2006 KASIM (TÜM BURÇLAR)

Burçların Aylık Yorumları ve Öngörüleri
Kullanıcı avatarı
Elan_Vital
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Mesajlar: 1141
Yaş: 38
Kayıt: Pzt 09 Oca, 20:40

2006 KASIM (TÜM BURÇLAR)

Okunmamış mesaj gönderen Elan_Vital » Cmt 04 Kas, 02:07

KOÇ




İş
Gezegenlerin büyük çoğunluğu yine ufuk çizgisinin üst bölgesinde bulunuyor. Bu dizilim içinde; miras, mal, yatırım, sezgisel derinliklerinizi etkileyen 8. eviniz ve ideallerinizle ilgili ruhsal durumlarınızı etkileyen 9. evinizde toplanmış bulunan gezegenler isteklerinizde derin artışlar sağlayacaklar. 1 Kasım’da hırslı yönlerinizin atağa kalkmasıyla, mesleki konularınızda iddialı bir şekilde ortaya çıkacaksınız. Fakat, siz kendi duygularınızdan emin olsanız bile, bunu çevrenize ispat etmeniz gerekiyor. İşte karşınıza çıkan bu fırsatı değerlendirmenin tam zamanı. Duygularınız ve hırslarınız içsel olarak artıyor.

Büyük hedeflere odaklanan enerjiniz nedeniyle bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak. 2-4 Kasım’da ortak arkadaşlarınızın yardım isteğini geri çevirmemelisiniz. Önceden size cazip gelmeyen fikirleri, sonradan ilginç gelebilir ve onlardan faydalanabilirsiniz. Yine bu iki gün içinde parasal değerler ön plana geçiyor. Birlikte iş yaptığınız kişilerin finans durumları sizi çok etkileyecek. 5-6 Kasım günlerinde verilen sözlerinizi yerine getirmek isteyeceksiniz. Fakat, her şeye rağmen kendi menfaatlerinizi kollamalı ve bu iki gün içinde sadece kazançlarınızı düşünmelisiniz. 12-14 tarihlerinde girdiğiniz topluluklarda tartışma kabiliyetinizi istediğiniz gibi kullanacak ve bir çok gözün üzerinizde olmasını sağlayacaksınız. Fakat, bu özel durumdan sıkılmanız da mümkün. Özgürlükçü yapınızdan kaynaklanan davranışlarınız, her şeyi sorun haline getiren çevrenizde tepkilere neden olabilir, zor anlar geçirebilirsiniz. 10-12 Kasım tarihlerinde birlikte çalıştığınız kişilerle takışmamaya çalışmalısınız.

Onların spontene kullandıkları sözcükler sizi üzerken, canınızın sıkılmasına neden olacak ve o ana kadar aklınıza gelmeyen konuları da düşünmenize neden olacaktır. Önceden paye verdiğiniz kişinin artık sizin için önem teşkil etmediğini görmek sizi garip bir duygusallığa da sürükleyebilir. 18-19 tarihlerinde bazı yolculuk planları yapsanız bile, küçük aksilikler yüzünden bu seyahatleri erteleyebilirsiniz. İletişim Gezegeniniz Merkür, 17 Kasım’a kadar geri hareketine devam etmektedir. Kardeşlerle, yollarla ilgili çözüm bekleyen sorunlarınız gündeme gelirken, aile içi paylaşımlarla ilgili problemler yaşayacaksınız. Çevrenize tatlı dilli olmaya özen göstermelisiniz. Size uygun olmayan görüşlere bile hoşgörülü davranmak size büyük yarar sağlayacak. Sizin en büyük avantajınız, hayata hırslı bakmanız. Siz herhangi bir konuda fazla vakit kaybetmeden ve bazen de düşünmenize bile zaman kalmadan harekete geçersiniz. Ayın ilk günlerinde düşünce mekanizmanız hız kazanıyor.

Bazen, iş hayatınızda kargaşaya neden olabilecek sözleri ağzınızdan kaçırıyorsunuz. Fakat, anında yaptığınız müdahaleler sayesinde durumu kurtaracaksınız. Kendinize güveniyorsunuz. 17 Kasım’a kadar; ikna kabiliyetiniz yüksek olacak. Fakat; yine de, düşüncelerinizi soğukkanlı bir şekilde anlatarak olaylara yaklaşmalısınız. Bu dönemdeki yüksek enerjiniz, Merkür’ün geri hareketinden dolayı olumsuz sonuçlara neden olabilir. Atacağınız yanlış bir adım projelerinizde, işlerinizde ve anlaşmalarınızda istenmeyen noktalara gelmenize neden olabilir. Amirlerinizin verdikleri sözleri yerine getirmeme olasılıklarını da düşünerek kendi çabalarınızı ortaya koymaktan çekinmeyin.

Jüpiter’in konumu itibarı ile; 1-24 Ekim arasında size olumlu fırsatlar da sunulacaktır. Ayın 17’sinden sonra Merkür ileri hareketine başlaması nedeniyle arzu edilen bolluk meydan gelecek. İş anlaşmalarınızda istenilen sonuçlar alınacak ve karlı yatırımlar olacak. Cinsel isteklerinizde ki artış ve yoğunluk konusuna dikkat edin. Yalnız yaşayan Koç’lar anlık hoşlanmalarla sonu olmayan ilişkilere başlayabilirler. Özellikle ayın ilk on beş günü aşk konusunu çok fazla ciddiye almamalısınız. 20 Kasım’da 8. evinizde doğan yeni ay; ruhsal anlamda derin duygular içinde olmanıza neden olacak. Daha dengeli mantıklı olacaksınız. Yeni projeler ve yeni fikirler doğrultusunda, değişik organizasyonlar ortaya çıkarken, kendinizi destekleyen kişilerle bir arada olacağınız günler olacak. Bu olayların tümüne birden; düşüncelerinizde meydana gelen “ruhi temizlenme” adı verilebilir. Mesleki olarak yeni bir proje çalışmanız varsa, uygun bir dönem. 18 Kasım’dan sonra; felsefe, yolculuklar ve yaşam ideallerinizle ilgili 9.evde; Güneş, Venüs, Plüton ve 25 inden sonra da Jüpiter’in katıldığı bir yoğunluk var. Bu nedenle, son derece olumlu değişimlerin arifesindesiniz.

Kendi evinde olan Jüpiter, özelikle güçlü etkiler verecektir. Yaşam akışı konusunda ideallerinizle ilgili temel kişisel değişimler yaşayabilirsiniz. Düşündüğünüz konularla ilgili yolculuklara çıkabilir, eğitim amaçlı yer değiştirmeleriniz olabilir. Bazılarınız, pratik yaşama geçiremediğiniz hedefleri doğrultusunda uygulamaya geçebilirler. Bazılarınız ise yolculuklarda tanışacağı kişilerle yeni heyecanlara doğru yol alacaklardır. Üstelik sonradan biten bir ilişki yaşasalar bile bu dönemde tanışacağı kişilerle sonradan özel dostluklar geliştireceklerdir.

Aşk
1 Kasım’da Uranüs-Plüton’un 30 derecelik açısı, duygularınızda abartılmış eğilimler içine girmenizi tetikleyebilir. Bu nedenle, bugün yapacağınız işleri her yönüyle uzun uzadıya tartarak uygulamaya koyun. 20 Kasım’da kişiliğinizle ilgili bilinçaltında yatan düşünceleriniz berraklaşırken, yapacaklarınız konusunda güçlü adımlar atacaksınız. Karar verilmesi gereken konularda gereksiz bir acelecilikle çevrenizi de olumsuz etkileyebilirsiniz.

Her zamanki kabınıza sığmayan davranışlarınız yüzünden başınızın belaya girmesini istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız. Finans ve aşk gezegeniniz Venüs; 1-17 Kasım arası, 8. evdeki konumunu koruyarak, ilişkilerinizdeki yoğunluğu arttırmaya devam etmektedir. Bu dönemde; ilişkilerinizi sorgulayarak bazı kararlar alabilirsiniz. Partnerinizin iş durumları nedeniyle yer değiştirebilirsiniz, onunla birlikte yurt dışı kökenli projeler gerçekleştirebilirsiniz. 30 Kasım’a kadar, aşk yaşantısında yurt dışı fırsatları çıkabilir.

Evli olanlar da, eşleri ile birlikte tatile çıkabilirler. Yalnız yaşayanlar, yabancı kişilerle tanışma fırsatı yakalayacaklar ve maddi durumu iyi olan varlıklı kişilerle tanışma olanakları doğacaktır. Üstelik karşılaşacağı kişiler onların beklentilerininde üstünde kişiler olacaklardır.

Sağlık
Sağlık gezegeniniz Merkür; böbreklerinizi, cinsel organlarınızı korumanızı öneriyor. 1-17 Kasım’da geri hareketini yaptığı dönemde, eski bir sağlık sorununuz gündeme gelebilir. Daha önce ihmal ettiğiniz rutin sağlık kontrolleriniz varsa onları yeniden yaptırmalısınız. 3-4 Kasım’da baş bölgenizi korumalısınız. Bu dönemde unutkanlığınız artabilir, dikkatsiz davranışlar nedeniyle kazalara karşı dikkatli olun. Yakıcı ve kesici aletlerden uzak kalın.

14-15 tarihlerinde mide spazmı geçirmek istemiyorsanız, bilmediğiniz yiyeceklerden kaçının. 15 Kasım’a kadar gecikmiş estetik operasyonlarılarınız için uygun bir dönem. Aynı zaman da, ay sonuna doğru ruhsal gelişiminizi arttırıcı grup çalışmalara yönelebilirsiniz. Sizi ruhsal olarak rahatlatacak, yoga türü mistik felsefi çalışmalar içine katılabilirsiniz.





BOĞA




İş
Bu ay gezegenlerin çoğu ufuk çizgisi üzerinde ilerlerken, batı ufkunda 7. ve 8. evinizde yoğunluk var. Sezgileriniz doğrultusundaki çabalarınız karşılık görecek ve para kaynaklarının nasıl değerlendirileceği konusunda sağduyulu davranışlar sergileyeceksiniz. 1 Kasım’da ortaklık ve iş ilişkilerinde uygun gelişmelerin olacağı önemli konumlar yaşayacaksınız. Yeteneklerinizin kabul gördüğü iş anlaşmalarından karlı çıkacaksınız.

Ayın 5-6 günlerinde parasal kaynaklarını gözden geçirmelisiniz. Siz her zaman para harcama konusunda mantıklı gitmenize rağmen,bu iki gün çevresel koşulların sizi baştan çıkardığını görecek ve ayrıntılardan uzaklaşarak istemediğiniz harcamaları yapmak zorunda kalacaksınız.Tercihlerinizin sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz.7-8 kasımda arkadaşlarınızla birlikte ortak organizayonlar yerine bireysel davranmalısınız. Çünkü sizin fikirlerinizle onların davranışları arasında bir uyumsuzluk söz konusu olacak, bazı dostlarınızın gereksiz konuları sizin canınızı sıkacaktır. 1-17 Kasım arası, Merkür’ün ters hareketi, ortaklıklarda sorun yaratırken beklediğiniz işlerinizin sakin seyretmesine neden olacaktır. Kapasitenizin üstüne çıkmamaya özen göstermelisiniz. Önemli işlerinizi ertelemeli ve yarım kalan işlerinizi tamamlamalısınız. Ay boyunca Aşk ve Ortaklık Gezegeniniz Mars’tan alacağınız enerji devam etmesine rağmen, istediğiniz sonuçları almakta zorlanabilirsiniz.

