YENGEÇ DÖNEMİ

Burçların Aylık Yorumları ve Öngörüleri
Kullanıcı avatarı
akkrep
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Mesajlar: 250
Yaş: 53
Kayıt: Pzt 21 Kas, 14:26

YENGEÇ DÖNEMİ

Okunmamış mesaj gönderen akkrep » Cmt 23 Haz, 18:00

DUYGUSAL COŞKULAR DÖNEMİ



21.Haziran.2007 TSİ 21:08 de yaz mevsimini başlatan YENGEÇ dönemine girdik. Yeni başlangıçların burcu olarak kabul edilen Yengeç, etkisi altına aldığı her şeyde nezaket ve sertliği bir arada yansıtma özelliğine sahiptir. Yaratıcı bir duyarlılıkla donatılmış Yengeç insanları ancak geçmiş ve geleceğin birlikte dokunarak bir kumaşın meydana getirilebileceğini hatırlatırlar. Yengeçler bilginin koruyucularıdır. Yengecin sahip olduğu 8 ayak yaratılışın sonsuz olasılıklarının sembolüdür. 4 tanesi 4 değişim rüzgarını, 4 tanesi de şifa çemberindeki 4 ana yönü işaret eder. Yengeçler bize yaşadığımız zamanlar ve davranış kalıplarımızla birlikte ilerlerken; içimizde taşıdığımız sonsuz ve Tanrısal özümüzü hatırlatırlar. (İstiridye kabuğundaki inci gibi) Bu nedenle de yaradılışımızın bu yönüne her zaman dikkat çekerler. Yaşam onlar için adeta sihirli bir dokumanın özünü taşımak ve korumak gibidir. Evlerine ve yuvalarına düşkün olan Yengeç insanları aileyi var etmek ve bir arada tutmak gibi özelliklere sahiptir. Herkese ve her şeye karşı duyduğu şefkat ve sevecenlik Yengecin hepimizin aynı özden geldiğimiz bilgisine sıkı sıkı bağlı olmasından gelmektedir. Davranış biçimlerinde değişken tavırlar sergilese de aslında Yengeçler muhafazakar bir yapı taşırlar. Türkiye'nin de haritasında Yengeç Yükselen burcu olarak gözükmektedir. Toplumsal alanda Türk halkının muhafazakar ve adetlerine bağlı bir toplum olması bu nedenle hiç şaşırtıcı değildir. Zor şartlarda halkın birbiriyle olan sıkı bağları ve değerlerini koruma içgüdüsü bu etkinin bir yansımasıdır. İnsan yaşamında Yengeç burcu ilk gençlik yıllarını etkiler.(18-24 yaşları) Bu çağda yaşamla ilgili derin sorularımızın yanı sıra evlilik ve aile kurma içgüdüsü en yoğun şekilde yaşanmaktadır. Yengeç burcu yaşamın derinliklerine atılan ilk adımdır. O sonsuz derinliğin içinde varolmak adına, güven içinde korunabileceğimiz bir aile, bir yuva o derinliklerde ilerlememize destek olması açısından elbette çok önemlidir. Doğum haritamızda Yengecin bulunduğu alan bu ilk derinlikleri ve nerede duygusal güven ihtiyacımız olduğunu görmemiz açısından belirleyicidir.

Burçlar açısından bu dönemin etkilerine baktığımızda;

