Ay 3. Evde Etkileri ve Sonuçları Nelerdir

ay 3. evde, ay üçüncü evde, ay 3. evde neleri etkiler, ay 3. evde iken etkileri ne olur

Doğum Haritasında Sizleri Etkileyen Burçlar ve Evler Hakkında Ayrıntılı Bilgiler.
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

Ay 3. Evde Etkileri ve Sonuçları Nelerdir

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Cum 07 Tem, 23:10

Ay 3. Evde Etkileri ve Sonuçları Nelerdir
Resim

Ay 3. Evde Etkileri ve Sonuçları

Bu evdeki Ay sıkça yolculuklar ve huzursuz bir yaşam verir. Hayal gücü oldukça gelişmiştir.

Ay 3. Evde olanları edebiyata veya sanata karşı ilgi duyarlar fakat belirgin bir amaçları olmadığından başarılı olamazlar. Başkalarından çok çabuk etkilenirler ve son söylenenin sözüne itibar edip devamlı değiştikleri için kendi kendilerini huzursuz yaparlar. Çocukluktan kalma bilinçaltı duygulardan etkilenip karmaşık duygular içine girebilirler kişi duygusal bir iletişimle tepkisini gösterir ve duygusal bir yolda düşünür. İyi bir hayal gücü vardır, orjinal bir şekilde, iyi bir hikâye anlatır ve bunu duygusal bir yolla iletir. Duygusal değişikliklere ihtiyaç duyar.

Haraketlidir ve arada iletişimden kendini ayırıp dinlenmek ister Konuşkanlık ve suskunluk özellikleri vardır. Belli süre düşünür, belli süre susar. Duygularda geçmişin, hayali konuların etkisi vardır. Sürekli bir şeylerle meşgul olur ama belirgin bir amacı yoktur. Önemli olan aktivitedir. Kısa gezmelere fırsat verir.

Kardeşler ve yakın çevre ile iyi ilişkiler sağlar. Beyinlerinin sol tarafı sürekli bir şekilde hayaller ve önsezilerin etkisi altındadır. Hafızaları iyidir, özellikle geçmiş deneyimlerine bağlı olan etkiler söz konusu olduğunda. Uyanıkken rüya görme eğilimleri vardır ve çevrelerini aniden değiştirme konusunda oldukça başarılıdırlar.

Ay 3. Evde Bilime ve Edebiyata İlgi

Ay 3. eve düşmüşse kişi bilime, edebiyata ilgi duyar. Onu 3. eve girmiş olan konular özellikle ilgilendirir. Böyle bir Ay edebiyatta başarıda verebilir. Doğum haritasında 3. eve düşen Ay, pek çok kısa yolculuk anlamına da gelir. Yine insanın bilinmeyene merak duymasına da sebep olabilir. Eğer 3. eve giren burç, Ay'ın yaptığı açılar ve bazı diğer yıldızlar da uygun durumdaysa o vakit harita sahibi iyi fal bakabilir.

3. evde uygun bir burca düşen ve tatlı açılar yapan Ay, insanın kardeşlerinden ve komşularından yardım göreceği anlamına da gelebilir İlkokul eğitimi kardeşler veya halkla ilişkilerde başarılı olabilirsiniz. Duygularınızı anlatma ihtiyacı duyarsınız ve bunu dikkatli yapmanız gerekir. Başkalarının fikirlerini yansıtmaya yatkınsınız. Evinize yakın çalışmayı tercih edersiniz. Bilgiyle uğraşmaktan hoşlanırsınız.

KOÇ İletişim konusunda yeni başlangıçlar yapar. Aktif bir muhabir olabilir. Yakın çevre, ilköğretim, öğrenme konularında başlangıç yapma potansiyeli verir. Kolay öğrenir. Koç maceracılık da verir kişiye. Aktiflik verir. Kardeşlerle, yakın akrabalarla ilgilenme, iletişim kurma anlayışı da verir.


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Astrolojide Evler” sayfasına dön