İletişim konusunda çıkan aksilikler, canınızı sıkacaktır.Ayın 18 inden sonra durum düzelmesi olacaktır. Fakat enerjinizin sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz. Fakat siz yine motivasyonunuzu koruyarak, pes etmeyeceksiniz. Şans sizi desteklemeye devam edecektir.19-20 tarihlerinde önemli aşk randevularına hazırlıklı olmalısınız. Gireceğiniz ortamlarda ani yaşayacağınız şok karşılaşmalara kendiniz bile inanmak istemeyebilirsiniz. Belkide geçmişte kalan bir okul arkadaşı ve eski bir aşk size nostaljik duygular yaşatacaktır. 23-26 kasım tarihlerinde bazı ayrıntılarda önem kazancaktır.Özellikle süregelen bir aşk ilişkiniz varsa, ailenizin çıkaracağı pürüzlere karşı bu dönemde mücadeleci bir tavır takınacaksınız. Jüpiter şansı hala ilişkilerinizde olumlu rüzgarlar estirmeye devam etmektedir.

Merkür’ün ters hareketi ise her zaman olumsuz etkiler vermemektedir. Yeni bir işe başlamak istiyorsanız, kendinize sınır koyabilirsiniz. Fakat, eskiden planladığınız bir işi devreye sokabilirsiniz. Yeni işlerde sorun yaratan Merkür, eski işlerinizi destekleyecektir. Böylece, birtakım ilişkilerinizdeki eskimiş sorunlarınızı bu dönemde çözebilir, iletişim problemlerinizi düze çıkarabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin düşüncelerine değer vermeyi ve dinlemeyi öğreneceksiniz. 18-30 Kasım arası; Merkür’ün ileri hareketine başlaması ve Yeni Ay’ın doğmasıyla, sorunlarınız bu dönemde hızla çözüme ulaşacak. Beklemeye alınmış dosyaları tekrar gündeme alacak ve onay bekleyen konuları sonuçlandıracaksınız. 22-23 Kasım tarihlerinde hukuksal sorunlarınızın çözüldüğünü göreceksiniz.Özellikle ayın ikinci yarısı eski olayların üstüne sünger çekmenin zamanı unutmayın. Kendinizi yenilemenin zamanı. Yeni bir işe başvurmuşsanız, istediğiniz şartlarda kabul görüleceksiniz.

Aşk konusunda, aile içinde yaşadığınız sorunlar çözülürken hızlı evlenme kararları da alabileceksiniz.Üstelik evlenme mekanlarını, tören kıyafetlerini kendi inisiyatifiniz doğrultusunda arzuladığınız gibi seçebilirsiniz. Siz Boğalar; önemli dönemlerinizden birini yaşayacaksınız. Sizi siz yapan istekleriniz ve doğrularınızın önem kazandığını görmek sizi mutlu kılacaktır. Yine ayni tarihlerde, Yönetici Gezegeniniz Venüs 8. evinize geçecek. Ayni zamanda Şans, Bolluk Gezegeni Jüpiter; bir yılı aşkın süredir 7.evde bulunuyordu. Size bu süre içinde yeni iş imkanları ve aşkta olumlu gelişmeler sundu. Kozmik etkiler şans oklarını bu evde kullandı. Bazılarınız işlerini değiştirerek istediğiniz şartlara kavuştunuz.

İlişkilerde arzulanan ortamlar yakalandı.Sevecen ve sıcak yapınızı ortaya çıkardı ve dostluk çevrenizin genişlemesine neden oldu. Bu dostlarınızın olnaklarından faydalandınız. Artık Jüpiter, yeni bir yolculuğa hazırlanmakta. Kendi öz burcunun yöneticisi olduğu Yay’a geçerek sizin 8. evinize şans getirmeye hazırlanmaktadır. Bir yılı aşkın süre burada kalacak. Deneyimlerinizde, sezgileriniz önemli bir yere sahip olurken, ufkunuz genişleyecek, pozitif bakış açısı altında paylaşımcı bir yapıya kavuşmanızı sağlayacak. Partnerinizin maddi olanaklarından yararlanacaksınız. Jüpiter; bir yıl boyunca size önemli pozitif getiriler sunarken, yatırımlarınızdan kazançlı çıkacaksınız.Artık paranın önemini kavradığınızı farkındasınız. İmkansız olaylar yerine size yarar sağlayacak konular için para harcayacaksınız.

Tanrının size sunacacağı avantajlardan yararlanacaksınız. Ayrıca, Plüto’nun uzun yıllardır 8. evde bulunması ve daha da kalacak olması, yaşama bakış açınızı değiştirecek. Değer yargılarınızda köklü değişimler meydana gelecektir. Mal varlığınızı arttırmak isteyecek, yaşam sınırlarınızı genişleterek rahat bir esnekliğe kavuşacaksınız. Şimdiye kadar hiç aklınıza gelmeyen yatrım konuları gündeme gelecektir.

Aşk
Ayın son 10 günü; cinsel potansiyelinizin yüksek olduğu bir döneme giriyorsunuz. Yoğun tutkularınız ön planda olacak. Karşınıza çıkacak kişilerle aranızda kurulacak kontağın sınırlarını denetlemekten vazgeçmelisiniz. Bırakın oto kontrolü ve kendinizi yaşamın akışına bırakın. Enerji kapasitenizin sınırlarını zorlayacaksınız. Geçen aydan kalan işlerinizi tamamlayacak, önemli kararlar alacaksınız. Kendi inisiyatifiniz tamamen baskın olacak.

Önemli iş imzaları gündeme gelirken, büyük transferler olabilecek. Politik dünyada önemli gelişmeler olacak. Bu arada miras, hukuk ve gayrimenkul işleri sizin lehinize yürümesine rağmen sert koşullarda gerçekleşecek. 2. evliliklerini yapacak olan Boğa’lar için bu dönem çok uygun.Sadece karşı tarafın isteklerinden çok kendi duygularınız önemli olmalıdır.

Sağlık
Sağlığınızla ilgili bir sorun görünmüyor fakat, uzun zamandır ihmal ettiğiniz bir genel kontrolden geçebilirsiniz. Aşırı enerjinin size vereceği zararları unutmamalı ve cinsel yaşamınızda dengeyi korumalısınız. Katılacağınız grup yemeklerinde kontrolü elden bırakmayın. Sağlık Gezegeniniz Venüs’ün; Jüpiter ve Plüton’dan aldığı etkilerle, yaşam zevklerinizde bir aşırılık söz konusu olabilir. Abartılmış davranışların size olumsuz olarak geri döneceğini unutmazsanız, bu dönem sağlığınızı da yanlış yansımalardan korumuş olursunuz.

Yine derin sezgisel yeteneğiniz ruhsal çalışmalar konusunda size destek verecek ve yaşamı sorgulayacak felsefi düşünceler içinde olacaksınız. Ruhsal yeteneklerinizi ortaya çıkaracak mistik çalışmalar içinde olmanız hayata farklı bir bakış açısı ile bakmanıza neden olacaktır. Kendiniz aşan çalışmalar içine girmeniz, kendinizde ve çevrenizde ilginç keşiflere neden olacak ve bazı Boğa’lar; bu araştırmacı çalışmalarını deneysel yöntemlerle ispat ederken seslerini duyuracaklar.

Hatta, bu konuda çalışmalarını kitap olarak veya yazılı metin halinde yayınlayacaklar. Ruhani yönlerinizin ortaya çıkması kendinizi keşfetme konusunda size geniş bir vizyon sunacaktır. Yine bu dönemde, dünyanın değer yargılarını alt üst edecek felsefi düşünceler ortaya çıkabilir. Kendinizi farklı konularda yapılandırmaya hazır olmalısınız.





İKİZLER




İş
Bu ay horoskopunuzun batısında yoğunlaşan gezegenler topluluğu sayesinde, duygusal ilişkileriniz ve birlikte çalıştığınız kişilerle yapacağınız işbirlikleri önem kazanıyor. Çevrenizin yardımıyla fazla enerji sarf etmeden hedefinize yaklaşacak, zekanız ve yeteneklerinizle başarıya ulaşacaksınız. Aile ve evle ilgili olayları ikinci plana atarak, ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerle yoğunlaşacaksınız. Çalışma hayatınızla ilgili beklediğiniz fırsatlar gündeme gelecek. Ayın ilk haftasına biraz hızlı girmek isteyebilirsiniz. Fakat merkür’ün geri hareketi yüzünden bazı problemler yaşamanız mümkün. Mesleki konularda istekleriniz gecikecektir. Çünkü bir çok işi bir arada yapmayı arzulamanıza rağmen çift fikirli yapınızdan dolayı bocalayabilirsiniz. Çok başarılı olmak isityor ve bu konuda kendinize şans tanınmasını istiyorsunuz. Kendinize göre inandığınız konularda haklı nedenleriniz var. Fakat unutmamalısınız ki, siz kesin tavrınızı koymazsanız, karşınızdaki kişi sizi anlamakta zorlanacaktır.

10-22 Tarihlerinde Güneş; 6. evde etkili olacak. Bu dönemin olumlu taraflarından biri çalışkan, hırslı ve yaptıklarınızdan emin bir tablo ile ortaya çıkıyorsunuz. Sinirli ve öfkeli davranışlar içinde olsanız bile, hedeflerinizde ısrarcı olacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizden emin tavırlar içindesiniz ve çevrenize hakim durumdasınız. Israrcı tavrınız sizi olumsuz gibi gösterse de, ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde götüreceksiniz.

1-17 Kasım günlerinde 5. evin yöneticisi “Venüs” 6. evde iken, aynı evde bulunan yönetici gezegeniniz Merkür’ün yine 1-17 arasındaki geri hareketinden etki alacaktır. Uzun süredir ihmal ettiğiniz sağlık sorunlarınızı ele alabilirsiniz. 1-24 tarihleri arasında Jüpiter’in de bu evde bulunması, sizi hummalı bir çalışma içine itecektir. Kendinizle ilgili değişimlere hazırsınız. Güzellik, sağlık, diyet gibi programlardan birini veya hepsini seçebilirsiniz. Kararlı ve yardımsever duygularınız sizi çevrenizde sevilen bir kişi yapacaktır. Birçok arkadaşınızın sorunlarını çözecek ve onlara yardımcı olacaksınız. İş arayan arkadaşlarınıza gerekli müdahaleleri yapacak, görev alanlarınızı farklı alanlara kaydıracaksınız.Kapınızı çalan bir çok arkadaşlarınıa yardım elinizi uzatmaktan büyük bir keyif alacaksınız.Tüm bunları yaparken, kat ettiğiniz yolun ne kadar büyük olduğunu dinlenme molalarında fark edebilirsiniz.

Uzun soluklu temponuzun sizi yormasına izin vermek istemiyor olmanız, çevrenizin sizi şaşkınlık bakışları arasında incelenmenize neden oluyor.

Aşk
16 Kasım duygusal temponuzun arttığı bir dönem unutmayın. Üstelik aşk duygularına herkesten çok ihtiyacınız var. Çünkü günlük ilşkilerin sizi yorduğunu fark ediyor ve aşk duygusunun gerçek anlamda hissetmek istiyorsunuz. Cinsel duygularınızı yoğun yaşamanız yüzünden, birlikte iş yaptığınız çalışma arkadaşlarınıza karşı sıra dışı duygular hissedebilirsiniz.

Unutmamanız gerekiyor ki, sinirli anlar sağlığınız açısından olumsuzluk zincirlerinin başlangıcıdır. Duygusal açıdan mutlu olabilmeniz için, düzenli bir yaşantınızın olması gerekiyor. Aksi taktirde, daha sonra hırçınlaşıyor ve çevreniz tarafından acımasızca eleştirilebiliyorsunuz. Merkür’ün geri gittiği bu dönemde; verilmiş sözler gecikecek, iş anlaşmaları ve sözleşmelerde sorun çıkacaktır. Kısıtlanmaya gelemediğiniz için de, problemleri nedensiz bir şekilde abartacaksınız. Ayın 18 ne kadar hiç kimseye gereksiz sözler vermemlisiniz. 25 Kasım’dan sonra; 1 yılı aşkın süre 6. evde kalan Jüpiter; 7. eve geçerek, size yeni şanslar sunacaktır. Uzun süren bir beraberliğiniz varsa, bu konuda kesin kararlar alacaksınız.