[glow=red]Koç [/glow]için maddi alanda dikkatli kararlar almalarını gerektiren bir dönem başlıyor. Sağlam adımlarla ilerlerseniz bu dönem kazançlı çıkacaksınız. Duygusal alanda ise yıldızınız oldukça parlak. Karşı cinsle olan ilişkileriniz açısından canlı bir devre yaşıyorsunuz. Bu dönem yapacağınız geleceğe yönelik planlarınız gerçekleşecektir.
[glow=red]Boğa [/glow]için 25.Haziran'dan itibaren maddi alanda verimli bir dönem başlıyor. Eksik bıraktığınız yada henüz sonuçlanmamış işlerinizi yeniden değerlendirme ve isteklerinizi gerçekleştirme fırsatı bulacaksınız. Duygusal alanda ise gösterişe kaçmadan verici olmaya önem vermelisiniz. Temmuzda iş ortamınızda sorunlar olabilir, mantıklı davranın.
[glow=red]İkizler [/glow]için rahat bir dönem. Yeni olanakların içinde kendinizi daha rahat ifade etme fırsatları bulacaksınız. Özellikle yakın çevrenizden alacağınız desteklerle daha da hızlanacaksınız. Yeni bir iş yada ev değişimi gibi bir adım atmak için çok uygun bir dönemdesiniz. Ev ve aile hayatınızda güzel gelişmeler var.
[glow=red]Yengeç [/glow]için verimli bir dönem başlıyor. Maddi gelişmeler kendinizi daha da güvende hissetmenizi sağlayacak. Ev almak, taşınmak yönünde kısa süre içinde gerçekleşecek planlar yapabilirsiniz. 10.Temmuz'a kadar düşüncelerinizi yeniden gözden geçirerek her alanda yepyeni adımlara kendinizi hazırlayabilirsiniz.
[glow=red]Aslan [/glow]açısından ruhsal ve moral yönde destekleyici etkilerin ön plana çıkacağı bir devre. Uzun süredir etkisinde kaldığınız zorluklar giderek geride kalıyor. Yaşam size yeni bir sahne hazırlıyor. Bu sahnede size yakışır bir rol almak için kendinizi yeniden tanımlamanız gerekebilir. Aile hayatınızda ise sevinç verici gelişmeler var.
Başak için sanki bir kuluçka dönemi. Bir kaç ay sonra hayatınızın her alanına yansıyacak değişimler var. Sizde bunu hissediyor gibisiniz. Şimdi biraz rahatlayın. Bu dönem yapacağınız tatil size çok iyi gelecektir. Kuşku ve tereddütleri bir tarafa bırakıp kendinize güvenin. Size başarı vaat eden bir süreç var önünüzde.
[glow=red]Terazi [/glow]için spekülasyonlara karşı dikkat etmeleri gereken bir dönem.. İş ve aşk hayatınızda parlak bir süreçtesiniz. Ancak aşırı güvenden kaynaklanan çıkışlarla zarar görebilirsiniz. Duygularınızı bastırmak değil ama kontrol etmenizde fayda var. Duygusal çıkışlar bu dönem sadece zarar getirir.
[fade]Akrep için maddi alanda yaşayacakları olumlu gelişmelerle, ev yada arazi almak gibi uzun vadeli yatırımlar için uygun bir dönem. Uzun süredir beklediğiniz bir konuda olumlu sonuç alacaksınız. Ev ve aile konularında ise geçmişten gelen tıkanıklıklar bu dönemde çözüme kavuşacak.[/fade][glow=red]Yay [/glow]için kendilerini tanıma ve tanımlama konusunda geliştirici bir dönem. Sevgiyi yaşamınızın her alanında daha fazla görecek ve paylaşımlara önem vereceksiniz. İlişkilerde olduğunuz insanların başka yönlerini ve derin dünyalarını fark ettikçe onlarla olan sürtüşmelerinizin gerçek nedenlerini fark edip çözümler bulacaksınız.
[glow=red]Oğlak [/glow]için hem kendilerine hemde çevrelerine karşı daha anlayışlı olmalarını gerektiren bir dönem. 25. Haziran'dan itibaren önünüze cazip fırsatlar çıkacak ve siz bunları değerlendirmek isteyeceksiniz. Ancak sizin kazanç olarak görünen bu fırsatlara girme konusunda tedbirli olmalısınız. Arkasından size zarar verecek sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.
[glow=red]Kova [/glow]açısından duygusal alanda heyecan verici gelişmeler görünüyor. Yeni bir aşk yada süren ilişkinizde aşkın alevlenmesi olarak değerlendirebileceğiniz bu dönemden büyük haz alacaksınız. Aile hayatınızda ise nişan, evlilik, doğum gibi sevinçli gelişmeler var. Sağlığınız konusunda sıkıntıya uğramamak için aşırıya kaçmamaya özen gösterin.
[glow=red]Balık [/glow]için oldukça güzel bir devre. Yolculuklar ve arkadaşlıklar konusunda memnun edici gelişmeler yaşayacaksınız. Yeni çevreler ve arkadaşlıklar size moral verecek. Maddi alanda da beklenmedik fırsatlarla tatminkar bir dönem sizi bekliyor. Zihniniz oldukça net olacağından sizi zora sokacak kararsızlıklar yaşamayacaksınız.

Türkiye genelinde seçim atmosferinin yanı sıra terör konusunda 25. Hazirandan itibaren somut adımlar atılmaya başlanacak. Temmuz'un ilk haftası siyasi gelişmelerle dikkat çekici olayları getirecek görünüyor. Türkiye haritasında yükselen burç olarak görünen Yengeç döneminde yapılacak seçimler, ülkemiz açısından halkın iradesiyle bir ilkin gerçekleşeceğine işaret ediyor.

Zodyağın dördüncü burcu olan Yengeç bizi varoluşumuzun derinliklerine yöneltiyor. Her şeyin görünenden fazlasını içerdiği bilgisi Yengeçle bize ulaşıyor. Duygu ve hislerle örülü dünyasında Yengeç bize görüntülerin içindeki sonsuz yaşam okyanusunu tanıtıyor ve bu büyüklük içinde küçük ama sağlam; güven dolu bir yolculuk için gereken yuvanın inşasını bize öğretiyor. Maddi güven kadar duygusal güveninde önemine işaret ediyor. Bu nedenle bağlılık ve sadakat duygularını bize hatırlatıyor. Haz ve doyumun bir düşünce değil, bir his, bir duygu olduğunu anlatıyor. İçinde şefkat ve büyütme duygusunu barındıran Yengeç bir annenin çocuğuna duyduğu şefkat, koruyuculuk ve özen gibi; beraber olduğu insanları da bu duygularla besliyor. Bu anlamda doğum haritalarımızda Yengecin bulunduğu alan duygularımıza daha fazla önem vermemiz ve bağlılığımızı, sadakatimizi geliştirebileceğimiz alanları görmemiz açısından anlamlıdır.

Hepimize için iyi bir dönem olur umarım...


Kaçıncı ölmem ? Kaçıncı dirilmem bu? Bir Anka Kuşu gibi kendimi külümden yarattım....


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Aylık ve Yıllık Burç Yorumları” sayfasına dön