Kasım Ayı Önemli Astrolojik Olayları ve Yorumları 2020

kasım ayı astroloji yorumu 2020, astroloji kasım ayı yorumları, kasım ayı önemli olayları, kasım ayı önemli enerji noktaları, kasım ayı astroloji, kasım astroloji yorumları 2020, kasım ayı astrolojik yorumlar

Burçların Aylık Yorumları ve Öngörüleri
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

Kasım Ayı Önemli Astrolojik Olayları ve Yorumları 2020

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Pzt 02 Kas, 15:54

Resim

Kasım Ayı Önemli Astrolojik Olayları ve Yorumları 2020

2020 Kasım Ayı önemli astrolojik enerji noktaları:

* Terazi burcundaki Merkür 3 Kasım 2020'de ileri gitmeye başlayacak. Merkü 13 Ekim 2020'de Akrep burcundayken geri gitmeye başladı ve 27 Ekim 2020'de geri ekrar Terazi burcunda girdi.
* 12 Kasım 2020'de Oğlak burcundaki Jüpiter yine Oğlak burcundaki Pluto ile kavuşacak. Bu kavuşum üçlü açı dizisinin son açısıdır.
* 13 Kasım 2020'de Koç burcundaki Mars ileri gitmeye başlayacak.
* 15 Kasım 2020'de Güneş veAy Akrep burcundayken Yeniay gerçekleşecek.
* 30 Kasım 2020'de Güneş Yay ve Ay İkizler burcundayken Ay tutulması gerçekleşecek.

Misty Kuseris ©2020
Çeviren: Belgin Avunduk - Astroloji Dergisi

Kasım 2020 Amerika Birleşik Devletleri için tarihe geçecek bir yıl olacak. 3 Kasım 2020 tarihi Amerika Birleşik Devletleri Başkanı ve Başkan Yardımcısı için resmi seçim tarihinin yanı sıra Cumhuriyetçi Parti'nin Senato'da çoğunluğa sahip olup olmadığının veya Demokrat Parti'nin çoğunluğu ele geçirip geçirmediğinin görüleceği tarih olacak.

Bu makale yazılırken hala muallakta olan çok şey var. Bundan önceki cumhurbaşkanlığı seçiminde yanlış olduğu kanıtlanan anketlere göre Joe Biden'a Seçim Kurulunda önemli olan eyaletlerde ya bir avantaj ya da en azından bir beraberlik sağlandığı görülmüştü. Bu arada şu anda hiçbir anketör bu önemli Senato seçimlerinin olası sonucunu nasıl hesaplayacağını bilmiyor.

Kasım ayı, havadaki tüm bu belirsizlikle birlikte Merkür'ün hala geri gidiyor olması ve 1 Kasım'da Satürn'e ikinci bir kare açı oluşturmasıyla başlıyor. Bu üçlü açı dizisinde Merkür'ün Satürn’le ilk kare açıyı oluşturması Merkür'ün ileri ve Satürn'ün geri hareket ettiği 23 Eylül'deydi. Bu açı 6 Kasım'da son kez meydana geldiğinde hem Merkür hem de Satürn ileri gidiyor olacak. Bu kare açı oluştuktan bir saat sonra Venüs geri giden Kayron’la karşıt açı yapacak.

Merkür iletişimi temsil ettiğinden ve geri gidiyor olduğundan duyduğunuz bilgilere çok dikkat etmeniz gerekir. Satürn engelleri temsil ettiği için başkalarıyla iletişim kurmakta da zorluk çekebilirsiniz. Başkalarının sizin endişelerinizi dinlemeye istekli olmadığını görebilirsiniz. Aynı zamanda Satürn ile kare açı yapan geri giden Merkür Terazi burcunda ve Satürn Oğlak burcunda olduğu için başkalarıyla ilişki kurmanın bir yolunu bulmaya çalıştığınızı gösterebilir. Yaşadığınız bölgedeki durumlar ve bu durumlarla ilgili olarak yapabilecekleriniz konusu da çok ilginizi çekebilir.