İlişkinizi sorgulayarak, “tamam mı”, “devam mı” sorularına yanıt arayacaksınız. Fakat bu kararları verirken, dingin olmaya özen göstermelisiniz. Çünkü bu dönemde sizin de farkında olduğunuz bir farkındalık söz konusu Duygularınıza gerçekçi bir şekilde yaklaşacak ve var olan sorunlara yumuşak bir neşter vuracaksınız. Evlilik kararları alacak, ortaklıklarınızı pekiştireceksiniz. 24 Kasımdan sonra kronik ilişkilerin hızla sonuca gitmesi, yepyeni ufukları da beraberinde getirecek. İş çevrenizde başlayan dostluklar ve aşklar daha da pekişecek. Fiziksel, mantıksal, ve ruhsal açıdan güçlü olmak istediğiniz bu dönemde, bazı sabit düşünceleriniz yüzünden aşırıya kaçabilirsiniz. Bu nedenle; güçlü arzularınızı kontrol etmekte yarar var. “Keskin sirke küpüne zarardır” sözünü unutmamalısınız.Tüm duyguların yoğun yaşandığı bir ay olacak .Yılın en hareketli günleri sizi bekliyor.

Sağlık
5 Kasım’da gerçekleşen Dolunay; sizi sıkıntılı ve baskıcı yapacaktır. Duygu ve düşüncelerinizin yoğun bir şekilde hissedeceksiniz. Sıkıntılarınızı spor ve meditasyon yaparak hafifletebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki duyguların dışa vurumunun olumsuz olmamasına dikkat edin. 20’Kasım’da Yeni Ay’la birlikte bedensel ve zihinsel anlamda kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz. Başlayacağınız işlerin hızla ilerlediğini görmek sizi rahatlatacak, yeni tanışacağınız kişilerle yapıcı ve yaratıcı özelliklerinizi birleştireceksiniz.





YENGEÇ




İş
Bu ay Merkür ve Uranüs dışında diğer tüm gezegenler ileri hareket etmektedir. 1-17 Kasım’da Merkür’ün geri hareketi; yanlış

anlaşılmalara ve çevrenizde istenmeyen düşünce ayrılıklarına neden olacak, ilişkilerinizde sorunlar yaşatacak. Özellikle duygusal konularınzda size istenmeyen durumların ortaya çıkmasına neden olacaktır. Hiç istemediğiniz halde sözlerinizin yanlış anlaşılması söz konusu olacaktır. Verilen sözlerin yerine getirilmemesi canınızı sıkacak. Duygularınızı çok rahat ifade etmenize rağmen tepki toplayabilirsiniz.

8 kasıma kadar çevresel koşullarınız önemli olacak. Katıldığınız toplantılarda size uygun arkadaş topluluğu dikkatinizi çekecek ve bir müddet sizi oyalayacaktır. Çapkınlık ve eğlence gibi size cazip gelebilecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Eğlenceli yerlerini sevmeniz nedeniyle beraberliklerinizde sorun çıkabilir, dikkatli olmalısınız. Sren bir ilşkiniz varsa, partenerinizin tepkisini üzerinize çekebilirsiniz. Siz kalbi çok çabuk kırılan fakat duygusal iniş çıkışlarınıza da söz geçirmeyen bir kişisiniz. Bu ince bir ayrıntı olduğunu biliyorsunuz. Geçici duygularla hareket etmeniz, sizi olumsuz kılacaktır.

Uzun süredir 5. evinizde bulunan şans gezgeniniz Jüpiter; 24 Kaımdan sonra kendi burcunun yöneticisi olarak 6. ev Yay’a geçerek, yaklaşık bir yıl kalacak ve evrenin önemli bir yolculuğunu başlatacaktır. Jüpiter; en rahat ettiği ve yönettiği burç olan Yay’da iken, siz Yengeç’lere mutlu ve sağlıklı bir yıl vaat ediyor. Artık çalışma sisteminizi genişletebilirsiniz. Daha özgür alışabileceğiniz bir dönem sizi bekliyor. Kendinizi geliştirebileceğiniz konular üzerinde çalışmayı tercih etmelisiniz. Uzun vadeli planladığınız projeleriniz gündeme gelecek. Yaşam akışı konusunda ideallerinizle ilgili temel kişisel değişimler yaşayabilirsiniz. Düşündüğünüz konularla ilgili yolculuklara çıkarken, eğitim amaçlı yer değiştirmeleriniz olacaktır. Pratik yaşama geçiremediğiniz hedefleriniz için adımlar atabilirsiniz. (İş değişimleri, ticari konulardaki yeni yollar, eğitim süreci ile ilgili olumlu değişimler v.s. gibi.)

Çevrenizdeki kişilerle maddi ve manevi güzel işbirlikleri kuracaksınız. Sonuçsuz kalan ve takdir edilmeyen fedakarlıklarınız için kendinizi üzmeyin, çalışmanızın karşılığını fazlasıyla göreceksiniz. Disiplinli yönleriniz daha pekişecek ve şaşırtıcı bir biçimde kurallı ve düzenli çalışacaksınız. Yıl içinde yabancı ülkelerle ilgili çalışma fırsatları yakalayacaksınız. Yazışmaların ve haberleşmelerin bol yaşanacağı bir yıl olacak. 24 Kasım bazı ciddi kararlar almanız için oldukça cezbedici bir durum ortaya çıkacak. 24-26 tarihlerinde ortak işlkilerinizde mantıklı davranmakla tercih edilen bir kişi haline geleceksiniz.

26 Kasımdan sonra yatırmlarınızı düşünmek için işte size güzel bir fırsat sunuluyor.Dış ülkelerle bağlantısı olanlar için yatırımlarını yeniden gözden geçirmek için uygun bir dönem. Uzun süredir yabancı ülkelerle ilgili konularda çalışmka isteyenler için hoş bir fırsat karşılarına çıkcak fakat aceleyi sevmeyen siz Yengeçlerin fırsat kayıpları olabilir. Olaylara balıklama atılın demiyoruz ama, düşünme süresini çok fazla uzatmamanızda da, fayda var unutmayın. 2007 yılı sonbahar aylarına kadar sürecek yeni bir şans dönemi sizin için başlıyor.

Kendinizle ilgili değişimlere hazırsınız. Güzellik, sağlık, diyet gibi programlardan birini veya hepsini seçebilirsiniz. Sağlık evinizdeki şans okları sizi değişime davet ederken, sizin gibi ateş grubu olan Aslan Burcunda ilerleyen Satürn; size güzel bir açı ile eşlik edecek ve gereken içsel disiplini sağlayacak. 1-22 tarihlerinde 5. evde bulunacak olan Güneş; sosyal aktivitelerinizin daha da güçlenmesine neden olacaktır. Görüştüğünüz kişilerin toplumsal ve sosyal statüleri önemli olacak ve bulunduğunuz ortamlarda size farklı boyutlara taşıyacaklardır.

Kasımın son 10 gününde 6. evde biriken gezegen topluluğu enerjinizi yüksek tutacaktır. Birlikte çalışacağınız kişilerin farklı bir potansiyele sahip olmasına dikkat edeceksiniz. Şartlarınızı zorlayacak fakat asla sıkı çalışmaktan sıkılmayacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilere fazla baskıcı davranabilir veya daha çok çalışarak onlara örnek olmaya çalışabilirsiniz. İş arkadaşlarıyla sıra dışı aşklar yaşanırken, gizemli olmayı elden bırakmayacaksınız. Keşfetme güdünüze karşın zorluklarla karşılaşacak fakat pes etmeden savaşmayı tercih edeceksiniz. Uranüs’ün ay içinde geri hareketi; ideallerinizi, planlarınızı ve yolculuklarla ilgili projelerinizi yeniden gözden geçirmenizi, aksayan durumları baştan organize etmenizi öneriyor. Olabilecek aksiliklere karşı temkinli olmalısınız.

Aşk
5 Kasım’da 11. evde Boğa’da gerçekleşecek olan dolunay; dostlarınızla aranızda duygusal bağlarınızın güçlenmesine ve büyümesine neden olacaktır. Dostlarınızla paylaşımınızın güçlenmesi mutluluğunuzu körükleyecektir. Fakat yinede riskli olabileceğini hatırlatırız. İstemeden bazı duygularınızı abartabilirsiniz. 20 Kasım’da Akrepte doğacak olan Yeni Ay ise; sosyal yaşantınızda paylaşacağınız özel kişilerin ortaya çıkacağını ve anlamlı bir gün yaşayacağınızı gösteriyor. Tanıştığınız kişilere dikkat edin.

Biriyle özel duygular paylaşabilirsiniz. Kıskanılacak ve imrenilecek bir partner adayı olmanıza rağmen, ipin ucunu kaçırmadan ilşkilerinizi yaşamaya çalışmak sizin için en uygun olan davranış biçimi unutmayın.Yine bayan Yengeçlerin sürpriz hamilelikleri söz konusu olacaktır. 16-17 Kasım tarihlerinde bedensel olarak hamileliğe en elverişli bir dönemlerinin olduğunu Sevgili Yengeçlere hatırlatırız.

Sağlık
Sağlık evinizdeki gezegen birikimi yüzünden, güçlenen enerjiniz sizi yorabilir. Spor yapmalı, kalbinizi ve dolaşım sisteminizi düzenli tutmak için gerekli özeni göstermelisiniz. Böbrekler, cildiniz, bacak üstleriniz ve baldırlarınız önem kazanacaktır. Karaciğerinizi yoracak yiyeceklerden uzak kalmalı ve dengeli beslenmelisiniz.Özellikle 18-19 20 tarihlerinde katılacağınız yemekli toplantılarında vücüdunuza fazla yüklenmemlisiniz.Ayrıca bu ay bedeninizi yorgun düşürecek iskelet sisteminizi zorlayacak ağır hareketlerden kaçınmalısınız.





ASLAN




İş
Bu ay çevrenizden beklemediğiniz avantajlar elde edebilirsiniz. Aile büyükleri tarafından destek göreceksiniz. Erkek kardeşlerle yaşanacak işbirlikleri gündeme gelecektir. Geçen aydan beri çatışma potansiyeli mevcut olan aile içi ilişkilerde, anlaşmazlıkları artık kendi aranızda halletmiş olmanız gerekir. Eğer; hala bir sürtüşme yaşıyorsanız, bu ay tüm bu problemlere artık bir son vereceksiniz. 1-2 Kasım tarihlerinde gizemli davranışlarınızın altında yatan gerçek nedenlerin maddesel kaygılar olduğunu çevrenize sakın anlatmayın çünkü sizi anlamakta zorlanacaklardır. Yine bu tarihlerde hisseli bir mirasınız ile ilgili olarak paylaşım yoluna gidebilirsiniz. Destek ümit ettiğiniz sorunlarınız ile ilgili olarak engeller çıkacak, ilgili kişilere öfkeleneceksiniz.

Fakat, kendinizi de kontrol altında tutmayı öğreneceksiniz. Siz öfkelerinize saklayan bir kişi değilsiniz. Üstelik düşüncelerinizi herkesle paylaşırken, direk konuşmayı seversiniz. İstersiniz ki, sizi üzen kişi suçunu bilmeli ve hatalarını düzeltmelidir. Bu içsel ve doğaçlama yapılan bir harekettir.. Aslında ne iseniz olduğunuz gibi davranırken, düşmen kazandığınızı bilmelisiniz. Fakat bu iki gün kendinizi tutmalısınız. Bu hareketinizin faydasını daha sonra görecek ve kendinizi takdir edeceksiniz. Yine bu dönemde ailenizden kalan eski bir gayrimenkul varsa; onların tamiratı, alım satımı gibi işlerle meşgul olacaksınız.

