Eylül Ayı Önemli Astrolojik Olaylar ve Önemli Konumlar

astroloji eylül ayı yorumları, eylül ayı önemli olayları, eylül ayı önemli enerji noktaları, eylül ayı astroloji

Burçların Aylık Yorumları ve Öngörüleri
Kullanıcı avatarı
Yönetici
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi
Mesajlar: 4681
Yaş: 47
Kayıt: Sal 22 Şub, 11:33

Eylül Ayı Önemli Astrolojik Olaylar ve Önemli Konumlar

Okunmamış mesaj gönderen Yönetici » Cmt 09 Eyl, 00:52

Eylül Ayı Önemli Astrolojik Olaylar ve Önemli Konumlar
Resim

Eylül Ayı Önemli Astrolojik Enerji Noktaları:

- 5 Eylül 2017’de Merkür durağandan ileri harekete başlayacak. Merkür 12 Ağustos 2017’de Başak burcundayken geri gitmeye başlamıştı. 31 Ağustos 2017’de geri hareket ederken Aslan burcuna tekrar girdi.

- 6 Eylül 2017’de Başak’taki Güneş’le Balık’taki Ay Dolunay’ı meydana getirecek.

- 8 Eylül 2017’de Merkür ileri giderken Başak burcuna tekrar girecek.

- 20 Eylül 2017’de Başak’taki Güneş ve Ay’la Yeniay gerçekleşecek.

- 22 Eylül 2017’de Güneş Terazi burcuna girecek ve Sonbahar Ekinoksu Kuzey Yarıküre'de meydana gelecek.

- 28 Eylül 2017’de Terazi’deki Jüpiter ve Koç’ta geri giden Uranüs karşıt açı yapacak. Bu serideki son karşıt açıdır. Bu serinin birinci karşıtlık açısı 26 Aralık 2016’da Jüpiter ileri ve Uranüs geri giderken meydana gelmişti. İkinci kez ise 2 Mart 2017’de Jüpiter geri ve Uranüs ileri giderken meydana gelmişti.

Eylül ayı başladığında hala geri giden Merkür ileri gitmek üzere durağanlaşacaktır. Ancak bundan önce 1 Eylül'de Mars geri giden Kayron ile 150˚’lik açı oluşturacaktır. Mars bu 150˚’lik açıyı oluşturduğunda, gerçekleştirdiğiniz her eylemde çok dikkatli olmanız gerekir. Tüm sonuçları dikkate almadan durumların içine girmek çok kolaydır. Kendinize ya da başkasına bir zarar gelebilir. Mars Aslan’da olduğu için sanki her şeyi yapabilecekmiş gibi hissedebilirsiniz. Ancak Kayron Balık'ta geri gittiğinden eğer bugün bir şey başarmak isterseniz duruma yavaş yavaş ve şefkatle yaklaşmanız gerekir.

2 Eylül'de Mars ile geri giden Uranüs üçgen açı yaptığında çok dikkatli olmanız gerekir. Bu Mars 28°29" Aslan’da ve geri giden Uranüs 28º09" Koç'ta olduğu için özellikle önemlidir. Bu üçgen açı 21 Ağustos 2017'de gerçekleşen Tam Güneş Tutulmasını etkin hale getirir. Tutulmalar konuları saklama eğilimindedir. Ancak tutulma etkinleştiğinde tutulma sırasında perde arkasında meydana gelen olayların ortaya çıkma durumu vardır. Geri giden Mars ve Uranüs bazı askeri eylemler anlamına gelebilir. Veya anlamadığınız bir öfke hissetmeniz anlamına gelebilir. Şimdi bu öfkenin nedeni ortaya çıkıyor ve bu öfke ile hareket etmeyi isteyip istemediğinize karar vermeniz gerekiyor.

Olumlu açıdan ise tutumlarınızdan bazılarını gözden geçirmenize sebep olacak yeni bilgiler ortaya çıkabilir. Bu yeni bilgi nedeniyle pozisyonunuzu değiştirmeniz gerektiğine karar verebilirsiniz. Veya başkalarının yardımıyla bir çözüm bulup bulamayacağınızı görmek için eski müttefiklerinizle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Bu tür etkilerde temkinli olun. Bazen Mars geri giden Uranüs’le üçgen açı oluşturduğunda odaklanmak zordur. Bu odaklanma eksikliğinin bir kazaya neden olmaması için lütfen çevrenize dikkat edin.

