Ay 7. Evde Etkileri ve Sonuçları Nelerdir

ay 7. evde, ay yedinci evde, ay 7. evde neleri etkiler, ay 7. evde iken etkileri ne olur

Doğum Haritasında Sizleri Etkileyen Burçlar ve Evler Hakkında Ayrıntılı Bilgiler.
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

Ay 7. Evde Etkileri ve Sonuçları Nelerdir

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Cum 07 Tem, 23:27

Ay 7. Evde Etkileri ve Sonuçları Nelerdir
Resim

Ay 7. Evde Etkileri

Ay 7. Evde evlilikte, ortak çalışmalarda verimliliği, duygusal doyum için ilişkilere meyilli olmayı, erken evlenmek isteğini, evlilikte anne-baba özellikleri aramayı, sık sık yabancı ülkelere gitmeyi ve gezmeyi gösterir.

Ay 7. Evde davalar ve duruşmalar açısından kişi istediğini elde eder. Uyumlu bir ortam oluşturmak en önemli amacıdır ve bu amaç uğruna yalan söyleyebilir ortaklık konularında hassastır. Bir ortağa ihtiyaç duyar. Duyguları sakinleşince ortağını değiştirmekten korkmaz. Esrarengiz ve psişik olabilir. Adalet ve adil olma ile ilgilenir başkalarına kötü davranıldığında tepki duyar onlar için üzülür ve duygusal bir yanıt verme ihtiyacı hisseder. Halkla ilgilenmeyi sever iyi ve karizmatik bir ortak iyi bir konuşmacı ve kuvvetli duygulara sahiptir.

Ay 7. Evde Evlilik ve Eş

Ay 7. Evde Evlilikte, ortak çalışmalarda verimlilik ve iyi şans verir. Evlenmek bir ihtiyaçtır. Eşinde ebeveyn özellikleri arar. Uyumlu bir ortam oluşturma en önemli amacıdır. Bu amaç uğruna yalan söyleyebilir. Duygulu ve hassastır Sevdiklerine karsı, özellikle eslerine, son derece sezgiseldirler. Ruhsal ve duygusal sağlıkları tamamen yaşadıkları özel ilişkilerdeki mutluluk ve ilişkinin sabit olmasından geçer. Seyahat etmeyi çok seven ya da toplum içinde önemli bir yeri olan bir kişiyle, erken yasta evlilik söz konusu olabilir. Eğer bu evdeki ay kötü açılar alıyorsa, özellikle marstan, bu kişiler evliliklerinde anlaşmazlıklar ve uyum sorunları yaşarlar.

Ay’ın 7. evde bulunması iyi sayılır. 7. eve düşen Ay, evlilikte başarıyı, yuvada mutluluğu gösterir. Yine Ay'ın bu durumu ortaklıklar ve iş birlikleri için çok iyi sayılır. Ayrıca 7. evdeki Ay, eşin tipini, kişiliğini de açıklar. Bu durumda, yedinci eve girmiş olan burca göre tip, kişilik tarif edilir. 7. eve düşen burcu da yine bu duyarlı yıldızın sevmesi gerekmektedir. Mesela Ay 7. evde Yengeç, Boğa, Terazi ve Balık burçlarında rahattır. Fakat bu da yeterli sayılmaz. Aynı haritada diğer güçlerle yaptığı açılara da bakılır. Uyumlu açılar evliliğin gerçekten mutluluk getireceğini açıklar.

Ayla sert açı yapan güçler varsa o zaman mutluluğu, tatsızlıkların izleyeceği bilinir Başkalarından gelen değerli ve çıkarlarınıza uygun yardım veya asiste etme yeteneğiniz olabilir. Kendinizden daha genç bir eş seçmek istersiniz. Annelik içgüdüleriniz çok güçlüdür. İş ya da evlilikte eşiniz tarafından yönetilebilirsiniz. Başkalarıyla duygusal özdeşleşme yeteneğine sahipsiniz.


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Astrolojide Evler” sayfasına dön