Venüs Terazi burcunda ve geri giden Kayron'la da karşıt açı yaptığı için bir kez daha diğer insanlarla ilişki kurma isteği olabilir. Onlarla uzlaşma köprüleri kurmanın bir yolunu bulmak isteyebilirsiniz. Ancak diğer insanlar sizi dinlemek istemediği için bunun mümkün olmadığını görebilirsiniz. Belki de geri giden Kayron Koç burcunda olduğu için sizinle tartışmaya girmek bile isteyebilirler. Burada anahtar sizin için önemli olan neyse onu kabul etmek ve bunu kendi kişiliğinizi kaybetmeden diğerlerine iletmenin bir yolunu bulmaktır.

Ancak tüm bunlar hayatınızda önemli kararlar vermeniz için gerekli olduğunu düşündüğünüz bilgileri hala alamadığınız anlamına gelebilir. Başkalarının sizi korkutmasına müsaade etmeden hayatınıza devam etmek isteyebilirsiniz. Amerika Birleşik Devletleri'nde insanlar birkaç gün içinde oy vermeye hazırlanırken tüm bunlar önümüzdeki bu birkaç gün içinde sona ermiş olacak.

3 Kasım'da Terazi burcundaki Merkür saat 12:50 pm EST civarında ileri gitmeye başlayacak. Terazi burcundaki Venüs saat 21:11 EST civarında geri giden Uranüs’le 150’lik açı yapacak. Bu Amerika Birleşik Devletleri'nde Seçim Günü ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki nüfus anlık sonuçlara alışmış durumda olmasına rağmen bu seçim sırasında bunun olacağını beklemiyorum.

Merkür 13 Ekim 2020'de geri gitmeye başladığında Akrep burcundaydı. 27 Ekim 2020'de geri giderken tekrar Terazi burcuna girdi. Merkür Terazi burcundayken diğer insanlarla ilişkilerinize önem verirsiniz ve başkalarını anlamak istersiniz. Fakat aynı zamanda Merkür geri giderken diğer insanların sizinle iyi iletişim kurmadığını veya siz onlarla iyi iletişim kuramadığınızı düşünürsünüz. Merkür ileri gitmeye başladığında başkalarının dediklerini anlayabilirsiniz.

Ancak dünyasal astrolojide yani bu durumda siyasi astrolojide Merkür bilginin nasıl yayıldığını temsil eder. Bu arada Terazi ittifakları veya davaları temsil eder. Amerika Birleşik Devletleri'nde Seçim Günü başladığında Merkür hala geri gidiyor olacak. Oldukça az sayıda kişi zaten posta yoluyla oyunu kullandı ancak bu sonuçlar sandıklar kapanmadan önce sayılmayacak. Bu durumda bu erken kullanılan oyların geriye dönük oylar olduğu anlamına gelir.

Ve Terazi burcunda Merkür geri gittiğinden bu oylar dava açılıp sorgulanırsa hiç şaşırmayın. Bu arada Amerika Birleşik Devletleri'nde Seçim Günü'nde oylama anketleri açıldığında da Merkür hala geri gidiyor olacak. Bu nedenle çeşitli yerlerde bazı ekipmanlarla ilgili sorunlarla karşılaşırsanız veya sadece eski moda yöntemlerle iletişim planlarsanız şaşırmayın. Ayrıca seçmenlerin gözdağı verilme endişesi de var ancak bazı medya kuruluşlarının tanıtım yapmaya çalışmasını çok büyük bir problem olarak görmüyorum.