5 Eylül’de, Mars Başak burcuna girecek ve iki saatten kısa bir süre sonra Aslan’daki Merkür ileri gitmek üzere durağanlaşacak. Daha sonra gün içinde Venüs geri giden Neptün ile 150˚’lik açı yapacak.

Mars Başak burcundayken, problemleri çözme teşebbüsünde bulunma konusunda kendinizi rahat hissedersiniz. İşleri halledebilmeniz için doğru ayrıntılara odaklanabilirsiniz. Doğru yaklaşımları kullanabilmek için durumları anlamaya çalışırsınız. Aynı anda birçok görevi yerine getirmek ve daha fazla işi başarmak kolaydır.

Merkür’ün Dolunaydan önce durağandan ileri harekete başlaması çok önemli çünkü 28°25" Aslan’dayken ileri harekete geçmesi 21 Ağustos 2017’de meydana gelen Tam Güneş Tutulmasını tekrar tetikleyecek.

Merkür geri giderken ve Başak burcundayken tüm belgeleriniz konusunda her şeyin yolunda olduğundan emin olmak için onları gözden geçirmeniz gerekir. Hatta bu belgeler üzerinde bazı düzeltmeler yapmak bile gerekebilir. Merkür geri giderken Aslan burcuna tekrar girdiğinde, almak istediğiniz riskleri düşünmeniz ve buna değer olup olmadıklarını belirlemeniz gerekiyordu. Hatta eğer risk alırsanız ve bunlar işe yaramazsa size maliyetinin ne olabileceğini gözden geçirmeniz gerekiyordu.

Şimdi tüm belgeleri ve riskleri tekrar gözden geçirmeniz gerekir. Bazı önemli ayrıntıları kaçırmadığınızdan emin olmak için evraklara dikkat etmeniz gerekir. Daha önce hayatınıza devam ettiğinizi düşünmüş olabilirsiniz, ancak şimdi bazı şeylerin yeniden yapılması gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Günün ilerleyen saatlerinde Venüs geri giden Neptün’le 150˚’lik açı oluşturarak 7 Ağustos 2017’de meydana gelen Kısmi Ay Tutulmasını tetikleyecek. Çünkü Venüs 12˚49’’ Aslan burcunda ve Tutulma da 15˚25’’ Aslan burcunda ve 11˚43’’ Aslan’daki Mars ile kavuşmuştu.

Venüs geri giden Neptün’le 150˚’lik açı oluşturduğunda, değerleriniz konusunda kafanız karışabilir. Gerçekten neyin önemli olduğundan emin olamayabilirsiniz. Tüm gerçekleri göremeyebilirsiniz. Bu 150˚’lik açı Kısmi Ay Tutulmasını etkinleştirdiğinden, eski duyguların su yüzüne çıktığını görebilir ve sanki çok değerli sistemleriniz saldırıya uğramış gibi hissedebilirsiniz. Veya size hiçbir şey ifade etmeyen çok fazla bilgiyi aldığınızı düşünebilirsiniz. Her şeyi anlamaya çalışmaktansa rahatlayın ve sadece bu düşüncelerin oturmasına izin verin. Anlamını kavramaya çalışmayın. Rahatlamak isterseniz bilinçaltınız bunu sizin için yapar. Ayrıca bugün önemli miktarda satın alma yapmayın veya önemli sözleşmeler imzalamayın. Bazı önemli bilgileri kaçırabilir ve özellikle paranızla ilgiliyse doğru tercihleri yapamayabilirsiniz.

6 Eylül’de Güneş Başak’ta ve Ay Balık’tayken Dolunay meydana gelecek. Ay geri giden Neptün’le kavuşacak ve Güneş geri giden Neptün’le karşıt açı yapacak. Genellikle bir Dolunay meydana geldiğinde hayatınızdaki negatif enerjileri salıvermek istersiniz. Fakat Dolunay geri giden Neptün’e açı yaptığında hangi negatif enerjinin bırakılacağını bilemeyebilirsiniz. Burada anahtar rüyalarınızı gözden geçirmek ve gerçekçi olup olmadıklarını belirlemektir. Ayrıca Ay Venüs’le 150˚’lik açı yaptığında kendi olanaklarınızla yaşantınızı sürdürebilme konusunda elinizden geleni yaptığınızdan emin olmak için mali durumunuzu gözden geçirmelisiniz.