Bazılarınız, otel ve pansiyon işletmeciliğine soyunabilir veya aileden kalma bir işi devir alabilirsiniz. Tüm bunları yaparken, yaratıcılığınız da kullanmayı ihmal etmeyeceksiniz. Kariyer evinizin yöneticisi Mars; ay boyunca size destek vermeye devam ediyor. Geleneksel yapınızı kararlı bir şekilde muhafaza ederek, işinizin gerektirdiği tüm enerjiyi ortaya koyacaksınız. 10-11 Kasım tarihlerinde kazançlarınızla ilgili özel konumunuzu korumalı ve anlaşmalarınızı gizli yapmalısınız. Venüs sayesinde yaşam disiplini iyi olan kişilerle uyumlu fikir birliği içinde olacaksınız. Kişiliğinizde bu iletişimden olumlu etkilenecek. Başkalarından etkilendiğinizi çevrenize hissettirmemelisiniz. Çevresel saygınlığınızı korumak isityorsanız, daha gizemli hareket etmelisiniz. 1-17 aralığında Merkür’ün i ters hareketine dikkat etmelisiniz.

Bu tarihlerde tüm iyi niyetinize ve özel olnaklarınıza rağmen, yeni atılımlarınızı ve girişimlerinizi yavaşlatarak, eski işlerinizi tamamlamalısınız. Özelikle, bitiremediğiniz bir işiniz varsa onu hızlı bir şekilde tamamlayacaksınız. 19-20-21 tarihlerinde eski dostlarınızla bir araya gelerek geçmiş günlere dönecek, anılardan bahsedeceksiniz. O günlerden beri belirsizliğini koruyarak aklınıza takılan konular varsa, bu konuşmalardan sonra bu soruların cevabını bulacaksınız. Bu dönemde; araştırmalarınızda yoğunlaşacaksınız. Bitirmeniz gereken bir teziniz veya kitabınız varsa, Merkür’ün ters hareket yaptığı bu dönemde tamamlayabilirsiniz. Jüpiter ile Güneş size gereken desteği ve gücü verecektir.

Güvendiğiniz dostlarınızın fikirlerini alacak, karşılıklı güvene dayalı işbirliği içinde olacaksınız. Kariyerinizle ilgili yaptığınız ve cevap alamadığınız önemli yazışmalara, bu dönem içinde yanıt alırsanız, şaşırmayın. Çünkü Merkür; başlangıcı geçmişe dayalı çözüm bekleyen problemler için güzel fırsatları size sunacaktır. Yine, kardeşlerinizle ilgili mevcut olan sorunları çözmek için gerekli donanıma sahipsiniz. Merkür; aynı zamnada finans konusunda dikkatli olmanızı öneriyor. Geçmişte borç para verdiğiniz kişilerden paranızı alabilirsiniz fakat bu dönem, hiç kimseyle maddi konularla ilgili konulara girmemelisiniz. Çünkü, yaptığınız finans anlaşmalarında sorun çıkacaktır.

Aşk
25 Kasım’da Jüpiter Yay’a geçerek, size muhteşem bir dönem sunmanın hazırlığı içinde olacak. Sosyal yaşantınızın birden canlandığınız hissedeceksiniz. Bazılarınız bu dönemde evlilik kararı alacak. Bu onlar için muhteşem bir beraberliğin uzun yıllara dayanacak bir temelini oluşturacaktır. Yine çocuk sahibi olanlar için çocukları ile ilgili güzel haberlerin onları sevindireceğini bilmeleri gerekiyor. Bu dönem çevre ilişkileriniz genişliyor ve uzak ülkelerle ilgili hayallerinizi gerçekleştirmek için önemli bir devreye giriyorsunuz.

Çevrenizin kalabalıklaşması sizi şaşırtmamalı ve iç disiplininizi bozmamalısınız. Organizasyon kabiliyetiniz artıyor. Yaşamınızla ilgili değişimlere hazırlanmalısınız. Uzun süredir sürüncemede bekleyen işleriniz, aldığınız güçlü kozmik etkilerle değişecek. Yaratıcılığınız ortaya koyacak her türlü çalışmaya açıksınız. Karşılaşcağınız kişilerin yetenekleri sizi de motive edecek ve onlarla hiç kimsenin fark edemeyeceği aranızda sizin bileceği gizli bir yarış bile başlatabilirsiniz. 18-30 Kasım’da, Merkür’ün ileri hareketiyle çalışmalarınız hız kazanıyor. Güçlü pozisyonlarda olan arkadaş grubuna katılarak ses getiren işlere imza atacaksınız.

Eğer; sanatla uğraşıyorsanız, çalışmalarınız yoğunlaşacak. Sosyal çalışmalarınızda da meydana gelecek olumlu gelişmeleri beklemelisiniz. Bazılarınız ise bu dönmede uzun yolculuklara ilgili planlar yapacaklar ve eski dostlarını ziyaret edecekler. Satürn, ateş grubu olan Aslan’da yer alırken, ayni şekilde bir ateş grubu olan Yay’a geçen Jüpiter’den olumlu etkiler almaya başlayacak ve kozmik enerji sizin için el ele verecek. Yaşamınızdaki olumlu gelişmeleri izlerken hayretler içinde kalacaksınız. 5 Kasım’da, tepe evinizde gerçekleşen “Dolunay” isteklerinizde artış sağlarken, çevrenizi düşüncelerinizle aydınlatacaksınız.

Fakat gücünüzün sınırlarını fazla abartmamalısınız. Altından kalkamayacağınız konulardan uzak kalmalısınız. Anaç duygunuz size zarar verebilir. Başkalarına yardım etmek isterken, kendi koşullarınızı zorlayacaksınız. Hatta iyilikten maraz doğar sözcüğünü söyleyen kişilere binlerce kez teşekkür edebilirsiniz. Çünkü hatanızı son anda fark etmeyi başaracaksınız. 22 Kasım’da “yeniay”; yenilenen düşüncelerinizle birlikte fikirlerinizin çoğalmasına yardım edecektir. Ailenizle ilgili yapılanmlar söz konusu olurken, evinize yeni bir üye katılabilir, aileniz genişleyebilir. Sizin için yepyeni bir vizyon genişlemesi söz konusu olacaktır. Artık uzun süredir edindiğiniz tecrübelerinizin karşılığını göreceksiniz. Artık düşüncelerinizde yoğunlaşarak konsantrasyon gücünüzü yükselteceksiniz.

Sağlık
Sağlığınız konusunda olumlu bir ay. Sadece uzun soluklu koşuşturmalarınız arasına kısa dinlenme molaları koyabilirsiniz. Kendinize olumlu uğraşılar bulabilir ve zihninizi dinlendirebilirsiniz.Birlikte çalıştığınız kişilerin disiplinli yapıları sizin için de güzel bir sağlık örneği olacak ve ihmal ettiğiniz sorunlarınıza onlar ayna tutacaklar ve artık yaşamınızı ve beslenmenizi kontrol altına alabileceksiniz.


Sarsılmaz Benim Derinliğim: ama yüzen bilmeceler ve gülüşlerle parıldar...


Kullanıcı avatarı
Elan_Vital
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Mesajlar: 1141
Yaş: 38
Kayıt: Pzt 09 Oca, 20:40

Okunmamış mesaj gönderen Elan_Vital » Cmt 04 Kas, 02:08

BAŞAK




İş
Ay boyunca 3. ve 4. evler yoğun bir gezegen kümeleşmesi altında kalacaktır. Çevrenizin değerlendirmelerinden çok kendi inisiyatifiniz doğrultusunda davranışlar sergileyeceksiniz. Müdahale gerektiren tüm işlerde kendi çabalarınızla başarılı olacak ve günlük rutin çalışmalarınızı istekleriniz dahilinde gerçekleştireceksiniz. Ayın ilk günlerinde yaşamınızla ilgili sert hamlelerden uzak kalmalısınız. Sizde biliyorsunuzki, denetim altında tutamadığınız duygularınız sonradan size sorun yaratbilir.

1-17 Kasım’da, Yönetici gezegeniniz Merkür; 3. evde geri hareketini yapmaktadır. İletişim konusunda çıkan aksilikler canınızı sıkacaktır. Fakat, şans sizi desteklemeye devam ederken; motivasyonunuzu koruyarak, pes etmeyeceksiniz. Merkür’ün ters hareketi ise her zaman olumsuz etkiler vermemektedir. Başlayacağınız yeni bir iş için, kendinizi kısıtlayacak sınırlar koyun. Fakat, bu arada eskiden planladığınız bir işi devreye sokabilirsiniz. Yeni işlerde sorun yaratan Merkür, eski işlerinizi destekleyecektir. Böylece, bazı ilişkilerinizdeki eskimiş sorunlarınızı bu dönemde çözebilir, iletişim problemlerinizi düze çıkarabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin düşüncelerine değer vermeyi ve dinlemeyi öğreneceksiniz.

4-5 Kasım tarihlerinde sizinde içinde bulunduğunuz koşulları çevrenizdeki kişilerin tepkisiyle birlikte harmanlayacaksınız. Önce değer vermek istemeseniz bile, daha sonra olabilecek eksileri düşünecek ve vazgeçeceksiniz.14-16 Kasım tarihlerinde duygusal sorunları ile ilgili fazla yorum yapmak istemeyebilirsiniz fakat bazı sorunlarında üzerinize geldiğini görecek ve hiç kimseden yardım almadan olayların üstesinden gelmeye çalışacaksınız. Güneş 1-22 tarihlerinde 3. evde bulunacak ve yönetici gezegeniniz Merkür’den desteğini esirgemeyecektir. 1-17 tarihlerinde, finans gezegeniniz.

Venüs’ünde; 3. evde bulunacağını ve ay boyunca Mars’ın da bu kombinasyona eşlik edeceğini düşünürseniz, ortaya muhteşem bir tablo çıkmaktadır. Yakın dostluklar arasında duygusal yakınlaşmalar veya uzun süredir arkadaşlık ettiğiniz bir kişiyle aranızda farklı bir çekim oluşabilir. Uzun süredir arkadaşlık ettiğiniz özel duygularınıza hitap eden birinin bir anlamda size karşı aşk ve farklı duygular besledğini görmek önce sizi rahatsız ediyor gibi görünse de, sonradan hoşunuza gidecektir. 1-24 tarihlerinde, aile ve yuva gezegeniniz Jüpiter’de yine 3. evde kalmaya devam ederek, tüm iyi niyetli çalışmalarınıza destek verecektir. Yakın dostlarınızla yoğun ilişkiler yaşayacaksınız.

Sizden yaşça büyük ve ya küçük kişilerle aranızda işbirlikleri ve ortak çalışmaların da gündeme gelmesiyle yoğun bir tempo söz konusu olacaktır. Yönetici Gezegeniniz Merkür; Güneş’le birlikte yaptıkları olumlu açı ile isteklerinizdeki netlik ve düşüncelerinizdeki kararlılığı ortaya çıkaracak ve arzularınızı gerçekleştirme yolunda çevrenizi de kullanmanızı sağlayacak. İkna kabiliyetiniz oldukça yüksek seyrediyor. Hayal gücünüzü istediğiniz koşulları oluşturmakta kullanabilirsiniz. Pratik davranışlarınızla bir çok kişinin önüne geçerken, kişisel ilişkilerinizde rekabet ortamı yaratacaksınız. Aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız, dikkatli olmalı ve Merkür’ün geri hareketini unutmamalısınız. 18-30 günleri arasında, yönetici ve ortak kariyer gezegeniniz Merkür’ün; 3. evde ileri hareketine başlamasıyla, bekleyen işlerinizin düzeldiğini; 20 Kasım’da Yeni Ay’ında bu evde doğmasıyla iletişim konularınızın hız kazandığını göreceksiniz. Araştırma içinde olduğunuz konularda hızlı sonuç aldığınızı görmek sizi her anlamda rahatlatacaktır.