Gün ilerlediğinde Merkür ileri gitmeye başlayacak ve oy verme yerlerindeki sorunlar düzeltilmeye başlayabilecek. Yine de saat 21:11 EST'ye kadar Terazi burcundaki Venüs geri giden Uranüs’le 150’lik açı yapacağından seçim yerleriyle ilgili bazı beklenmedik haberler de alınabilir. Bana göre beklenmedik haber seçimleri kimin kazandığına dair son duyuruların belirlenemeyeceğidir. Ve zaten çeşitli siyasi liderler dava açılması için çağrı yapıyorlar. Ancak gerçek güç Başkanlık seçiminin galibine bağlı değildir. Gerçek güç ABD Senatosunun kontrolünü kazanan partide olacaktır.
Peki, özellikle Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşamıyorsanız ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki herhangi bir seçimi umursamıyorsanız tüm bunlar sizi kişisel olarak nasıl etkiler?

Günün ilerleyen saatlerinde Merkür ileri gitmeye başlarken Venüs de Uranüs’le 150’lik açı yaptığında ittifaklar kurmanın önemli olduğunu anlayabilirsiniz. Kendi başınıza bir şeyler yapmaya çalışırsanız hiçbir şey başaramayabilirsiniz. Başkalarının yardımına ihtiyacınız olabilir. İhtiyaçlarınız konusunda konuşabilirsiniz. Yine de çevrenizde sizinkinden farklı olan ve ele alınması gereken bakış açıları olduğunu anlamakta zorlanabilirsiniz.

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki seçimlerden sadece üç gün sonra, 6 Kasım 2020'de Merkür tekrar ileri hareketine başlayacak ve Satürn'le son kare açısını yapacak. Bu açı ilk kez 23 Eylül 2020'de Merkür ileri ve Satürn geri giderken ve ikinci kez 1 Kasım 2020'de seçimlerden iki gün önce gerçekleşmişti.

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki seçimlerin oyları hala sayılıyor olacak. Bazı bölgelerde sonuca ulaşmaya çok az kalmasına rağmen bazı oy pusulalarının hileli olduğu veya seçimin yanlış olduğu konusunda protestolar olabilecek. Konuların mahkemeye götürülmesi de tartışılacak.
Ancak şimdi bu konuları aileniz ve arkadaşlarınızla tartışmanın daha önemli olduğu bir dönemdir.

Pek çok yönden Amerika Birleşik Devletleri'nde, seçimle ilgili olarak meydana gelen olaylar insanları duygusal olarak kutuplaştırdı ve aileler ve arkadaşlar arasında zıtlıklar yarattı. Ayrıca tüm korona virüs ve COVID-19 meselesi hala devam ediyor. Şimdi hayatınızda yapmak istediğiniz şeyler hakkında ciddi olarak tartışabilirsiniz. İlaveten aileniz ve arkadaşlarınızla kurmuş olduğunuz ilişkilerde ne tür yapılara ihtiyacınız olduğunu belirleme zamanıdır.

Ceres 9 Kasım'da Balık burcuna yeniden girerken ayın başlarında aynı fikirde olmadığınız insanlara karşı gerçekten daha fazla şefkat gösterebilirsiniz. Ceres başlangıçta 23 Nisan 2020'de Balık burcuna girdi ve 11 Temmuz 2020'de Balık burcunda geri hareket etmeye başladı. 27 Eylül 2020 ‘de Ceres geri giderken Kova burcuna tekrar girdi ve Kova burcundayken 18 Ekim 2020’de ileri hareketine başladı.

Ceres Balık burcundayken başkalarından gerçekçi olmayan beklentileriniz olabilir ve her zaman mükemmelliği arayabilirsiniz, özellikle de sevdiğiniz insanlarda. Bu durum ilişkileri daha da zorlaştırabilir. Ama aynı zamanda diğer insanların neye ihtiyacı olduğunu anlamak ve onlara yardım edip edemeyeceğinizi görmek istersiniz. Direk yüzleşmekten korkuyor olabilirsiniz ancak bu size başkalarını dinlemeye başlamanız için gereken zamanı verebilir. Belki de onların ne tür korkular yaşadıklarını ve birbirinize nasıl yardım edebileceğinizi de anlayabilirsiniz.