9 Eylül’de Venüs geri giden Plüto’yla 150˚’lik açı yaptığında ve Merkür’de Başak burcuna girdiğinde maddi durumunuz konusunda temkinli olma gerekliliği hala devam etmektedir. İyi haber şu ki Merkür Başak burcuna tekrar girdiğinde detaylara dikkat etmeye ve maddi durumunuzu düzene sokmaya daha istekli olursunuz.

Venüs geri giden Plüto’yla 150˚’lik açı yaptığında hayatınızdaki diğer insanların size ne yapılacağını söylediklerini düşünürsünüz. Kendi kaderinizin sizin kontrolünüz altında olduğunu hissetmezsiniz. Şimdi kişisel güçlerinizi yeniden kazanmanın yollarını bulmanın zamanı geldi. Değer sisteminize bakın ve sizin için neyin önemli olduğuna karar verin. Diğer insanlarla olan ilişkilerinizi gözden geçirin ve bu ilişkilerde makul bir değer elde ettiğinizden emin olun.

Merkür Başak burcunda her zaman rahat değildir ve gerçek şu ki hem mali hem de ilişkileriniz hakkında daha gerçekçi olmak istersiniz. Merkür 25 Temmuz’da Başak burcuna girdi ve 12 Ağustos’a kadar bu burçta geri gitti. 31 Ağustos’ta geri hareketteyken Aslan burcuna girdi ve 5 Eylül’de ileri gitmeye başladı.

25 Temmuz ve 31 Ağustos tarihleri arasında aldığınız kararları tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz çünkü bu kararların sizin üzerinizde şimdi etkisi olacaktır. Belki de bazı önemli evrakların savuşmasına izin verdiniz. Şimdi geri dönüp bu evrakları inceleme zamanı. Veya belki yığılmayı temizlemeniz gerekiyordu ve bu sizi rahatsız etmedi. Artık bu dağınıklıktan kurtulma zamanı, böylece hayatınızı sadeleştirebilir ve yaşantınıza devam edebilirsiniz.

12 Eylül’de Venüs’ün Satürn’le üçgen açı yapması ile birlikte özellikle finansal ve ilişkilerle ilgili konularda düzelmeler olabilir. Kendinizi organize olmuş hissedersiniz. Sınırlarınızı anlarsınız. Hayatınıza nasıl devam edeceğinizi bilirsiniz. Başkasına güvenmeniz gerekmez. Fakat aynı zamanda, başkalarının çeşitli projelerde sizinle çalışmasına izin vermezseniz kendinizi biraz yalnız hissedebilirsiniz. Bugün her şeyi kendiniz yapmak zorunda kalmamanız için başkaları ile irtibata geçebileceğiniz iyi bir gündür.

14 Eylül’de Venüs Kuzey Ay düğümü ile kavuştuğundan hedefleriniz doğrultusunda çalışmak için bir başka güzel gündür. Yapmak istediklerinizi ve hedeflerinize nasıl ulaşacağınızı bilirsiniz. Aslında bu uzun zamandır planladığınız bir şeydir. Bugün uzun vadeli hedefleri gerçekleştirmek ve onları hayata geçirmek için iyi bir gündür.

15 Eylül’de Ceres’in geri giden Kayron’la üçgen açı ve Venüs’ün Jüpiter ile 60˚’lik açı yapmasıyla bir sürü iyi şey olabilir. Bazı insanlar için bu açılar şanslı bir gün tespiti bakımından çok önemlidir.

Ceres geri giden Kayron ile üçgen açı oluşturduğunda yaptığınız her şeyin hayatınızda iyileşme hissi yarattığından emin olmak istersiniz. Güvenli bir yere sahip olmak daha önemli hale gelir. Başkalarıyla birlikte çalışmaya istekli olmak ve onların endişelerini dinlemek daha kolaydır. Bu gün zamanınız varsa, rahatlamak için kendinize evinizde bir alan oluşturabilirsiniz.