Aşk
22 Kasımda sosyal ilşkilerinizde ciddi olayların gündem kazanacağını bilmelisiniz. Aile ve yuva gezegeniniz Jüpiter; 3. evinizdeki 1 yıllık yolculuğunu tamamlayarak, 25 Kasım’da kendi yöneticisi olduğu 4. eve geçerek, yaşamınıza yeni bir yön vermeye başlayacak. Kişiliğinizin ve düşüncelerinizin genişlediğini hissedeceksiniz. İmkansız gibi görünen düşüncelerin çok da önemli olmadığını görmek, sizi farklı bir sorgulamaya itecektir.

Aile bağlarının ne kadar önemli olduğunu hissedeceksiniz. Ruhsal gezegeniniz Güneş ile finans gezegeniniz Venüs’ün; bu evdeki olumlu etkileşimi, size yaşam şartlarınızı iyi niyetli bir şekilde değiştirmenizi sağlayacaktır. Ailenizle birlikte olumlu hareket etmeyi yeğleyeceksiniz. Anne ve babanızdan istediğiniz desteği alacaksınız. Bazılarınız yıllardır aile ocağından ayrı yaşıyor olabilir. Bu dönemde bir araya gelecek hatta dargınlık söz konusu ise bu duruma son verecekler. Bu konuda kendinizi daha rahat ifade edeceksiniz.

Aile ortamını etkileyecek özel durumlar söz konusu olabilir. Sorunlarınızı çözme yönünde yol gösterici bir rol alacak, ortak düşünceleriniz doğrultusunda kenetlenerek problemlerinizin üzerine gideceksiniz. Ayın sonlarına doğru kişiselliğinizi ailesel değerlerinizle birlikte sorgulayacaksınız. Ayrıca, 4. evde Plüton’un 4. evde bulunması ve daha da kalacak olması, yaşama bakış açınızı değiştirecek, değer yargılarınızda köklü değişimler meydana gelecektir. Mal varlığınızı arttırmak isteyecek, yaşam sınırlarınızı genişleterek rahat bir esnekliğe kavuşacaksınız. Aile ve ebeveynlerinizle daha sıkı bağlar kuracaksınız.

5 Kasım’da Boğa’da gerçekleşecek olan dolunay; uzak yollarda ve farklı memleketlerde yaşayan dostlarınızla aranızdaki duygusal bağlarınızın güçlenmesine ve büyümesine neden olacaktır. Geniş kapsamlı yol planları yapacaksınız. Bu planlarınızı yaparken, sevdiğiniz kişilerinde fikirlerine değer vereceksiniz.

Sağlık
28 - 29 Kasım tarihleri bulunduğunuz ortamın şartlarınızı olumlu bir şekilde değerlendirmenize kılavuzluk ederken, işinizi iyi bir şekilde yapacağınız bir gün olacak. Sınırlarınızı genişletmek konusunda yoğunlaşan içsel bir zenginliğiniz olacak ve yapacağınız çalışmalarda güçlü bir motivasyon kazanacaksınız. Sağlık gezegeniniz Uranüs; ay boyunca grup çalışmalarından ve sosyal olaylardan zevk alacağınızı gösteriyor. Fakat gücünüzün sınırlarını fazla abartmayarak, altından kalkamayacağınız konulardan uzak kalmalısınız.





TERAZİ




İş
Maddi konuların ve çevresel ilişkilerin önem kazanacağı bir ay içindesiniz. 18-30 Kasım’da yönetici gezegeniniz Venüs; 3. eve geçiyor. Küçük olayların gündem kazanması sizi kardeşler arasında bağın güçlenmesine neden olacaktır. 3. evinizin yöneticisi Jüpiter ise 25 Kasım’da kendi evine geçiyor ve 19 Aralık 2007 yılına kadar bu evde kalacak. 3. evde kaldığı dönem boyunca; iletişim ve yakın çevrenizle ilgili şansı sizden yana dağıtırken, bu evle ilgili olan konulara canlılık ve hareket getirecek. İkizler burcunun doğal evi olan 3. ev; size iletişim konusunda başarılı fırsatlar sunarken, kardeşler ve komşularla olan ilişkilerinizi de genişleterek bir çok olanağı karşınıza çıkaracak.

Ayın ilk haftasında kendinizi huzurlu hissetmeniz konusunda gerekli şartları kendiniz sağlamalısınız. 2-4 kasım tarihlerinde partnerinizle ilgili sorunlarınızı gözünüzde fazla büyütmemelisiniz. Aranızdaki sorunları fazla abartmadan ilişkinizi tatlıya bağlamanın yollarını bulmalısınız.11-12-13 Kasım tarihlerinle öfkelerinizi saklamak yerine sportif olaylara yönelmelisiniz. Bu günlerde alınganlık göstermeniz ve çevrenizle çatışma yaşamanız mümkün. Ayın 18'inden sonra Jüpiterin olumlu etkilerinden faydalanacaksınız. Jüpiter, aynı zamanda 9. evin doğal yöneticisidir. Uzun yollarla ilgili fırsatları size sunacaktır. Bu yıl akademik kariyer yapmak isteyecek veya yarım kalan öğreniminizi tamamlayabileceksiniz. Yakın çevrenizle güven duygusu çerçevesi içinde yapacağınız işbirliklerinden kazançlar elde edeceksiniz. Birçoğunuz yurt dışı avantajlarını kullanacaklar.

Ailenizi ve yakınlarınızı ziyaret edecek, belki de yurt dışında yaşayan kardeş ve akrabalarınızın yanına gideceksiniz. 22 Kasımdan sonra kariyerinizi güçlü kılcak ve planlarınızı doğru koşullarda sunacak kişilerle birlikte olacak ve yol planları yapacaksınız. Geçtiğimiz aylarda Jüpiter’in şansından yeterince faydalandınız. Yıl boyunca bir çok kazanç kapısını size açtı. Venüs, Mars ve Güneş’in 2. evinizi ziyarete ettiği dönemlerde, bir çok fırsatı size sundu. Birçoğunuz istedikleri paralara kavuştular ve yaşam kalitelerini yükselttiler. Bazılarınızın finans konuları ile ilgili problemleri henüz bitmedi.

Ay’ın son günlerine kadar, kozmik güçlerin şans yaratma furyası devam ediyor. Şimdiye kadar sorun olan maddi konularınızla ilgili çözüm yolunda yoğunlaşacaksınız. 1-17 tarihlerinde i Merkür, geriye giderek; çevresel koşullarınızı ve beklediğiniz haberleri geciktirebilir. İletişim konusunda çıkan aksilikler canınızı sıkacaktır. Fakat, şans sizi desteklemeye devam ederken; motivasyonunuzu koruyarak, pes etmeyeceksiniz. Merkür’ün bu ters hareketini de mantıklı davranarak kendi lehinize çevirebilirsiniz. Yeni başlayacağınız işlerinizde kontrollü yol almaya çalışın, her şeyin en kötüsünü düşünerek önceden önlem alın. Bu arada yaşamınızda iz yapan mevcut işlerinizi ele alarak, düzeltici faaliyetler doğrultusunda çalışabilirsiniz. Yeni işlerde sorun yaratan Merkür, eski işlerinizi destekleyecektir.

Sosyal ilişkilerinizdeki sorunları da bu dönemde çözebilir, iletişim problemlerinizi düze çıkarabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin düşüncelerine değer vermeyi ve dinlemeyi öğreneceksiniz.
18-30 günleri arasında, yönetici ve kariyer gezegeniniz Merkür’ün; ileri hareketine başlamasıyla, duraksamaya başlayan işlerinizde bir düzelme göreceksiniz. Bu konuda ay boyunca 2. evde bulunan Mars’ın desteğini de üzerinizde hissedeceksiniz.

Ümitlerinizin tükendiği anlarda bile mücadeleci ruhunuzla finans sahnesini terk etmeyeceksiniz.Çünkü sizin çalışkan yapınız şartlarınızı zorladığınız anlarda çok daha güçlü bir şekilde ortaya çıkıyor. 20 Kasım’da “yeniay”ın da doğmasıyla birlikte, şimdiye kadar denemediğiniz bir işi yapabilirsiniz. Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanacaksınız.

Aşk
18-30 tarihlerinde yönetici gezegeniniz Venüs duygusal yönlerinizi ortaya çıkaracak. Her zamanki çekiciliğinizi belirgin bir şekilde ilişkilerinize yansıtacaksınız. Aynı evdeki Plüton’un yardımıyla düşünceleriniz derin analiz labirentlerinde dolaşacak, olayları bu detaylar çerçevesinde kendinizle özdeşleştireceksiniz. 25-30 tarihlerinde Jüpiter’inde 3.evinize geçmesiyle, yakın ilişiklerinize iyimserlik şemsiyenizi açacaksınız. Çevrenizde bir çok yakınınızı bir araya getirme planları yapacaksınız. Bu konuda oldukça başarılı olacaksınız.

Sağlık
Bu ay sağlığınızla ilgili ani gelişebilecek davranışlar sergileyeceksiniz. Kısa süren öfke nöbetleri ve fazla koşturmanız yüzünden fiziksel yorgunluk hissedeceksiniz. Küçük dalgınlıklar ve unutkanlıklar sizi zor durumda bırakabilir. Hızlı hareket etmek yerine kendinizi dinlemelisiniz. İçsel sesiniz önemli ve kendinizi onure edecek hobilere yer vermelisiniz. Bu davranışlarınız motivasyonunuzun yükselmesine neden olacaktır.





AKREP




İş
Gezegenlerin çoğu horoskopun ufuk çizgisinin altında yer alıyor. Genel olarak, kişiselliğiniz maddi konularla birlikte bütünleşecek. Geçtiğimiz yıl kişiliğinizle ilgili değişimlere ve düşüncelerinizde farklılıklara neden olan Jüpiter; 24 Kasım’dan sonra Yay’a geçiyor. Aynı zamanda astrolojik olarak Yay’ın doğal yöneticisi olan bu ev, size belki de son 12 yıldır sahip olmayacağınız kadar maddi destek ve şansı bu ay getiriyor. Maddi isteklerinizde büyük bir artış olacak. Planladığınız projelerde, parasal konularda istediğiniz bolluğa kavuşacaksınız. Fakat harcamalarınızdaki artışları da düzenlemek zorundasınız. Çünkü, burcunuzun yönetici gezegeni Plüton; yıllardır bu 2. evde yer alarak, size oldukça yüklü kayıplar yaşattı. Bu yıl para evinizde Jüpiter’le birlikte kişisel gezegeniniz Plüton hareket edecekler. Plüton birleşmeleri oldukça etkili geçer. Maddi konulardaki taleplerinizde kararlılık hakim olacak.

İleriyi gören bir düşünce yapısı içinde hareket ederken, para ile ilgili ufkunuz açılıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle büyük projeler üretecek, yaşama daha olgun ve farklı bakmaya başlayacaksınız. Hissi yetenekleriniz sizi çok daha yukarılara taşıyacak. Hayatın doğal yapılanması içinde her şeyi çok kolay çözerek, taşları yerine oturtacaksınız. Çevrenizde sizin bilgeliğinizden faydalanacak çok kişiye önderlik yapacaksınız. Özellikle maddi konularda hiç kimsenin aklına gelmeyen konularda büyük paralar kazanabilirsiniz. Oldukça hırslı bir karakter yapısıyla politika, ticaret gibi denemediğiniz konularda başarılı olacaksınız. 1-3 Kasım tarihlerinde ilişkilerinizde romantik bir tablo çizeceksiniz. Girdiğiniz sosyal çevrelerde karşınıza çıkacak,kişilerle aranızda platonik bir etkileşim söz konusu olacak.

