Jüpiter İkizler Burcunda Hayatımızı Nasıl Etkiler

jüpiter ikizlerde, jüpiter ikizler burcunda, jüpiterim ikizlerde, jüpiter ikizlerde ise, jüpiter ikizlerde etkileri

Doğum Haritasında Sizleri Etkileyen Burçlar ve Evler Hakkında Ayrıntılı Bilgiler.
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

Jüpiter İkizler Burcunda Hayatımızı Nasıl Etkiler

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Çrş 12 Tem, 23:44

Jüpiter İkizler Burcunda Hayatımızı Nasıl Etkiler
Resim

Jüpiter İkizler Burcunda, Etkileri

Konuşkanlık verir. Aklına geleni tartmadan söyler. İnsanların hoşlanacakları gibi konuşmada ve etkilemede becerikli olması pazarlamacılık gibi satış işlerinde başarı verir. İyi niyetlidir, bilerek kimseye zarar vermez.


Parlak fikirleri vardır ama uygulamada o kadar başarılı olamaz. Dini, felsefi konulara meraklıdır ama inceliklerine girmek için çaba harcamaz. Yaşadığı anı değerlendirmek, zevk aldığı şeyleri yapmak ister. Gezmeye bayılır. Eve bağlanıp kalmak onlara hiç uymaz İnançlarınıza bir stabilite getirinceye kadar uzunca bir süre geçebilir.

Dogmatik olana kendinizi yakın hissedemediğiniz için, okuyup, araştırmanız ve pragmatik metotlarla bir yargıya varmanız gerekir. Entellektüel anlamda kuvvetli bir yapıya sahip olduğunuz için de bu değerleri zamanla besleyip, geliştirmeyi ve sağlam bir temele oturtmayı istersiniz. Hayatınız boyunca inanç sisteminizde pek çok kereler dalgalanmaların yaşanması, farklı değerlerin, kuralların yaşamınızda belirleyiciliğe sahip olması son derece olağandır.

Jüpiter İkizler Burcunda "Bireysel Eğilimler"

Toplumsal kurallara uymak sizin için aslında hiç zor değildir ama, bunlara çok değer vermediğiniz için bu alanda da çaba harcamayı sevmezsiniz. Aynı inançlarınızdaki değişimler gibi, bir gün sizin için önemli olan kurallar, standartlar, normlar, ertesi gün hiçbir neden olmaksızın anlamını yitirebilir. Sosyal düzene her zaman katkıda bulunmayı istersiniz. Bireyselliğiniz kuvvetli olmasına rağmen, özellikle entellektüel seviyede sahip olduklarınızı paylaşmada, aktarmada, hatta bir enformasyon merkezi olarak rol almakta son derece başarılısınızdır.

Jüpiter’in bu yerleşimi entelektüel merak getirir. Zihniniz yeni fikirlere fazlasıyla açıktır. Zihniniz her zaman hareketlidir ve yorulmak bilmez. Açık iletişim kurabilmek ve kısa yolculuklardan elde ettiğiniz kazançlar size fayda getiren faktörlerdendir. İletişiminizin gelişmiş olması başkalarıyla olan ilişkilerinizi çabuk kurabilmenize yardımcı olur. Eğer Jüpiter’iniz olumsuz etkiler altındaysa dedikodu yapan ve laf taşıyan biri olabilirsiniz.

Entelektüel olarak çok geniş bir ilgi alanı çeşitliliğiniz olduğu için önemli bir konuya hiçbir zaman konsantre olamazsınız. Pek çok konuya olan ilginiz sizin belli bir alanda uzlaşmanızı engeller. Bilginiz hiçbir zaman derin olmayabilir ve her zaman biraz yüzeysel kalır. Ama her zaman ilginç bir kişi olursunuz. Yorulmak bilmez bir ruhunuz var.

Jüpiter İkizler Burcunda "Bilgiye Ulaşma İsteği"

Maddi ya da ruhsal alanda gelişme sizin için hep ikinci sırada kalır. İlk sırada her zaman bilgi ve entelektüel statü olacaktır. Bu yerleşim, düşünceleri kelimelere dökmedeki zenginliği gösterir. Kişi kendini çok iyi ifade edebilir ve düşüncelerini çok geniş bir kitleye aktarabilir. Olumsuz kullanımda ise kişi düşüncesiz, patavatsız bir şekilde konuşabilir, söylediklerinin kalitesine ve konunun özüne bakmaksızın çok sayıda gereksiz kelime sarf edebilirler.

Bu yerleşime sahip kişilerin geniş bir zihin kapasiteleri vardır. Bazen abartıya kaçsalar da çevrelerindeki her olaya geniş bir perspektifle bakabilirler. Belirli bir konuya odaklandıkları zaman bile etraflarında olup biten hiçbir şeyi gözden kaçırmazlar. İlköğrenimi korkulacak bir şey gibi görmezler. Aksine ailenin sağladığı bir fırsat gibi görürler.

Yazma, öğretme, konuşma, eğitim, seyahat, yabancı dil teşvik edilmesi gereken unsurlardır. Bu kişiler bilgiye aşıktırlar. Bilgi edindikçe hayattan daha fazla zevk alırlar. Bu onları daha fazla öğrenmeye yöneltir. Bu sebeple hayatları boyunca öğrenci kalabilirler. Çok fazla seyahat edebilir, dünyayı gezebilirler.

Genellikle çocukluk dönemleri çok sayıda seyahatle geçmiştir. Kardeşleri ve komşularıyla iyi ilişkiler geliştirirler. Zor açılarla kardeşleri ve komşularıyla problem yaşayabilir, bazen hayal kırıklığına uğrayabilirler. Kardeşleri kendilerinden büyük ve onlara bilgi veren, öğreten konumda olabilir. Parmakların kalın görünmesine neden olur.


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Astrolojide Evler” sayfasına dön