Venüs Jüpiter ile 60˚’lik açı yaptığında ne kadar kutsanmış olduğunuzu fark edersiniz. Etrafınızdaki insanların gösterdiği sevgiyi hissedersiniz. İnsanların en iyilerine bakmak ve hayatınızdaki önemini anlamak istersiniz. Yeteneklerinize inanmaya devam ederseniz çok şey başarabileceğinizin farkına varırsınız.

17 Eylül’de Venüs geri giden Kayron ile 150˚’lik açı ve Ceres geri giden Uranüs ile kare açı yaptığında bir önceki gün yaptığınız seçimlerin bazılarından şüphe edebilirsiniz. Başkalarına ve onların fikirlerine karşı fazla sempatik olduğunuzu bile düşünebilirsiniz. Ancak bugün gerçekten yeniden değerlendirme günüdür.

Venüs geri giden Kayron’la 150˚’lik açı yaptığında insanlara merhametle yaklaştığınızdan emin olmak istersiniz. Kimseyi incitmek istemezsiniz ve kendi duygularınızın incinmesini de istemezsiniz.

Geri giden Uranüs’e Ceres kare açı yaptığında diğer insanlara güvenip güvenemeyeceğinizi merak edersiniz. Her şeyi kendi başınıza yapmanız ve değerlerinizden ödün vermemeniz gerekiyormuş gibi hissedersiniz. Başkaları ile çalışmanız gerekiyorsa bu sinir bozucu olabilir. Fakat zihninizi yeni kavramlara açabiliyorsanız, başkalarının paylaştıklarının değerini görebilirsiniz. Başkalarının söylediklerinin değerini göremiyorsanız, siz kendi başınıza çalışırken onların da tek başlarına çalışmasına izin verin.

18 Eylül’de Venüs geri giden Uranüs ile üçgen açı yaptığında kendinizi biraz daha iyi hissedersiniz. Belki eski bir arkadaşınız tekrar hayatınıza girer. Veya belki eski bir probleme yeni bir bakış açısı ile yaklaşmanıza ve bu sorunu çözmenize yardımcı olacak bazı yeni bilgiler alırsınız.

Bir kez daha finansal durumunuz konusunda çok temkinli davranma zamanıdır. Fazla para harcama ve maddi konularınızı dikkate almama eğilimi olabilir. Aslan'daki Venüs'le çok sevdiğiniz bir şey bulup alabilirsiniz ve daha sonra değerinin satın aldığınızdan daha yüksek olduğunu keşfedebilirsiniz.

19 Eylül’de Venüs Başak burcuna girecek ve Merkür geri giden Neptün ile karşıt açı yapacak.

Venüs Başak burcunda rahat değildir. Sanki başkaları sizin bakış açınıza değer vermiyormuş gibi hissedersiniz. Ayrıca başkalarının bazı şeyleri sizden daha iyi yapamayacağını da düşünürsünüz. Dikkatli değilseniz başkalarının faaliyetleri için sorumluluk almaya karar verdiğinizi anlarsınız. Gerçekten nasıl görev dağılımı yapacağınızı ve yaşamınızı nasıl basitleştirmeniz gerektiğini öğrenmeniz gerekir. Kendinizin veya başkasının bir şeyi doğru şekilde yapamayacağını düşünerek kendinizi harekete geçmekten alıkoymayın.

Birkaç saat sonra Merkür geri giden Neptün’le karşıt açı yaptığında hayatınızdaki durumlarla ilgili olarak kafanızın çok karıştığını hissedebilirsiniz. Doğru kararı vermek için ihtiyacınız olan tüm gerçek bilgileri elde etmekte zorluk çekebilirsiniz. Aldığınız bilgilere çok dikkat edin. Duyduğunuz her şeye güvenemezsiniz. İnsanlar size yalan söylüyor olabilir ya da doğru karar vermenizi sağlayan önemli bilgileri vermiyor olabilirler. Bu gün özellikle çok büyük paraların söz konusu olduğu önemli sözleşmeleri imzalamak için uygun bir gün değildir.

20 Eylül’deki Yeniay’ın geri giden Uranüs’e 150˚’lik ve Ceres’e 60˚’lik açı yapmasına rağmen Ay, Yeniay oluştuktan hemen sonra boşlukta kalacaktır. Yeni projeler başlatmak isteyebilirsiniz, ancak beklenmedik koşulların hedeflerinize engel teşkil edebileceğinin farkına varmanız gerekir. Çevrenize dikkat etmeniz ve aileniz ve arkadaşlarınızla ilgilenmeniz önemlidir. Onları belirlediğiniz herhangi bir hedefe dahil ettiğinizden emin olun.

