
inan çok rahatım,kendime ait bir cennet yarattım,hiç de zor olmadı,insanın ruhu,kalbi beyni huzurlu olsunda,yoklukmuş,ıssızlıkmış,yalnızlıkmış çok ta umrumda değil...
ve gerekirse kendin dışında kalan tüm dünyadan fişi çekmeli insan bence...
kendimi anlatmayı sevmem hani kişilik bazında kendimi anlatmayı yeni öğrendim az çok değiniyorum,ama özel hayatımla ilgili sevmiyorum,senin içn zinciri kırıyorum ve ilk ve son kez 4 yıl önce kendim dışında tüm o ana kadar dünyaya dünyama ait ne varsa çektim bağlantı fişini ve çekmeklede kalmayıp kısa devre yaptırdım yaktım tüm geçmişi...
inan çok rahatım,kendime ait bir cennet yarattım,hiç de zor olmadı,insanın ruhu,kalbi beyni huzurlu olsunda,yoklukmuş,ıssızlıkmış,yalnızlıkmış çok ta umrumda değil...
Aslına bakarsan ben o dediğin fişi ta çocukluğumda çekmiştim..sezgilerimle bulmuştum bu yolu..sezgilerim fişi çek lotus yoksda insanoğlu seni yok edecek diye beni ta o zaman uyarmıştı..
Ama zaman zaman bu fişi takıyorum..ve her kakışımda ne mi oluyor..işte bu oluyor:İNSANLIĞIN ÖNÜNDE HESAP VERİYORUM..KENDİMİ HER FİŞE TAKIŞIMDA BU HALDE BULUYORUM..HESAP HALİNDE..
BU sefer anlatabildimmi?..
ve inan bana o fişi bir daha HİÇ takmayacağım..
Tamam af dilerim insanlıktan..ama bir yere kadar..
Ama zaman zaman bu fişi takıyorum..ve her kakışımda ne mi oluyor..işte bu oluyor:İNSANLIĞIN ÖNÜNDE HESAP VERİYORUM..KENDİMİ HER FİŞE TAKIŞIMDA BU HALDE BULUYORUM..HESAP HALİNDE..
BU sefer anlatabildimmi?..
ve inan bana o fişi bir daha HİÇ takmayacağım..
Tamam af dilerim insanlıktan..ama bir yere kadar..
O başka bir konu başlığının konusu değilmiydi?:)..Sanırım yalnışlıkla buraya yazmışsın:)..cahraz yazdı:lotus sende pluto 1. evrede mi
Evet pluto 1.evde haritamda..
Yani bildiğim kadarıyla üç kişiyiz portalda plutosu 1.evde olan..daha vardır dedimya..çünkü burası çok özel insanlarla dolu..
-