Merkür Aslan Burcunda Hayatımızı Nasıl Etkiler?

merkür aslan burcunda hayatımzı nasıl etkiler?

Burçların Aylık Yorumları ve Öngörüleri
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

Merkür Aslan Burcunda Hayatımızı Nasıl Etkiler?

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Çrş 05 Ağu, 14:07

Resim

Merkür Aslan Burcunda Hayatımızı Nasıl Etkiler?

Merkür, Aslan burcuna girdi ve 20 Ağustos 2020’ye kadar burada kalacak. Bu konumdaki Merkür kişiye canlı, hevesli, özgüvenli ve kendisini olduğu gibi ortaya koyan bir ifade tarzı verir. Samimi, yaratıcı ve dramatiktir. Organizasyon becerisi güçlüdür ve fikirleri ya da ifadeleri ile başkalarını da yüreklendirebilir.

Zihinsel kapasitesini, kendisi için önemli olan ve anlam ifade eden konular için kullanır. Bu açıdan kişinin kalbindeki gerçek isteklerini ve gerçek düşüncelerini anlaması ve hiçbir eleştiriden korkmaksızın, onay ya da alkış beklemeksizin içtenlikle etrafına ifade etmesi gerekir. Bu konum, tiyatro, çocuklarla iletişim, borsa ve show dünyası gibi konulara yönelik bir düşünme ve yazma kapasitesine işaret edebilir.

Merkür’ün Aslan’daki gölgeleri, tarafsızlığını kaybederek aşırı ben-merkezci ve subjektif düşünmek, kendi düşüncelerinden aşırı hoşnut olarak üstünlük taslamak, entelektüel kibir, düşüncelerinin eleştirilmesine tahammülsüzlük, fikirlerini başkalarına zorla dayatmak, sabit fikirlilik, anlayışsızlık, gürültücülük, tantanacılık ve buyurganlık şeklinde kendisini gösterebilir. Sırf onay almak ve dikkat çekmek için dramatik konuşmalara girebilir.

Diğer yandan eleştiriye aşırı hassas olması ve onaylanmama korkusu yüzünden, kendi düşüncelerinden “gizli bir gurur” duysa da, kendi gerçek düşüncelerini hiç ifade etmeyebilir. Karşıt burcu Kova’nın gölgesine kaçtığında ise, bir gruba boyun eğerek kendini ifade etmeyebilir.

Merkür’ün yöneticisi Güneş de, kendi yönettiği Aslan burcunda ve 22 Ağustos’a kadar, neredeyse Merkür ile birlikte buradaki yolculuğunu sürdürecek. Bu anlamda Aslan burcunun, kalbinin isteklerini içtenlikle söylemek, yani “kendini ifade” bu ay içinde oldukça önem kazanabilir. Kendi isteklerimizi tespit edip bunları samimiyetle ifade etmek, sorunlara yaratıcı çözümler bulmak, içimizdekileri ifade ettiğimiz “yaratıcı kanallar” bulmak, kendimizi olduğu kadar etrafımızdakileri de yapmak istedikleri konusunda cesaretlendirmek ve yaşamımızı organize etmek için iyi bir dönem olabilir.

Bize keyif veren aktivitelere daha fazla yönelebilir veya çocuklarla daha fazla zaman geçirebiliriz. Ayrıca eleştirilme ya da beğenilmeme korkusuyla saklandığımız yerlerden çıkmak ve olduğumuz gibi “görülmeyi” göze almak özgüvenimizi ve cesaretimizi arttırabilir...


Astroloji Dergisi - Gözde Kara

Kaynaklar:

*Astroloji Dersleri, Barış İlhan


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Aylık ve Yıllık Burç Yorumları” sayfasına dön