Sizde farkındasınız ki, böyle bir duyguya uzun süredir ihtiyacınız vardı. Bu yeni durumları içinize sindirerek yaşayabilirsiniz. 6-7-8 kasım tarihlerinde imza atmanız gereken durumlar söz konusu olacaktır. Daha sonra size mutsuzluk verecek durumların ortaya çıkmasını istemiyorsanız, Önünüze uzatılan anlaşmaları iyice okumadan imzalamamlısınız. Bu ay liderlik özellikleriniz çok daha bariz bir şekilde ortaya çıkacak. 1-22 tarihlerinde Güneş; 1. evde yer alırken, kişiliğinizi güçlü bir şekilde vurgulamaya devam edecek. 1-17 günlerinde, Venüs; Güneş’le birlikte hareket edecek. Hala, fiziksel özelliğinize verdiğiniz önem ve kendinizle barışık bir tutum sergilemeye devam ediyorsunuz. Popüler çevrelerde dolaşmaktan hoşlanacak ve renkli yaşamaya devam edeceksiniz.

Aşk
Yönetici gezegeni Merkür; 1. evde iletişim konularında başarı grafiğinizi yükseltmektedir. Mars Gezegeni, ay boyunca bu evde kalarak fiziki enerjinizin artmasına neden olmasına rağmen, Merkür’ün 1-17 tarihlerindeki geri hareketi yüzünden heyecanlarınıza kapılıp, hatalara neden olabilecek davranışlar da sergileyebilirsiniz.

Düşüncelerinizde favri davranmak yerine eleştirici yönlerinizi törpülemek olmalı Çünkü enerjinizin güçlü olması nedeniyle kabınıza sığmak istemiyorsunuz.Buda bazen sizi olumsuzluk getirebilecek durumların ortaya çıkmasına neden oluyor. Bu ay 1. evde yoğun bir enerji birikimi olacak. Bu gökyüzü birikimi, size çarpıcı bir özellik kazandırırken gerilimli olmanıza da neden olacak. Fakat, bu günler yılın en aktif bir şekilde kendinizi ifade edebileceğiniz dönemi olacak. Bir çok kişisel başarının altına imza atacaksınız. 18-30 Kasım’da Venüs, para evinize geçiyor. 23-30 tarihlerinde Güneş’le birlikte; 25 Kasım’dan sonra Jüpiter de ayni eve bir yıllık yolculuğuna başlayacak. Jüpiter’in bu geçişi; para konusunda size olumlu kapılar açacaktır.. Bu dönem harcamalarınızda ki artışlara dikkat etmelisiniz.

Kariyerinizle ilgili gelişmeler parasal konularınıza yansıyacak. İstediğiniz anlaşmaları yapacaksınız. Sizden yaşça büyük yöneticilerin desteğini göreceksiniz.Kasım ayının ortalarında ailevi konularınız gündem kazanacaktır. Özgürlüğünüze karışılsın istemiyorsunuz. Size dikte edcek kişilere tepkisel yanıtlar vereceksiniz. 20 Kasım’dan sonra, 5. evinizde yer alan Uranüs; ileri hareketine başlayacak ve sosyal çevrelerinizde bir hareketlenme ve aktiflik ön plana çıkacak. Size maddi çıkar sağlayacak kişilerle iş yapacaksınız. Sanatsal faaliyetler ve sizi eğlendirecek entelektüel çevrelerde olacaksınız. Çılgın ve ani gelişen aşklara karşı tedbirli olmalısınız. Daha sonra vazgeçeceğiniz ilişkilere girmemelisiniz. Çünkü cinsel tutkularınız sizi yanlış yönlendirecektir. 5 Kasım’da, Boğa’da gerçekleşecek olan “dolunay” evlilik ve ortaklıklar konusunda gerilimli bir gün yaşatabilir.

Duygusal yaşantınızda abartılardan uzak kalmalısınız. İlişkilerinizdeki pürüzleri fazla büyütmemeli ve olayları kendi akışı içinde değerlendirmelisiniz. Proje ürettiğiniz konularda açılma ve büyüme söz konusu olacak.Yüksek enerjinizi Ayın 18inden sonra çok daha rahat kullanacaksınız. 20 Kasım’da “yeniay”la birlikte kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz. Gerçekleştirmek istediğiniz konularda başlangıç temellerini atabilirsiniz. Ay sonunda gezegenlerin sunduğu kozmik enerjiyi istediğiniz gibi kullanırken, karşı cins üzerinde yoğun bir etkileme gücüne sahip olacaksınız.

Sağlık
Sağlığınız konusunda bu ay enerjiniz oldukça mükemmel. Süregelen bir rahatsızlığınız varsa, bu ay gerekli tedavilerinizi gerçekleştirecek ve sonuç alacaksınız. Kadınların rahim ve yumurtalık kontrolünden geçmelerinde fayda var. Ayrıca kalp ve tansiyon sorunları olanlar gerekli perhizlerini yapmalı ve diyete başlamamışlarsa bir an önce bu konuya eğilmelidirler. İskelet sistemini zorlayacak hareketlerden kaçınmalısınız. Alerji yapacak yiyeceklerden uzak kalmalı ve yağlı besinlerden kaçınmalısınız.





YAY




İş
Gezegenler horoskopun doğu ufkunda toplanıyor. Genel olarak, kişiselliğiniz ve bilinçaltı düşünceleriniz ön planda olacak. İsteklerinizdeki artış, duygularınız ve kendi doğrularınız paralelinde önem kazanacak. Çabalarınız ve amaçlarınızda takıntılarınız, kişisel isteklerinizle örtüşecek. Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek için konuları bütün yönleriyle kafanızda şekillendirmeniz gerekiyor. Geçen ay başlayan özel duygularınız bu dönemde de devam edecek. Tıpkı geçen ay olduğu gibi, bu ayda enerjik fakat kendinizi kısıtlanmış hissediyorsunuz. Venüs’ün 5.evin yöneticisi Mars’tan etki alması, bazı sıradışı ilişkileri de beraberinde getirecek.

Oldukça tutkulu beraberliklerin başladığı bu tür etkiler altında, beraberliğinizi gizleme gereği duyabilirsiniz. Güneş’in Venüs’le yaptığı açı ise, kendinizden büyük kişilere ilgi duymanıza neden olacaktır. Ayın ilk günlerinde özellikle 1-2-3-4 Kasım tarihlerinde size mesleki konularda destek verecek yolculuklar yapmanız mümkün. İyi niyetli düşüncelerinizin size getireceği avantajları daha sonra fark edecek ve mutlu olacaksınız. Kalbinizden dilediğiniz bir çok şeyin gerçekleşmesi sizi şaşırtmamalı ve güven duygusunun önmeli bir olgu olduğunu bilmelisiniz.

Bu ay 18 Kasıma kadar Merkür; mesleki konularda planlı hareket etmenize rağmen, dikkatli olmanızı öneriyor. 1-17 Kasım’da Merkür; sizin isteklerinizi yavaşlatıyor ve düşüncelerinizi yaşama geçirmenizi yavaş bir şekilde sağlıyor. Kariyerinizi ve ortaklıklarınızı ilgilendiren konuların sizin istekleriniz dahilinde gerçekleşmesini istiyorsanız, sabırlı olmanız gerektiğini öğrenmeli ve kendinizle ilgili kararlarınızı ertelemelisiniz. İçinizden bir dilek tutun ve unutun, gerçekleştiği zaman siz de şaşıracaksınız. 1. evinizin kendi yöneticisi Jüpiter 12. evdeki bir yıllık yolculuğunu 25 Kasım’da bitirerek, burcunuza geçiyor. Bu geçiş sizin için çok önemli olacak bir yılı başlatıyor. Kişiliğinizde değişimlerin başladığını hissedeceksiniz. Jüpiter’den etkileşim almaya başlayacak ve dış görünüşünüzle ilgili abartılara neden olacak davranışları benimseyeceksiniz. Kendinizi ifade ederken, uçuk düşünceler içinde olacaksınız.

Hedefleriniz konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Jüpiter yılı size çok şeyler kazandırırken, bazı konularda yüzeysellikte yaratacaktır. Filozofik bir tarzla düşüncelerinizi doğru bir şekilde ifade edeceksiniz. Kendi düşüncelerinizin savunucusu olarak bilgilerinizi genişletme konusunda gerekli atılımlarınızı yapacak ve mutlu olacaksınız.Size bilgi kazandıracak ve sizde tatmin sağlayacak dostlarla birlikte olmak isteyişinizi, bazı kişiler anlamayacaktır. Fakat siz kendi doğrularınızdan emin adımlarla yürümenin faydasını göreceksiniz. 9. evin yöneticisi Satürn; ateş grubu olan Aslan’da yer alırken, ayni şekilde bir ateş grubu olan Yay’a geçen Jüpiter’den olumlu etkiler almaya başlayacak ve kozmik enerji sizin için el ele verecek. Yaşamınızdaki olumlu gelişmeleri izlerken hayretler içinde kalacaksınız.

Mars ay boyunca sizi ütopik düşüncelere sürüklüyor. Haksızlıklar konusunda adaletli davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. İyi niyetli yaklaşımlarınız bazıları tarafından yanlış anlaşılabilir. Özellikle ailenizin bireyleri için, her türlü fedakarlığa hazır ve kendinizle barışık olacaksınız. Uzun vadeli ses getirecek işler yapmak isteyeceksiniz. Ailen, izle iligli başlattığınız önemli aktivitelerin ay sonunda sonuçlandığını görmek sizi yorsa da, sonuçlanmış olmasından memnunluk duyacaksınız. Bu tatmin duygusu sevdiklerinize vereceğiniz değerin daha da artmasına nedne olacaktır. Kasım Ay’ın sonuna doğru, daha kesin ve yargılı olacaksınız.

Aşk
Güneş; kişisel egolarınızın güçlenmesine neden olacaktır. Enerjik ve olumlu bir döneme gireceksiniz. Planlarınız yaparken, kendi düşüncelerinizden yola çıkacak ve işinize hiç kimseyi karıştırmak istemeyeceksiniz. Bu dönemde, karşı cins üzerinde isteklerinizi yaptıracak bir güce sahip durumda olacaksınız. Kendinizi ifade ederken, sözcüklerden çok yaptığınız işlerde başarılı olmak isteyeceksiniz.

Fiziksel görünüşünüze her zamankinden daha fazla önem vereceksiniz. Sizi rahatsız eden kusurlarınız varsa; bu kusurlarınızdan kurtulmak ve sorunlarınıza kesin çözüm bulmak için çaba göstereceksiniz. 22-23-24 Kasımda duygusal konuların ağır basması karşısında bocalamanız mümkün. Eski ve yeni ilişkiler aklınızın karışmasına neden olacaktır.Karar vermeden önce kendinizi sınamalı ve hata yapmamaya özen göstermelisiniz. Eski ve unuttuğunuz bir aşkınızdan alacağınız haber sizi şaşırtmamalı. Böylece artık aklınıza takılmayacak şekilde eski duygularınızı gömeceksiniz. Geçmişinizle yüzleşmek sizi bir bakıma rahatlatacaktır.

5 Kasım’da, Boğa’da gerçekleşen “Dolunay” isteklerinizde artış sağlarken, çevrenizi düşüncelerinizle aydınlatacaksınız. Birleşime ve yardıma önem veriyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin düşünceleri sizin için önemli olacak. 22 Kasım’da Akrep’te doğacak olan “yeniay” yenilenen düşüncelerinizle birlikte fikirlerinizin çoğalmasına yardım edecektir. Planlarınızda manevi duygularınız çok önemli olacak. Sizi huzurlu kılacak işlerden hoşlanacaksınız.