10 Kasım’da Merkür Akrep burcuna tekrar girecek ve birkaç saat sonra Balık burcuna tekrar giren Ceres’le üçgen açı yapacak.
Merkür başlangıçta 27 Eylül 2020'de Akrep burcuna girmişti. 13 Ekim 2020'de Akrep burcunda geri gitmeye başladı ve 27 Ekim 2020'de geri hareketle Terazi burcuna yeniden girdi. 3 Kasım'da Terazi burcundayken ileri gitmeye başladı.

Merkür Akrep burcundayken çok fazla bilgi vermek istemezsiniz. Gizliliğinize önem verirsiniz ve başkalarını dinlemek size daha kolay gelir. Hatta bazıları sessiz kaldığınız için size güvenebileceklerini düşünürler. Fakat aslında gerçek olan, herhangi bir sır varsa önümüzdeki birkaç gün içinde açığa çıkacak olmasıdır.

Ayrıca Merkür Ceres'le üçgen açı yaptığı için de sessiz kalmanın daha önemli olduğunu hissedersiniz. Herkesin ve her şeyin mükemmel olmasını istersiniz. Doğrudan yüzleşme veya tartışma istemezsiniz. Hayatınızda barış yaratmanın yollarını bulmaya çalışırsınız. İyi olan şu ki, dinleme yeteneğinizin artması ve insanların sorunlarını çözmelerine yardımcı olabilmenizdir.

Venüs 11 Kasım'da geri giden Neptün ile 150’lik açı oluşturduğunda finansal konularda çok dikkatli olmalısınız. Tüm gerçek bilgilere sahip değilsinizdir. Hatta başkaları sizi maddi olarak soymaya çalışıyor bile olabilir.

Ancak başkalarıyla kişisel ilişkilerinizde de çok dikkatli olmanız gerekir. Size sizinle çalışmak istedikleri izlenimini verebilirler. Ancak bunun yerine ihtiyaçlarını üstlenmenizi sağlayacak bir yol bulmaya çalışıyor olabilirler. Ya da sorunlarına o kadar takılıp kalabilirler ki onlara yardım etmenizi istemeyebilirler. Sadece sorunlarına takılıp kaldıkça sizin onları desteklemenizi istiyor olabilirler.

12 Kasım'da Jüpiter Plüto ile kavuşacak. Böylece Jüpiter ve Plüto arasındaki bu üçlü açı dizisinin son kavuşum açısı meydana gelmiş olacak. Jüpiter ilk kez 4 Nisan 2020'de Plüto ile kavuşmuştu. O zaman hem Jüpiter hem de Plüto ileri hareketteydi. 30 Haziran 2020'de ikinci kez kavuştuklarında ise hem Jüpiter hem de Plüto geri gidiyordu.

Bu açı Nisan ayında ilk kez ortaya çıktığında birçok eyalet hala evde kalma emri olan kişilere sınırlar koyuyordu. Mayıs ayında eyaletlerin çoğu evde kalma zorunluluğunu kaldırmaya başlamıştı ancak korona virüs vakaları Haziran ayında yeniden yükselmeye başladı. Ve son kez meydana gelen bu kavuşumla birlikte, daha fazla bulaşma vakasının görülmeye devam edeceği endişesi doğmaktadır.

Yine de insanlarda COVID yorgunluğu da hissedilebilecektir. Çünkü pek çok kişi sosyal anlamda diğer insanlardan izole yaşamaktan da bıkmış durumdadır. Dışarı çıkıp bir şeyler yapmak ve bir grubun parçası olmak isteyebilirler. Jüpiter ve Plüto’nun her ikisinin de ne anlama geldiğini düşündüğünüzde tüm bunlar mantıklı görünüyor.

Jüpiter işin içinde olduğunda sınırları zorlamak ve toplumun sınırlarının ötesine geçmek söz konusudur. Diğer otorite figürlerinin (Plüto ile gösterilir) size yapmanız gerekenleri söylemesini istemezsiniz. Fakat aynı zamanda her iki gezegen de Oğlak burcunda olduğundan toplumunuzun liderlerinden rehberlik almak şu anda tam istediğiniz ve ihtiyacınız olan şeydir. Hem olup bitenlerden haberdar olmak hem de sağlık krizini veya ülkenizde meydana gelebilecek herhangi bir siyasi krizi sonlandırmak isteyebilirsiniz.

