Merkür Yengeç Burcunda, Nasıl Etkiler?

merkür yengeç burcunda etkileri, merkür yengeç burcunda, merkür yengeçte merkürüm yengeçte merkür yengeçte nasıl etkiler

Doğum Haritasında Sizleri Etkileyen Burçlar ve Evler Hakkında Ayrıntılı Bilgiler.
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

Merkür Yengeç Burcunda, Nasıl Etkiler?

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Pzr 03 Ara, 19:41

Resim

Merkür Yengeç Burcunda - Nasıl Etkiler?

Merkür yengeç burcunda, Güçlü Sezgiler ve Duygusal Derinlik. Empati Yeteneği İle Herkesi Anlayabilme Kabiliyeti

Bu etki alanı kişiye premonisyon yani sezgisel algı yeteneği kazandırır. Bir çok şeyi olmadan önce hisseder. Eğer hislerinin kendisini yanıltmadığını ve hislerini okumayı öğrenmişse isabetli kararlar alabilir.

Hislerin hakim olduğu diğer alanlar gibi duygusallık güçlü bir etkiye sahiptir. İstese de istemese de hayatının her alanına duygusallık bulaşır. Bu nedenle olaylara tarafsız ve akılcı bakması zorlaşır. İnsanlara çok çabuk inanır ve kolayca kandırılabilir.

Duygusallığı ağır bastığı için zihni sürekli geçmişte yaşananlarla meşguldür. Hafızası güçlüdür ayrıntıları kolayca hatırlayabilir. Hafızasının gücü duygusal izlerle ilgilidir. Duygusal yönden kendisinde iz bırakan hiçbir şeyi unutmaz. Duygusal olduğu için empati yeteneği gelişmiştir. Kendisini başkalarının yerine koyarak hareket eder ve insancıldır. Kırmaktansa kırılmayı tercih eder.

Merkür yengeç burcunda olan İnsanlar kolayca anlayabildiği için psikoloji ile ilgili meslekler tam O'na göredir. İnsanların ruh dünyalarını anlaması kolaydır. Hangi sözlerin ve davranışların insanlara iyi geleceğini bilir.

İyi bir hikaye yazarı olabilir. Hikayelendirmelerde duygusal yönünü çok iyi kullanır. İnsan psikolojisini öykülerde çok güzel bir şekilde dile getirebilir.
Doğası gereği büyük riskler almaktan kaçınır. Konuşmaları sadece kendisine yönelik değildir. Etrafında bulunan herkesi düşünerek konuşur. Konuşmalarının temelini "kimseyi incitme" ilkesi oluşturur. Bu yaklaşım nedeni ile açık konuşmayı sevmez. Konuşmaları imalar ve sembolik ifadelerle doludur. Bu tarz konuşmada herkes alması gerekenleri alır.

Hayata bakışı daha çok ailesi, çevresi ve geleneksel öğelerle ilgili olgulardan oluşur.


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Astrolojide Evler” sayfasına dön