22 Eylül’de Sonbahar Ekinoksu Kuzey Yarıkürede gerçekleştikten birkaç saat sonra Merkür geri giden Plüto ile üçgen açı yapacaktır.

Merkür geri giden Plüto ile üçgen açı yaptığında bazen özlemini çektiğiniz şeylere müthiş bir enerjiyle odaklanabilirsiniz. Eğer karmaşık bir işi yapmanız gerekiyorsa ve herhangi bir kesinti olsun istemiyorsanız, bu olumlu bir durum olabilir. Ancak hiç kimsenin ciddi bir şekilde tartışmak istemediği sosyal bir konumdaysanız bu biraz daha zor olabilir. İşleri kişisel olarak ele almamanız zordur.

Güneş Terazi’ye girdiğinde ve Sonbahar Ekinoksu Kuzey Yarıkürede meydana geldiğinde astrolojik yılın yarı noktasına ulaştınız demektir. (Güney Yarımkürede İlkbahar gündönümü olarak adlandırılır çünkü baharın Güney Yarımkürede başladığı zamandır.)

Spiritüel seviyede, şimdi hedeflerinizi gözden geçirme ve doğru yolda olup olmadığınızı belirleme zamanıdır. İncelemenize diğer insanları eklemek de iyidir. Başkalarıyla olan ilişkilerinizi daha iyi anlamak istersiniz. Bazı durumlarda hayatınızdaki insanların hedeflerinize destek vermediğini görebilirsiniz. Durum buysa hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekir. Bu haritada Mars geri giden Neptün’le karşıt yapmak için yaklaştığında hedeflerinizin o kadar da gerçekçi olmadığını ve diğer insanların size daha gerçekçi olmanız konusunda yardımcı olmaya çalıştığını görebilirsiniz. Veya Merkür’ün Plüto’yla üçgen açı yaptığında oluşan enerjiyle durumlara hayatınızdaki diğer insanların önemini göz önünde bulundurmadan yaklaşıyor olabilirsiniz.

Bazı değişiklikler yapmanız gerektiğine karar verirseniz, onları yavaş yavaş yapmak önemlidir. Tüm gerçekleri bulana kadar yeni bir şey yapmak istemeyebilirsiniz. Yaşamınızda yapacağınız değişikliklerin etkisini de anlamak istersiniz. Eğer işleri çok çabuk yapmaya kalkarsanız, tüm sonuçları düşünemeyebilirsiniz. Bu yüzden başınızı belaya sokabilirsiniz. Ancak çeşitli seçenekleri göz önünde bulundurursanız sonunda hayatınızda mümkün olan en iyi değişiklikleri yapmanıza olanak tanıyan bir plan çıkarabilirsiniz.

24 Eylül’de Ceres Aslan burcuna girecek ve Mars geri giden Neptün ile karşıt açı yapacak.

Ceres Aslan’dayken çevrenizin hoş ve rahatlatıcı olduğundan emin olmak istersiniz. Eğlenebilmek için içinizdeki çocuğun sesini dinlemek istersiniz. Oyun ve çalışmayı dengede tutmak önemlidir. Dinlenmek için zaman ayırmanın profesyonel hayatınızda başarılı olmanıza yardımcı olabileceğinin farkında olmak da önemlidir.

Yetişkinseniz çocuklarla ilgili zorluklar çekebilirsiniz. Neden? Çünkü yetişkin sorumluluklarını almak yerine çocuklarla arkadaş olmaya çalışırsınız. Özellikle kendi çocuğunuz varsa bu her zaman iyi bir şey değildir. Çocuklarınızın risk almayı öğrenmesini istiyorsanız onlara nasıl güvende olunabileceğini öğretme konusunda rehberlik eden bir güç olmanız gerekir.

Ceres’in Aslan burcuna girmesinden birkaç saat sonra Mars geri giden Neptün ile karşıt açı yapacak. Toplum içine çıktığınızda çok dikkatli olun. İlgi alanınız o kadar da büyük değil. Çevrenizdeki her şeyi göremeyebilirsiniz. Bu pozisyon dikkatli değilseniz kazaya neden olabilir.

