2-9 Temmuz 2007

Burçların Aylık Yorumları ve Öngörüleri
Kullanıcı avatarı
defne
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Mesajlar: 450
Yaş: 40
Kayıt: Çrş 16 Ağu, 10:10

2-9 Temmuz 2007

Okunmamış mesaj gönderen defne » Pzt 02 Tem, 22:44

Akrep
İnsanlarla ilişkilerin bu hafta daha verimli, yapıcı bir hal alacak. Parasal konulardaki beklentilerinin artması seni heyecanlı, dinamik veya kararlı tutabilir. Arkadaşlık ilişkilerindeki ve aşk hayatındaki gelişmeler kendini daha iyi ifade etmene neden olabilir. Yabancılarla ilişkiler, yolculuklar, planlar senin için önem kazanabilir. Hafta sonu ise iş ve para konularında çok güzel bir gelişmeyle karşılaşabilirsin. Veya aşk, sevgi, bolluk, keyif hayatını kaplayarak ayaklarını yerden kesebilir. Dilediğini yapmakta ve de yaşamakta özgür olmak seni farklı ortamlara, yerlere götürebilir, kendini sevgi dolu bir halde bulabilirsin.

Koç
İş hayatın ve parasal konular bu hafta hayatında daha bir öne çıkacak. Planlar ve de fikirler sana enerji aşılayabilir. Çalışma hayatında rahat hareket ederken, iç dünyanda daha yoğun ve düşünceli olabilirsin. Maddi ve manevi açıdan güvenli adımlar atabilirsin. Hafta sonu ise, bazı beklentilerin gerçeğe dönüşebilir. Aşk hayatında seni çok mutlu edecek bir gelişmeyle karşılaşabilirsin veya özel bir insan hayatına girebilir. Hafta sonu olumlu etkiler altında olacaksın. Yeni gelişmeler hayatına eğlence, aşk, keyif, hareket ve heyecan getirebilir.

Boğa
Parasal bir durum, ortak yürütülen bir iş veya özel bir insanla ilişkin bu hafta daha fazla önem kazanıp enerji salgılayacak. Boğa burcunda ilerleyen Mars seni olumlu etkileyecek, bu nedenle duygusal açıdan rahat olabilirsin. Sosyal hayatınla ve arkadaşlarınla ilgili bazı gelişmeler bu hafta seni daha fazla çaba harcamaya itebilir. Hafta sonu için güzel planlar yapabilirsin. Sana sıkıntı veren bir durumdan kurtulacaksın. Kendini güçlü hissedeceksin. Bu da senin aile ve özel yaşantını, maddi durumunu, partnerinle ilişkini olumlu etkileyecek. Olaylara farklı bakma şansına sahip olacaksın ve gerçekleşmesini istediğin şeylerin peşine kararlılıkla düşeceksin.

İkizler
Özel bir durum, ilişki veya anlaşma bu hafta senin için heyecan verici bir boyuta ulaşabilir. Parasal konular ise daha ince düşünmeye, içinde bulunduğun şartları irdelemeye seni itebilir. Hayallerinin etkisi altında kalmak, gündüz bile düş dünyasında gezmene neden olabilir. İlişkilerin önemini kavrayarak aile ve iş hayatındaki beklentilerini yeniden gözden geçirebilirsin. Hafta sonunda ise özel bir insanla iletişim kurmak bazı sorunları çözmene yardımcı olabilir. Aşk hayatında ise çok acil, çok güzel bir şeyin olmasını isteyebilirsin. Veya özel bir insan seninle iletişim kurabilir, paylaşmak hayatını renklendirebilir.

yengeç
Karşındakini anlayınca kendini de anlamış olacak mısın? İnsanlar bizden ne bekler, biz insanlardan ne bekleriz ve böylece hayat bekleyerek eriyip gider. Zaman, dibi delik bir küp içersinde... Sen sanırsın ki ağzına kadar dolu, bir bakmışsın içi boşalmış, hiç vakit kalmamış... Sağlığın veya çalışma hayatınla ilgili bir durum hayatına heyecan aşılayabilir. Kendini ifade etmen sosyal hayatına olumlu yansıyacak. Hafta sonu çok güzel, renkli ortamlarda bulanabilirsin. Maddi sıkıntılardan sıyrılman seni limitleri aşmaya hevesli kılabilir. Kazançlı çıktığını görmek seni mutlu edebilir. Cesaretli adımlar atabilirsin

Aslan
Yaşanmışlığın sırrı, geçmiş olaylar ve de hayaller... Nedir gerçek? İç dünyanda pek çok sorunun cevabını arayabilirsin. Ama cevaplar içerde değil... Peki nerede? Bazı şeylerin cevabı olmayabilir mi? Bu hafta kendini duygusal açıdan baskı altında ve çok heyecanlı hissedebilirsin. Parasal konularda biraz rahatlayabilirsin, özgürlük alanların genişleyebilir. İnsanların sevgi ve ilgisi senin üzerinde toplanacak. Hafta sonu aşk hayatın veya özel bir durumla ilgili gelişmeler seni son derece tutkulu yapacak. Kalbinin, tutkularının takipçisi olabilirsin. Yeteneklerini, yaratıcılığını verimli kullanabilirsin, seni mutlu edecek ortamlarda bulunabilirsin.

