Mars 2. Evde Neleri Etkiliyor

mars 2. evde neleri etkiler, mars 2. evde, marsım 2. evde, haritamda mars 2. evde

Doğum Haritasında Sizleri Etkileyen Burçlar ve Evler Hakkında Ayrıntılı Bilgiler.
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

Mars 2. Evde Neleri Etkiliyor

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Sal 11 Tem, 16:01

Mars 2. Evde Neleri Etkiliyor
Resim

Mars 2. evde enerjinin kişisel kaynaklar doğrultusunda kullanılması.

Mars 2. evde Parasal hırs. Sahip olduklarını koruma, sahiplenme içgüdüsü kazanma konusunda iddialı, dik kafalı, inatçı. Aklına koyduğunu yapmak için engelleri yıkma, kazandığı gibi çabuk yok etme, kendi işini kurma, başkalarının emrinde çalışamama. Vermeyi kendi dilerse cömert, zorla istenirse cimri, sinirlenince küfürbaz. Para ve mal elde etme hırsı, yüksek çalışma kapasitesi.

Bu evde yerleşen Mars, iyi görünümde ve kendi burçlarından birinde yerleşmiş ise talihli bir etki verir. Eğer Jüpiter 2. ci ev ile iyi açı yapıyorsa, kişi başarılı bir evlilik yapabilir. Bu evlilik duygusal olarak tatmin etmese bile zenginlik ve parasal yönden faydalıdır. Ayrıca kişiye dik kafalılık, inatçılık, kazandığı gibi çabucak yok etme, vermeyi kendi dilerse cömert, zorla istenirse cimri olabilme gibi özelliklerde verir.

Bu evde yerleşen Mars, Uranüs ve Satürn ile zararlı bakış açısı yapıyorsa bir çok sorun yaşanabilinir ve kaçınılmayan para kaybına sebep olabilir. Parayla uğraşmaktan çok para kazanmak için enerji ve isteğiniz vardır. Heveslerinizi saklamaktan çok bonkörce harcarsınız. Enerji ve canlılığı arzulanan bir şey olarak görürsünüz.

Mars 2. evde olanlarda hareket eksikliği paranın eksikliğinden daha çok mutsuzluk oluşturur. Para gelir ama elde değildir. O para birikim olmaz gelir ve aynen gider kişi sürekli çalışır çabalar fakat ekonomisi kısıtlı kalır. Büyük para kazanır ama büyük borçlar yada harcamalarla tükenir bir şekilde.


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Astrolojide Evler” sayfasına dön