Neptün Geri Hareketi ve Etkileri

2018 neptün gerilemesi, neptün geri hareketi, neptün geri hareketi etkileri ve sonuçları, neptün gerilemesi etkileri, neptün gerilemesi nasıl etkiler

Burçların Aylık Yorumları ve Öngörüleri
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

Neptün Geri Hareketi ve Etkileri

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Cmt 23 Haz, 19:13

Resim

Neptün yılda bir kere yaklaşık 158 gün geri gider. Aslında gezegenler geri gitmezler, ama biz dünyadan onları geri gidiyor gibi görürüz. Güneş ve Ay dışında bütün gezegenler bu anlamda geri giderler ve geri gidişleri simgeledikleri enerjilerin bir süreliğine yeryüzünden geri çekildiği ve daha içsel olarak deneyimlediği şeklinde yorumlanır.

Neptün zaten yeryüzünde kendisini açıkça göstermeyen, bilinçle algılanması zor olan şeyleri temsil ettiği için geri çekildiğinde neye işaret ettiğini kavrayabilmek için çok dikkatli olmak gerekir. Neptün’ün enerjisi çözen, eriten bir enerjidir. Şimdi geçmişten kalma henüz çözümlenmemiş koşullar, derinden akan duygular uyanabilir. Bunları nasıl çözeceğimize dair içimizin rehberliğine güvenebiliriz.

Neptün sahte veya gerçekçi olmayan yapıların, koşulların çözülmesini, erimesini işaret eder. Bunları içsel olarak algılamak, kabullenmek ve daha sağlıklı bir yapı için ne yapmak gerektiğini düşünmek gerekir.

Şimdi insan daha fazla hassaslaşabilir, kaçış arzusu artabilir, aldanma-aldatma, kurban-kurtarıcı temaları öne çıkabilir. Özellikle kendine acıma eğilimine dikkat etmek gerekir.


www.astrolojidergisi.com


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Aylık ve Yıllık Burç Yorumları” sayfasına dön