7. Ev Koç

7. ev koçta, 7. ev koç burcunda, 7. ev koç, 7. evde koç, koç 7. evde, özellikleri etkileri, 7. ev sevgi ortaklık evi

Doğum Haritasında Sizleri Etkileyen Burçlar ve Evler Hakkında Ayrıntılı Bilgiler.
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

7. Ev Koç

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Pzt 21 Ağu, 19:13

7. Evde Koç Burcu Etkileri - 7. Ev Sevgi, Evlilik ve Ortaklık Evi ve Koç Burcu
Resim

Sevgi, Evlilik, Denge ve Ortaklıkla ilgili 7. Evde Koç Burcu Etkisi - 7. Evde Koç Burcu Etkileri

Çekici bir insansındır. Tutkulu ve hislerini gizlemeyen insanlar sana çekici gelir. Yalnız kalmayı sevmezsin. Hayatında kesinlikle bir birlikteliğin, sevgilin olmasını istersin. İnsanlar, senin eşini yönettiğini düşünürler ama bu hiç te öyle değildir.

Eşiyle devamlı bir çatışma içindedir. Bu çatışma hayatı zorlayacak derecede olsa dahi, birlikteliğine renk katmakta, enerjisini yükseltmektedir. Fakat eleştiriye açık davranması daha olumlu bir yaklaşım olacaktır. Eşiyle sürekli rekabete dayalı yaşantısı olabilir.

Ben merkezciliği ve herşeyi yönetme hırsı aşk ve evlilik hayatında da kendisini gösterir.

* * * * *

Haritada 7. evde yıldız olmayabilir. Bun durum evlilik olmayacağı manasına gelmez. Evde yıldız olmaması ya da evin boş olması bazen daha iyi sayılır. 7. evde sert etkili bir yıldız yerine boş huzurlu bir ev daha iyidir. Bu durumda evlilik için Güneşe ve Aya bakılır. Kadınlar için Güneş erkeği temsil etmektedir. Erkekler içinse Ay kadın, eş manasına gelir.

Yine kadınların haritalarında Mars da erkekle ilişkilidir. Venüste erkeğin sevebileceği, beğenebileceği bayanı belirtebilir. Haritada öncelikle Güneş ve Ayla birleşen bir gezegen olup olmadığına bakılır ve buna göre yorum yapılır.

Güneş ya da Ayla birleşen iyi bir etkiye sahip gezegen mutlu bir evliliğe işaret edebilir.

Erkeğin haritasında Güneşle birleşen Uranüs eşin evlendikten sonra da serüven arayacağını gösterebilir. Kadının haritasında da Ayla birleşen Uranüs çapkın eş manasına gelir.

Yıldızların Güneş ve Ayla kare ya da karşıt açı oluşturması da evlilikte çıkacak problemlere işaret edebilir.

Haritada Ay ve Güneş çift karakterli bir burçtaysa (İkizler - Başak ile zıt burçları olan Yay - Balıktır) ve 7. evde birden çok yıldız görünüyorsa o zaman birden çok evlilik olabilir. Bu durum kesin ve net olacak diye bir şey yoktur sadece etkidir. Kişinin aldığı etkiyi nasıl kullanacağı durumu etkiler.


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla

“Astrolojide Evler” sayfasına dön