Fiziksel enerjiniz bugün de çok düşük olacaktır. Birazcık "farklı" hissedebilirsiniz, sanki bulutta dolaşıyormuş gibi. Başkaları ile etkileşime girerken dikkat edin çünkü onların enerjilerini alıyor olabilirsiniz ve kendinizi iyi hissetmemenizin sebebi etrafınızdaki negatif enerjili biri olabilir ve siz bunun farkına varamayabilirsiniz.

25 Eylül’de Merkür Satürn ile kare açı yaptığında işleri ciddiye almama eğilimi olabilir. Sanki başkaları fikirlerinizi eleştiriyor gibi hissedebilirsiniz. Mümkünse rahatlayın. Bugün kendinizi zorlamaya çalışmayın. Bilinçaltı zihninizden her düşüncenizin yüzeye yani bilinçli realiteye çıkmasına izin verin. 10 Ekim 2017’de Jüpiter Akrep burcuna girdikten sonra bu düşünceleri not etmek ve onları yeniden değerlendirmek isteyebilirsiniz.

27 Eylül’de Merkür geri giden Kayron’la karşıt açı yaptığında hala birazcık farklı hissedebilirsiniz. Tekrar kendinizi zorlamayın. Her şeyi ciddiye almayın. Çözümler üretmenin yollarını ararken aklınızı çalıştırın. Bugün bir karar vermeniz gerekiyorsa merhametli olun. Ortamınızı daha iyi kontrol edebiliyormuş gibi hissetmenize yardımcı olduğunu göreceksiniz.

28 Eylül’de Jüpiter geri giden Uranüs’le karşıt açı yaptığında Merkür geri giden Uranüs’le 150˚’lik açı yapacak ve Plüto durağandan ileri hareketine başlayacak.

Eylül’ün 28’inde Jüpiter'in geri giden Uranüs ile yaptığı karşıt açı bu üçlü serinin son açısıdır. İlk defa 26 Aralık 2016’da Jüpiter Uranüs’le karşıt açı yapmıştı ve Jüpiter ileri Uranüs geri hareketteydi. İkinci defa bu karşıtlık 2 Mart 2017’de Jüpiter geri ve Uranüs ileri hareketteyken olmuştu.

Jüpiter hayatınızda başarı sağlayacak uzun vadeli hedefler belirlemenize olan ihtiyacı temsil eder. Bu hedeflere ulaşmak için başkalarıyla nasıl çalıştığınızı gösterir. Uranüs eski sorunlara yaklaşmanın yeni yollarını bulma ihtiyacını temsil eder. Aynı zamanda kendi başınıza olma arzusunu ve başkalarıyla çalışmaktan rahatsızlık duyma durumunu da temsil edebilir.

Jüpiter geri giden Uranüs’le karşıt açı yaptığında uzun vadeli hedeflerinizi ve bu hedefleri gerçekleştirmek için seyahat etmeniz gerektiğini düşünmek önemlidir. Aynı zamanda yeni bir çözüm bulmanıza yardımcı olabilecek yeni fikirlere açık olmak önemlidir. Fakat hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Sanki bu yeni kavramlardan bazıları hızla ortaya çıkıyor ve plan yapabilme yeteneğinizi engelliyor gibi hissedebilirsiniz. Bu nedenle eyleme geçmeden önce yeni bilgileri nasıl filtreleyebileceğinizi öğrenin.

Terazi’deki Jüpiter ile başkalarına ulaşma zamanı geldi. Her şeyi kendi başınıza yapamayacağınızı öğrenmek zorundasınız. Ancak Uranüs Koç'ta geri giderken başkalarının size katılmasını beklemeden kendi yolunuzda gitmek cazip gelir. İşleri yoluna sokmak için çok zorladığınız takdirde başkalarının sizin eylemlerinizi geri itmeye çalıştıklarını görebilirsiniz. Hatta onlar daha sert bir şekilde sizi geriye iterek hayatınızda anlaşmazlık ve hayal kırıklığı yaratabilirler.