Başak
Yolculuk yapmak veya düşünsel açıdan beklentilerle, planlarla uğraşmak bu hafta kendini daha iyi ve enerjik hissetmeni sağlayacak. Arkadaşlara, sosyal gruplara zaman ayırabilirsin. Ev, aile hayatınla ilgili veya özel bir şansla alakalı bir durum bu hafta seni çok heyecanlı tutmaya başlayacak. Eski konular, yeni halleriyle karşına çıkabilir, bu sefer onlara daha eğlenceli, keyifli yaklaşabilirsin. Hafta sonu ise sevdiğin insanla aran çok daha güzel olabilir. Gizli bir aşk meyve verebilir veya aile ilişkilerin, özel hayatın çok daha güzel, heyecanlı, anlamlı bir hal kazanabilir. İçsel bir hafifleyiş kararlılıkla açığa çıkabilir.

Terazi
Bazı durumların geleceğini önemseriz. Bu hafta iletişim kurmak, yakınlarınla ilişkilerin seni heyecanlı ve beklentili tutabilir. Aile bağların güçlenebilir. Eskiye yönelik konular veya işler seni daha ince düşünmeye itebilir. Yardımlaşmaların artması sağlığını ve de çalışma koşullarını iyileştirebilir. Hafta sonu ise yakınlarınla ve arkadaşlarınla ilişkilerin çok güzel bir kıvama ulaşacak. Bir şeyin çok acil gerçekleşmesini isteyebilirsin ve de kararlılığın artabilir. Sezgilerini kullanarak doğru kararlara, saptamalara ulaşabilirsin. Sevildiğini hissetmek seni mutlu edebilir. Amaçlarına ulaşmakta başarılı olabilirsin.

Yay
Sinyaller yanıyor, hayat uyanıyor, heyecan ve hareket yaşantımızı kaplıyor. Hayatındaki şans ve yeni gelişmeler seni daha dinamik, enerjik kılabilir. Özellikle iş ve aile hayatın bundan etkilenebilir, kendini her zaman ayakta ve oradan oraya koştururken bulabilirsin. Bu hafta çalışma koşulların, sağlığın seni rahat ve iyimser tutacak. Ödemelerin ve giderlerin, yani parasal konuların ayrıntılarıyla ve de yarım kalan işleri bitirmekle meşgul olabilirsin. Hafta sonu ise bir planını hayata geçirmekte ve gerçek gücünü, tutkunu açığa çıkarmakta başarılı olabilirsin. Dilekleri gerçek kılmak hayatına mutluluk getirebilir. Güzel fikir ve amaçların daha bir farkında olacaksın.

Oğlak
Yoğun enerjini eğlenmeye, aşka ve de hayattan keyif almaya yönelik tutman bu hafta seni romantik kılabilir. İnsanlarla ilişkilerin ve aşk hayatın geçmişe yönelik konulara odaklı kalmana neden olabilir. Bu haftayla içsel heyecanın büyümeye başlayacak ve de hayallerin etkisi altında kalabilirsin. İletişim kurmak senin için önem kazanabilir, gizli bir şans açığa çıkabilir. Hafta sonu ise bir insandan yardım almak hayatına maddi ve manevi açıdan rahatlık getirebilir. Özel bir insanla ilişkin, bağın çok daha kuvvetlenebilir. Ortaklar işlerde başarı sağlayabilirsin. Hayallerin etkisi altında kalmak kendini çok iyi hissetmene neden olacak.

Kova
Bu hafta çalışma hayatındaki koşullar ve parasal konular açısından çok daha olumlu etkiler altında olacaksın. Bazı işleri bitirmekle, tamamlamakla meşgul kalabilirsin. Ev yaşantın ve aile ilişkilerin yapıcı bir zenginliğe, verime ulaşacak. Sosyal hayatın, hedeflerin, büyük hayallerin, sevilmek bu haftayla büyük beklentilere gebe kalacak, sana heyecan aşılayacak. Hafta sonu ise aşk hayatında çok güzel, tutkulu ve renkli anlar ve paylaşımlar açığa çıkabilir, sevildiğini hissedebilirsin. Arkadaşlarınla ilişkilerin güzelleşebilir, isteklerini takip etmek senin için kolaylaşacak. Aşk hayatındaki pürüzlerden kurtulmak kararlılığını arttıracak.

Balık
İletişim kurmak, anlaşılmak, yakınlarınla ilişkilerin bu hafta yapıcı etkiler altında olacak, kendini iyi ifade edebilirsin. Bu haftayla gelecekle ilgili beklentilerin ve umutların şansla harmanlanarak senin için önem kazanmaya başlayacak, kendini bu nedenle gergin, heyecanlı ve de enerjik hissedebilirsin. Eğlenmeye, aşka, sevgiye ulaşmak senin için kolay olacak. Hafta sonu ise özel bir durum, seni arzu ettiğin bir şeye kavuşmaya yönlendirecek, gecikmeleri bir kenara bırakıp istediğin şeye ulaşabilirsin. İş hayatın, geleceğin, sağlığın olumlu etkiler altında kalacak ve heyecanın dozu artacak

Nergis Tuncil




Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Aylık ve Yıllık Burç Yorumları” sayfasına dön