4. Ev Oğlak Burcunda

4. ev oğlakta, 4. ev oğlak burcunda, 4. ev oğlak, 4. evde oğlak, oğlak 4. evde, özellikleri, etkileri, 4. ev aile toplum

Doğum Haritasında Sizleri Etkileyen Burçlar ve Evler Hakkında Ayrıntılı Bilgiler.
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

4. Ev Oğlak Burcunda

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Prş 17 Ağu, 19:31

4. Ev Oğlak Burcu Etkileri - 4. Ev Aile ve Toplum Evi ve Oğlak Burcu
Resim

4. Ev Oğlak Burcu Etkileri - Aile ve Toplumla İlgili 4. Evde Oğlak Burcu Etkisi

4. ev oğlak burcunda ise, ev ve aile yaşamınızın büyük bölümünde kontrolü elinizden bulundurmak istersiniz. Anne ve Babanızdan genç yaşta ayrılmak mecburiyetinde kalabilirsiniz. Hastalıktan ya da ailevi sebeplerden dolayı eve daha fazla bağlanabilirsiniz.

Çetin şartlar altında yaşama olasılığınız var. İmkanları kısıtlı bir çocukluk devresi geçirmiş olabilirsiniz. Kendinizi Ailenize ve aile bireylerine karşı sorumlu hissedersiniz. 4. ev oğlak burcunda olduğunda, kendi başına ayakları üstünde durabilen, dengeli ve olgun insanlardan hoşlanırsınız.

Amaçlarına ulaşmak için bütün yaşamınız boyunca çalışıp istediklerinizi gerçekleştirdikten sonra, emekli olup doğa ile başbaşa sessiz, sakin ve huzurlu bir ortamda yasamak istersiniz. Tüm yaşamınız boyunca para konusunda çok dikkatli olursunuz. Ailenize oldukça bağlı birisiniz ve bu konuda geleneklerden uzaklaşmak istemeyen bir yapınız vardır.

4. ev oğlak burcunda, Aile içi olaylarda ağzı sıkı, sır saklamayı bilen ve hiç kimseyle paylaşmamayı tercih eden birisiniz.


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Astrolojide Evler” sayfasına dön