Sağlık
Sağlığınız konusunda daha dikkatli olmalısınız. Jüpiter’in burcunuza geçmesiyle beraber; fiziksel özellikleriniz ön plana çıkacak, giyim tarzınızı değiştirecek şekilde kendinize yeni bir stil vereceksiniz. Kazalara karşı tedbirli olmalısınız. Tipinizi tamamen değiştirebilirsiniz. Spor yapıyorsanız, dikkatli olmalı ve iskelet sisteminizi korumalısınız. Bu ara kilo probleriniz ortaya çıkcak ve metobolizmanız yavaşlayacaktır. Aşırı zevklere düşüklük ve iştahınızın artması kan tablonuzu bozabilir. Ay ortasında katılacağınız davetlerde yemek konusunda aşırıya kaçmak sizi olumsuz etkileyecektir. Safra keseniz ve karaciğeriniz problem yaratabilir.





OĞLAK




İş
Gezegenler horoskop dairesinin üst yarısında ve doğu ufkunda yoğunlaşmış durumda. Kişisel isteklerinizi dengelemek zorundasınız. İyi pozisyondaki dostlarınızdan alacağınız yardımın yanında, beklemediğiniz bir şekilde ortaya çıkan özel kişilerden destek alacak, ortak görüşe sahip olduğunuz kişilerle ortak çalışmalar içinde olacaksınız.

1-22 tarihlerinde, 8. evin yönetici Güneş 11. evde (arkadaşlık, grup ilişkileri ve dilekler evi) bulunacak ve arkadaşlık ilişkilerinizi güçlendirecek, kendinizden yaşça büyük kişilerin desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Bu dönem değişik arkadaş grupları içinde olacaksınız. Özellikle, karşı cinsten dostlarınızın sayısı bir hayli artacak. Sanatsal faaliyetlere daha fazla önem verecek ve bazılarınız tanışacakları ilginç kişilerden aşk teklifleri alacaktır. Bu dönem özel ilişkiler konusunda çok dikkatli olmalısınız. Çünkü, karşılaşacağınız kişilerin etkili sözleri ve anlamlı davranışları baştan çıkarıcı olurken, daha sonra vazgeçeceğiniz birlikteliklerin temelini atabilirsiniz. Bu etkilere neden olan Mars ve Venüs; güçlü cinsel enerji verirken, etkisini kaybettiği zaman da, bu duygulara son verecektir.

Daha sonra bu ilişki için gereksiz ödünlerden vazgeçmelisiniz. 1-17 tarihlerinde 9. ve 6. evin yöneticisi Merkür; 11. evde geri hareketine başlayacak ve 18 - 30 tarihlerinde tekrar ileri hareketine geçecektir. Bir çok organizasyona katılırken, geçici duygular konusunda dikkatli olmalısınız. Herkesin kendi fikrini ifade ettiği toplantılarda, farklı fikirler yüzünden meydana gelecek tartışmalar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Fakat, kararlı yapınız karşısında arkadaşlarınız üzerinde inisiyatif sağlayacaksınız. Bütün bunlara rağmen, yine de dikkatli olmalı ve sözlerinizi dikkatlice sarf etmelisiniz. 1-24 tarihlerinde 12. evinizin yöneticisi Jüpiter 11. evde yer almaktadır. Zaten bir yıla yakın zamandır bu evde bulunan gezegen, 25 Kasım’da 12. eve (ruhsallık ve bilinçaltı evi) geçerek, ruhsal anlamda daha çok olgunlaşmanıza yardım edecek. Felsefi açıdan güçlenen görüşlerinizle, manevi yönden de olgun bir kişilik sergileyeceksiniz. İçsel dinginliğiniz artacak ve uyumlu bir ruh hali içinde olacaksınız.

12. evde bulunan uzun transitiniz Plüton’da size derin bir araştırma yeteneği kazandıracak. 18-30 günlerinde 10. evin yönetici gezegeni Venüs; 12. eve geçecek. 25-30 tarihlerinde 12. evin yöneticisi olan Jüpiter de 12. kendi evinde olacak. 23-30 tarihlerinde 8. evin yöneticisi Güneş’inde bu eve geçmesiyle bilinçaltınızda müthiş bir yoğunluk yaşanacak. Bilinçaltınız karışacaktır. Gücünüzün yavaşladığını hissederek, kendinizi geri plana çekme ihtiyacı duyabilirsiniz. Takıntılarınız sizi rahatsız edebilir. Dostlarınızın sırlarını saklamak isteyecek ve bu konuda taviz vermek istemeyeceksiniz.

Yakın dostlarınızın sözlerinden ve davranışlarından etkileneceksiniz. Suskun ve gizemli bir havaya girerek, düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Karşınızdaki kişileri incitmekten çekindiğiniz için fikirlerinizi açıklamakta zorlanabilirsiniz. Fakat, yardım etme duygunuz oldukça yoğun olduğu için birlikte çalıştığınız kişilerin işlerini kolaylaştırmak için elinizden gelen her şeyi yapacaksınız.

Aşk
Manevi duygularınızın atağa kalkmasıyla sizden beklentileri olanların isteklerine elinizden geldiği kadar karşılık vermeye çalışacak, dostlarınızla birlikte yalnız kalmak isteyecek ve onların sırlarına ortak olacaksınız. Sır saklamanın ağırlığı karşısında bocalamnız da mümkün. 5 Kasım’da, 5. ev Boğa’da meydana gelen “dolunay” isteklerinizde artış sağlarken, çevrenizi düşüncelerinizle aydınlatacaksınız. Fakat gücünüzün sınırlarını fazla abartmamalısınız. Sosyal ilişkilerinizde kişisel sorumluluğunuz artıyor.

Arkadaşlarınızın bazılarınının yardım isteklerini kabul etmeden düşünmelisiniz. Daha sonra iyiliğin maraz doğurduğunu görecek ve bu düşüncelere bir kez daha hak vereceksiniz. 22 Kasım’da 11. ev Akrep’te gerçekleşen “yeniay”la birlikte yenilenen düşünceleriniz görüş ufkunuzu arttıracak. Arkadaş çevreniz genişleyebilir. Yeni tanışacağınız kişilerle olumlu ve uyumlu beraberlikler kuracaksınız. Ortak organizasyonlar için uygun bir dönem. 1 Kasım günü, Jüpiter-Plüton 30 derecelik olumlu açı yapıyorlar. Düşüncelerinizde yoğunlaşarak konsantrasyon gücünüzü yükselteceksiniz.

Sağlık
Sağlığınız konusunda olumlu bir ay. Zihinsel yoğunluğunuz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Kendinize olumlu uğraşılar bulabilir ve zihninizi dinlendirebilirsiniz.





KOVA




İş
Geçen ay kozmik enerjinin size sunduğu muhteşem etkileşimlerin zevkini bu ay’da sürdürebilirsiniz. Özellikle, kariyer evini takip eden olaylar; arkadaşlık ve yeni grupları da beraberinde getirecektir. 1-24 tarihlerinde, 10. kariyer evindeki Jüpiter büyük bir hazırlık içinde hareket ederek, yeni bir evde yolculuğuna başlamak üzere. 25 Kasım’dan sonra, 11. eve (arkadaşlık ve gruplaşma evi) geçerek, size yepyeni bir açılım sağlayacaktır. Jüpiter 10. kariyer evinden çıkmadan önce, kariyeriniz konusunda desteğini esirgemeyecek ve sizi olabileceğiniz en güzel yerlere getirecektir.

1-8 ve 1-6 Kasım tarihlerinde, 8. ve 5 evin yönetici gezegeni Merkür ile 3. ve 10 evin ortak gezegeni Mars’ta 10. evde bulunarak, bileşke güçler oluşturuyorlar. Tuttuğunu koparan bir hava içinde olacak ve güçlü kişilerle görüşmeleriniz devam edecek. İçinde bulunduğunuz konumdan hoşnut olmanıza karşın, hareketli ve aktif bir dönemin yoğun temposu sizi zorlayacak. Hukuk ve bürokrasi konusunda uğraş verdiğiniz işleriniz çözümlenecek. Bu dönemde; kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz için, toplumda ön plana çıkacak işler yapacaksınız. Erkeklerle yapacağınız ortak organizasyon çalışmalarında güç birliği oluşturacaksınız. İyi niyetli davrandığınız için şans size yardım edecektir.

Sizden bir çok kişi destek bekleyecek ve yakın çevrenizin de yardımına koşacaksınız. İletişim konusunda akıllıca yaptığınız bağlantılar gerekli kişilere ulaşacak ve sonuçlardan çevreniz kadar siz de memnun kalacaksınız. Kardeşleriniz sizden destek bekleyebilirler. Onlarla ortak işler yapabilirsiniz. Bazılarınız, kuracakları aile şirketlerinde oldukça başarılı olacaklar. Yeni yapılandırılmış bir işinizle ilgili, uzun ömürlü ve şanslı bir çalışma içinde bulunacaksınız. Kozmik enerjilerin size verdiği desteklerle, entelektüel konularda daha belirgin çalışmalar içine gireceksiniz. Meraklı yönleriniz atağa kalkıyor. Popüler konularda istediğiniz performansı yakalayacaksınız. Ön planda olma isteğiniz doğrultusunda çalışmalar yaparken, karizmatik ve çekici davranışlarınızla dikkat çekecek, toplumda göze çarpacaksınız.

1-22 tarihlerinde 7. evin yönetici gezegeni Güneş; 11. evde (arkadaşlık, grup ilişkileri ve dilekler evi) bulunuyor. Arkadaşlarınız ve üyesi olduğunuz grubun bireyleri güçlü ve size destek veren insanlardan oluşuyor. 1-11 günlerinde, 9. ve 4. evin yönetici gezegeni Venüs; 11. evde size olumlu desteğini verecek ve bazılarınız güçlü ve arzuladıkları aşka hazırlansınlar. Özellikle, derin dostluklar ve özel arkadaşlıklar için ilginç bir dönem, Duygularınızda yoğunluk hakim olacak. 7. evdeki Satürn; size ilişkileriniz konusunda olumlu etkiler verecek açılarda bulunuyor. Seviyorsanız, sevginize sahip çıkmalı ve onun hatalarını gözünüzde büyütmemelisiniz. Çünkü yaşamda kusursuz bir insan olmayacağını artık öğreniyorsunuz.

Bu sene, Satürn; size çok şeyler öğretti ve öğretmeye de devam edecek. 9-29 tarihlerinde Merkür, 7-31 tarihlerinde Mars 11. evde bulunarak, arkadaşlarınızla aranızda olması gereken enerji bağını örecek ve güçlendirecek. Fakat sizin iddiacı taraflarınızı da ortaya çıkaracak. Çünkü, düşüncelerinize ve kendinize güveniyorsunuz. İletişim konusunda son derece aktif, hareketli ve bilgili yönlerinizle ön plandasınız. Gireceğiniz ortamlarda sizi destekleyecekleri gibi, size karşı çıkan kişilerde olacaktır. 25-30 Kasım günleri arasında, horoskopunuzda 11. evin yönetici gezegeni olan Jüpiter; tüm desteğiyle yanınızda olacaktır.

Jüpiter yaklaşık bir seneye yakın 11. evinizde kalarak size hayal bile edemeyeceğiniz çevrelerin kapısını aralayacaktır. Tanışacağınız kişiler sayesinde yeni ortamlarda bulunacak ve çevresel koşullarınızı değiştireceksiniz. Bu arkadaş grupları içinde ilginç teklifleri olan kişileri tanıyacaksınız. Bazılarınız yeni tanıştığınız bu kişilerden etkilenecek ve kendilerine yakın hissedecekler.Aşk ve dostluk ilişkilerini karıştırmadan götürmelisniz. Venüs ve Mars’ın da 11. evde olması; size büyük bir aşkın yollarını açabilir. Çevrenize iyi bakın, sizinle aşkını paylaşmaya hazır biri olduğunu göreceksiniz. Aynı ev; yıllardır Plüton’un etkisi altındaydı ve bu durum daha yıllarca devam edecek.