Oğlak burcundaki bu iki gezegen nedeniyle ilaveten toplumdaki bazı değişikliklerin çok hızlı gerçekleştiğini hissedebilir ve bazı şeylerin biraz yavaşlaması gerektiğini düşünebilirsiniz. Çünkü bu sayede değişikliklere alışmaya ya da bu değişikliklerin gidişatını anlamaya çalışabilirsiniz. Ayrıca kendinizi nasıl güçlendireceğinizi bilmek için dünyadaki olayları incelemeniz gerekir.

Bu enerjinin gerçekte temsil ettiği şey toplumun üyelerinin birlikte çalışabilmesi için ortak hedefler oluşturma ihtiyacıdır. Bu olmazsa, toplumun çeşitli kesimleri arasında artan miktarda gerilim doğabilir.

13 Kasım’da Koç burcundaki Mars ileri gitmeye başlayacak. Mars 9 Eylül’de geri gitmeye başlamıştı. Mars iki yılda bir geri gider. Normalde Mars yaklaşık 8 ila 9 hafta boyunca bir burçta bulunur. Ancak Mars gerilediği yıllarda altı aya kadar aynı burçta olabilir. Teknik olarak Mars 27 Haziran 2020’de Koç burcuna girdi ve 6 Ocak 2021'e kadar Koç burcunda kalacak. Mars Koç burcunda kendi yönettiği burçtadır. Mars kişisel canlılığınızı ve aynı zamanda bir ülkedeki bireylerin tutumunu temsil eder. Bu önemlidir çünkü Mars Koç burcundayken kendinizle ilgilenmek istersiniz. Başkalarının size yapacaklarınız konusunda talimat vermesini istemezsiniz. Ayrıca inandığınız şey için savaşmaya da hazırsınızdır.

Mars geri hareketteyken enerjinizin azaldığını hissedebilirsiniz. Durumların neden sıkışıp kalmış veya tekrarlıyormuş gibi göründüğünü de merak edebilirsiniz. Ya da neden farklı kurallar ve mesajlar aldığınızı merak etmiş olabilirsiniz. Örneğin Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump maske takmayacak ve Kongre güvenlik ve uyumluluk için herhangi bir ulusal standart belirlemeyecektir.

Bu inisiyatif her eyaletin valisine veya çeşitli şehir liderlerine bırakıldı. Rehberlik için nereye başvurulacağı bilinmiyordu. Bu durum kişisel özgürlüklere inanan bir toplumda gerilim yarattı. Bazı kişiler yüz maskelerinin ve sosyal mesafenin, korona virüs ve COVID-19'un üstesinden gelmenin daha iyi bir yolu bulunana kadar bireyleri korumanın yolları olduğuna inanıyordu. Diğer kişiler ise sivil özgürlüklerinin ve hatta değişiklik haklarının ellerinden alındığına inanıyordu.

Artık Mars ileri gitmeye başladığına göre öncekinden daha fazla rehberlik alınabilir. Aynı zamanda biraz öfke patlamaları yaşanabilir. Bazı insanlar Mars ileri gitmeye başladığında kendilerini biraz depresyonda hissedebilirler. Bunun nedeni çoğu zaman içe dönük öfkenin depresyonla sonuçlanmasıdır.

Mars ileri gitmeye başladığı için şimdi yapılması gereken şey kendinizi nasıl sağlıklı ve güvende tutacağınıza odaklanmaktır. Ayrıca diğer insanların sizi hem duyması hem de anlaması için ihtiyaçlarınızı ifade etmenin güvenli yollarını bulmak isteyebilirsiniz. Saldırmak işe yaramaz ama belki konuşmak daha etkili olabilir.


mistykuceris.com
Çeviren: Belgin Avunduk


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Aylık ve Yıllık Burç Yorumları” sayfasına dön