Yeniay ve Esma Çalışmaları

yeniayda yapılacak esma çalışmaları

Burçların Aylık Yorumları ve Öngörüleri
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

Yeniay ve Esma Çalışmaları

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Çrş 04 Eyl, 14:22

Resim

Yeniay ve Esma Çalışmaları

2 Eylül'de başlayacak olan Hilal, bir çok konuda "bereket"i taçlandıracak. Tüm bu potansiyeli ve akışın dengesini gözeterek hazırladığım bazı ritüeller vereceğim. 3 Eylül saat 02.30'da (Ayın boşlukta olmadığı vakitte) başlayabilirsiniz.

Hukuksal anlamda ya da manevi anlamda haklarını alamayan kişilerin, adaletli bir şekilde haklarını almaları için;

Resim

Bu ritüeli uygulayan kişiler 7 gün boyunca, Cumartesi günü başlanmak üzere, öğleden sonra kedilere süt vermeli. Her gün bir tane olmak üzere toplam 7 tane çocuğa maddi ya da manevi yardım etmelidir... Çalışma esnasında sol avuç içinizde tutmak üzere kuvars kristali, çalışma bittikten sonra içmek üzere bir bardak su bulundurunuz.

"EL ADL 104"
"EL AZÎZ 94"
"EŞ ŞEHÎD 319"
"ES SÂMED 134"
"EL ALÎYM 150"

Bolluk bereket konusunda yeni kapılar açmak, yeni kaynaklara ulaşmak, kabuğunuzu kırmak için aşağıdaki çalışmayı uygulayabilirsiniz.

Resim

Çalışmaya başlamadan önce; çalışma esnasında sol avuç içinizde tutmak üzere kuvars kristali, cüzdanlarınıza koymak için ufak bir Lal taşı, en az 7 gün yakmak üzere beyaz ya da altın sarısı mum edininiz. Esma çalışmaları esnasında yanınızda, çalışma bittikten sonra içmek üzere bir bardak su bulundurunuz.

Bu çalışmayı uygulayacak kişiler kendinden zor durumda olan kişilere yardım etmeyi unutmamalıdırlar.

"YA BASÎD 72"
"EL VACÎD 196"
"YA ĞANÎYY 1060"
"YA MUĞNÎ 1100"
"YA LÂTÎF 129"

Korunmak, kollanmak, güvende olmak için bu çalışmayı uygulayabilirsiniz.

Resim

Özellikle kadınların diledikleri vakit yapabilecekleri, ömür boyu sürdürebilecekleri bir çalışmadır. Bu çalışmada Esma okuma esnasında sol avuç içinizde tutmak üzere bir kuvars kristali, 7 gün boyunca yakmak üzere yeşil mum bulundurabilirsiniz. Yanı sıra çalışma esnasında yanınızda Oniks taşı, Malakit taşı, Kaplan gözü taşı da bulundurabilirsiniz. Yanınızda, çalışma bittikten sonra içmek üzere bir bardak su bulundurunuz.

Bu çalışmayı uygulayacak kişiler her daim çevresindeki hayvanlara ve insanlara karşı duyarlı olmalıdırlar ve gözetmelidirler.

"EL KERÎYM 270"
"ER RAFÎU 351"
"ER RAKÎP 312"
"EL KUDDÜS 170"
"EL MÜHEYMÎN 145"

Bu Yeni ayın güzel ve özel getirilerinden bir tanesi de gökyüzü kombinasyonları ile beraber, kalıcı ilişkilere, evliliğe varan ilişkilere destek vermesidir.

Resim

Esma okumaları sırasında sol avuç içinizde tutmak üzere mutlaka bir kuvars kristali bulundurunuz. Esmalardan sonra içmek için ise yanınızda bir bardak su olmasına dikkat ediniz. Bu minvalde ritüel uygulamak isteyen kişiler, yedi gün yakmak üzere kırmızı ve beyaz mum (aynı anda yakılmalıdır) bulundurmalıdır. Doğal taş olarak Safir, Yakut, Kuvars ve mıknatıs bulundurabilirsiniz.

"EL VEKÎL 66"
"EL VEDÛD 400"
"EL VACÎD 196"
"El VALÎ 47"
"EN NÛR 256"

Uzun süredir sürüncemede olan ve satılamayan mallarınızın satılması, eski enerjinin gidip yerine yeni enerjinin gelmesi için çalışma yapmak isteyenler bu ritüeli uygulayabilir.

Resim

Esma okumaları sırasında sol avuç içinizde tutmak üzere mutlaka bir kuvars kristali bulundurunuz. Esmalardan sonra içmek için ise yanınızda bir bardak su olmasına dikkat ediniz.

Bu ritüele 7 defa Duha suresi okunarak başlanır.

"ES SELÂM 131"
"EŞ ŞEKÛR 526"
"EL MÛCÎB 55"



Nazan Gönültaş

Facebook sayfası:
https://www.facebook.com/gonultasnazan/


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Aylık ve Yıllık Burç Yorumları” sayfasına dön