Jüpiter’le Plüton’un “muhteşem karşılaşması” ve “buluşması” oluşacak. Kariyerinizin, 25 Kasım’dan sonra; takriben 1 sene içinde destekleneceğinden emin olabilirsiniz. Yaşam standardınızla ilgili çevrenizde yeni bir yapılanmaya gireceksiniz. Fakat, Jüpiter ve Plüton kavuşması; her zaman yapıcı olmayabilir. Çünkü, bu iki gezegenin yaratacağı kozmik etki negatif yönde de tetikleyici davranabilir.

Aşk
Eğer; kurtulmak istediğiniz bir grup veya bitmesi gereken bir arkadaşlık ilişkiniz varsa, artık bitirmenin zamanıdır. Her şeyi bir bıçak gibi keseceksiniz. Bir dostunuz tamamen hayatınızdan çıkabilir. Jüpiter ve Plüton buluşması; belki de yıllarca arkadaş olduğunuz insanla, asla aklınıza gelmeyecek şekilde bir duygusal bağın gelişmesinde de rol oynayabilir ve evlilik kararı almanıza neden olabilir. Tüm bu değişimler ve radikal durumlara hazırlıklı olun. Evrenin, size sunacağı köklü değişimlere kendinizi teslim edin. Çünkü bazı bitişlerin güzel başlangıçlara neden olacağını unutmamalısınız.

12-31 tarihlerinde Venüs; ve 23-31 tarihlerinde Güneş’in 12. evi (ruhsallık ve bilinçaltı evi) ziyaret etmesiyle; gizli duygular gündeme gelecek. Yolcuklarda ve iş görüşmelerinde tanıştığınız kişilerle aranızda önemli bazı duygusal bağların oluşması ve daha sonra da yaşantınızda yer alma olasılığı yüksek. Size kariyer ve iş olanağı sağlayacak işler dolayısıyla tanışacağınız kişilerden değişik misyonlar bekleyebilirsiniz. Bazılarınız ilişkilerini ailelerinden saklayacaktır. 28-31 günlerinde, Merkür; 12. evde hareketi hızlandıracak. Yaşadığınız gizli bir ilişki varsa hakkınızda bazı dedikodular çıkabilir. Dikkatli olmalısınız.

Siz gizliliğe karşı biri olduğunuz için, bu durumdan hoşnut olmayabilirsiniz. 5 Kasım’da 4. evde gerçekleşecek olan “dolunay” ailevi konularda duygu yoğunluğu yaşamanıza neden olabilir. Anneniz ve aile çevresi içinde kadınlarla yoğun uğraşılar içinde olabilirsiniz. Onların, bazı konularda baskıları altında kalabilirsiniz. Fakat, inatçı yönleriniz yüzünden bu tür sürtüşmelere meydan vermek istemiyorsanız, akılcı davranmalısınız. Siz zaten zamanın çok ilerisinde yaşadığınız için, sizi etkilemek zaten çok zordur. Bunu ailenize anlatma zorunda kalmak sizi gergin yapabilir. 20 Kasım’da 10. evde doğacak olan “yeniay” size kariyerinizle ilgili coşku ve kendinizi yenileme fırsatı verecektir. Yeni oluşumlara hazırsınız. Bırakın! her şey kozmik gücün istediği gibi olsun . Müdahale etmeyin ve sonuçlarını bekleyin. 1 Kasım günü, Jüpiter-Plüton 30 derecelik olumlu açı yapıyorlar. Düşüncelerinizde yoğunlaşarak konsantrasyon gücünüzü yükselteceksiniz.

Sağlık
Sağlığınız konusunda, bu ay enerjiniz oldukça mükemmel. Süregelen bir rahatsızlığınız varsa, bu ay gerekli tedavileriniz gerçekleştirecek ve sonuç alacaksınız. Kadınların rahim ve yumurtalık kontrolünden geçmelerinde fayda var. Ayrıca kalp ve tansiyon sorunları olanlar gerekli perhizlerini yapmalı ve diyete başlamamışlarsa bir an önce bu konuya eğilmelidirler. İskelet sistemini zorlayacak hareketlerden kaçınmalısınız. Alerji yapacak yiyeceklerden uzak kalmalı ve yağlı besinlerden kaçınmalısınız .





BALIK




İş
İşte muhteşem bir ay. Gezegenler horoskop dairesinin üst yarısında yoğunlaşmış durumda. Yaşam sizden yana. Kendinize güveniyorsunuz. Ay sonunda isteklerinize çok daha fazla yaklaşıyorsunuz. 1-22 tarihlerinde 6. evin yönetici gezegeni Güneş; sayesinde İsteklerinizde belli bir sabitlik var. Ne istediğiniz biliyorsunuz. Çalışmalarınızda zor olanı seçmenize rağmen, çevresel desteklerin kapasitesi olumlu gidiyor. İstekleriniz doğrultusunda gittiğiniz zaman, amaçlarınıza daha çok yaklaştığınız göreceksiniz.

Haftaya duygusal konularınıza ağırlık vererek başlıyorsunuz. Partnerinizi duygusal yönlerini merak edecek ve gizemli hareket etmesinden hoşlanmayacaksınız.3-4-5 Kasın tarihlerinde ay, madde evinizi etkiliyor ve parasal harcamalarınızda sınırlarınızın üstüne çıkıyorsunuz. Bu dönemde, hedeflerinizi yurt dışına yöneltebilirsiniz. Uzun süredir yüksek ideallerinizi yaşama geçirmek için fırsat arıyordunuz. Bu ay, kozmik enerjilerin sizi kayırdığını söyleyebiliriz. 12 senede bir, aynı şekilde bir araya gelen bu durumdan oldukça karlı çıkacaksınız. 25 Kasımda yıldınızın parladığını görmek sizi neşelendirecektir. 9. evdeki Güneş ve Jüpiter’in bir araya gelmesi size yurt dışı şöhretini açabilir. Eğer bir sanatçı iseniz; hedefleriniz büyüyecek ve ününüz artacaktır. Akademik kariyerinizle ilgili arzuladığınız noktalara geleceksiniz.

Artık geri planda değil de, ön satıhlarda olacaksınız. Ruhsal anlamda olgunlaştığınız görüyor ve kendinizi daha büyük işlere hazırlıyorsunuz. Felsefi yaklaşımlarınızla yaşamı istediğiniz portföye çekebileceksiniz. Siz artık eskiyle yetinmek istemiyor, kendinize güveniyorsunuz. Çevrenizde yardım edeceğiniz çok kişi var. Bu dönem, rutin işler size göre değil. Bırakın ufak-tefek işleri başkaları yapsın. Siz hedeflerinize kilitlenmelisiniz. Tüm enerjinizi yapacaklarına vermelisiniz. Gezegenlerin bu konumlarını kolay bulamazsınız.

Güneş; 23-30 tarihlerinde 10. evde (kariyer evi) yer alacak ve Jüpiter’de 9. evdeki bir yıllık yolculuğuna 25 Kasım’da 10. ev Yay’da son verecek. Uzun süre bu evden size destek verecek. Toplumsal ve mesleki başarınızı bu etkileşmeye borçlu olacaksınız. 25-30 Kasım arasında kozmik enerjinizin en doruk noktasında olacaksınız. Bu beş gün içinde yaşamınızın çok önemli teklifini alabilirsiniz. Kendinizi yaşamınızın en güzel günlerine hazırlamalısınız. Ayın ortalarında10. evdeki Plüton, Güneş, Venüs, ve Jüpiter’in kombinasyonu müthiş olacak, skandal olaylar yaşayabilirsiniz. Bu gelişmeler sizi yukarılara taşıyacak ve bir şekilde toplumda göz dolduracaksınız.

Bu ay, beklentileriniz yoğun olacak. Yaşadığınız olay ne olursa olsun; yaşantınızda bir dönüm noktasıdır. Mesleğinizi değiştirebilir, şimdiye kadar yapmadığınız bir işi deneyebilirsiniz. Başarılı bir ay sizi bekliyor. Tepe evinizdeki Plüton, sizin gibi bir ateş grubu olan 6. evde Aslan’daki Satürn’den güzel bir etkileşim alıyor. Kendinizi mesleki anlamda yetiştirecek ve kalıcı başarılar içinde olacaksınız.

Aşk
18-30 tarihlerinde 8. ve 3. evin yönetici gezegeni Venüs’ün de 10. eve geçmesiyle; yaşamınız daha da renklenecek. Uzun süredir beklediğiniz aşkın kapınızı çaldığını görebilirsiniz. Karşı cinse istemeseniz de, kayıtsız kalamayacağınız bir ay olacak. Üstelik fiziksel anlamda kendinizi oldukça parlak bir görünüm sergiliyorsunuz.

Partnerinizden istediğiniz güzel sözleri duyacak ve mutlu olacaksınız.Ayrıca iş yaptığınız ve ya birlikte çalıştığınız kişilerle ilginizi çekecek ve aynı ortamı paylaştığınız bir kişiyle aranızda bir anda parlayacak yıldırım aşkı duygulara karşı hazırlıklı olmalısınız. Üstelik katılacağınız iş yemeklerinde paylaşacağınız güzel bir atmosfer bu ilişkiyi kışkırtıcı ve destekleyici bir etki yapacaktır.19 Kasım sizin için oldukça özel bir gün olabilir. Bugün eski dostlarınızı aramalı ve geçmişle ilgili konuşmalar ranızda geçebilir.

20 Kasım’da 9. ev Akrep’te doğan “yeniay”la birlikte ruhsal yönünüz ve manevi duygularınızdaki artışlar sizin için önemli olacak. Kendinizi yeni bir hayata hazır hissedeceksiniz. 1 Kasım’da, Jüpiter ve Plüton’un 30 derecelik açısı; size her yönden destekleyici bir etki verecek. Toplumsal ve kişisel başarınızı birlikte kombine edebileceksiniz. Düşüncelerinizde yoğunlaşarak konsantrasyon gücünüzü yükselteceksiniz.

Sağlık
Sağlık konusunda oldukça güçlü ve enerjik bir bünyeniz var. Fazla yoğunluktan yorgun düşebilirsiniz. Tansiyon sorunu olanlar dikkatli olsunlar. Sinirsel felçler ve kazalara yol açabilecek olaylardan sakınmalısınız. Özellikle yolculuklarda ani kayıplar yaşayabilirler. Yola çıkmadan önce, valizlerini çantalarını, pasaportlarını kontrol etmelidirler. Kemiklerini korumalı ve diş kontrollerini yaptırmalıdırlar
Sarsılmaz Benim Derinliğim: ama yüzen bilmeceler ve gülüşlerle parıldar...

Kullanıcı avatarı
akkrep
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Mesajlar: 250
Yaş: 53
Kayıt: Pzt 21 Kas, 14:26

Okunmamış mesaj gönderen akkrep » Cmt 04 Kas, 09:42

:twisted:

ELLERİNE SAĞLIK MEA ! YENİ AY HEPİMİZE GÜZELLİKLER GETİRİR UMARIM...
Kaçıncı ölmem ? Kaçıncı dirilmem bu? Bir Anka Kuşu gibi kendimi külümden yarattım....

Kullanıcı avatarı
giyotin
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Mesajlar: 394
Yaş: 49
Kayıt: Cum 10 Şub, 00:14

Okunmamış mesaj gönderen giyotin » Cmt 04 Kas, 12:17

teşekkürler mea

Kullanıcı avatarı
defne
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Mesajlar: 450
Yaş: 40
Kayıt: Çrş 16 Ağu, 10:10

Okunmamış mesaj gönderen defne » Cmt 04 Kas, 18:26

ellerine sağlık mea


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Aylık ve Yıllık Burç Yorumları” sayfasına dön