Diğer insanlar sizin öngördüğünüz değişiklikleri istemeyebilir. Bu değişikliklerin kendilerini tehdit ettiğini düşünerek onları durdurmaya çalışıyor olabilirler. Bu karşıtlık üçüncü kez meydana geldiğinden ve Aralık 2016 ve Mart 2017’de meydana gelen diğer iki karşıtlığa bakmanız o zaman hayatınızda önemli değişiklikleri düşünüp düşünmediğinizi görmeniz açısından yardımcı olabilir. Eğer düşündüyseniz şimdi bu değişikliklerin nerede olduğunu görmek için zaman ayırmalısınız. Başarılı olamadıysanız şimdi nedenini düşünün. Her şeyi kendi başınıza yapmaya mı çalıştınız ya da başka insanlara bağlanmaya mı çalıştınız? Hedefleriniz nerde gerçekçi? Hedeflerinizin başarısını ölçebilen daha küçük kilometre taşları mı geliştirdiniz? Eğer kendi başınıza yapmaya çalıştıysanız, şimdi deneme ve diğer insanlarla ittifaklar geliştirme zamanı geldi. Hedeflerinizi ölçebilecek kilometre taşları yaratmadıysanız, şu anda bu kilometre taşlarını geliştirmek için zaman ayırın.

Merkür geri giden Uranüs’le 150˚’lik açı yaptığında sanki çok fazla fikir ortaya çıkıyor gibi hissedebilirsiniz ve şimdi hemen bir karar veremezsiniz. Diğer insanların sizin söyleyeceklerinizi dinlemeye istekli olmadıklarında sinirlenebilirsiniz. Bu 150’lik açıda iyi olan şey günün erken saatlerinde sorulan soruların çeşitli yanıtlarını düşünmenize yardımcı olabilir çünkü Jüpiter'in geri giden Uranüs’le karşıt açı oluşturmasının etkisini yeniden değerlendiriyorsunuz. Bugün başkalarıyla tartışmaya girmeyin çünkü bu tartışma herhangi bir çözüme ulaşamaz. Daha fazla anlaşmazlık ve sorunlara neden olabilir.

Plüto durağandan ileri harekete geçtiğinde kişisel güç anlamında bir artış hissedeceksiniz. Plüto 20 Nisan 2017’de durağandan geri hareket etmeye başlamıştı ve o zaman başkalarının hayatınızı sizin yerinize yönlendiriyormuş gibi hissetmiştiniz. Artık toplumdaki yerinizi ve hayatınızı ve diğer insanların yaşamlarını nasıl etkilemek istediğinizi düşünmenin zamanı geldi.

Eylül ayı biterken 29 Eylül’de Venüs geri giden Neptün’le karşıt açı yapacak ve Merkür Terazi burcuna girecek.

Venüs geri giden Neptün’le karşıt açı yaptığında başkalarından ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgileri alamıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Veya karar vermeniz için gereken hayati bilgileri sizden saklamışlar gibi hissedebilirsiniz. Bu doğru olabilir bu nedenle herhangi bir sözleşme yaparken temkinli olmanız gerekir. Özellikle bu sözleşmeler büyük miktarda para içeriyorsa bugün imzalamamanız iyi olur.

Merkür Terazi burcuna girdiğinde başkalarıyla iletişim kurmak istersiniz. Gerçekten yalnız kalmak istemezsiniz. Dinlemeye de daha isteklisinizdir. Başkalarını dinleyerek Venüs’ün geri giden Neptün’le yaptığı karşıt açının enerjisini daha iyi dengeleyebilirsiniz. İhtiyacınız olan tüm bilgileri şimdi alamayabilirsiniz ancak diğer insanların durumları daha iyi anlamak istediklerini ve aynı zamanda da dinlemeye istekli olduklarını göreceksiniz.

Bu ay başarılı olmanın anahtarı, kendinize inanmak ve planlarınızı nasıl uyguladığınıza dair yeni yaklaşımlara açık olmaktır. Başkalarına bağlanabilmek için elinizden geleni yapın. Hayatınıza daha fazla destekleyici insan katmanın bir yolunu bulun. Ve başkalarıyla olan ilişkilerinizi geliştirmek için zaman ayırın.



Misty Kuseris ©2017
mistykuceris.com

Çeviren: Belgin Avunduk
Astroloji Dergisi
astrolojidergisi.com


"Sükunetin vereceği huzuru hiçbir maddi imkan sunamaz"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Aylık ve Yıllık Burç Yorumları” sayfasına dön