11. Ev Akrep

11. ev akrepte, 11. ev akrep burcunda, 11. ev akrep, 11. evde akrep, akrep 11. evde, 11. ev dostluk, umut ve akıl evi

Doğum Haritasında Sizleri Etkileyen Burçlar ve Evler Hakkında Ayrıntılı Bilgiler.
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

11. Ev Akrep

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Pzt 28 Ağu, 21:08

11. Evde Akrep Burcu Etkileri - 11. Ev Dostluk, Umut ve Akıl Evi ve Akrep Burcu
Resim

Dostluk, Umut ve Akıl ile ilgili 11. Evde Akrep Burcu Etkisi - 11. Evde Akrep Burcu Etkileri

Enerjinizi negatif etkileyen, mutsuz olmanıza sebep olan konuları analiz eder çözemediğinizde kaçmayı tercih edersiniz. Sizi tatmin etmeyen ilişkilerinizi fazla uzatmadan bitirirsiniz. Arkadaşlarınızı denetim altında tutma, yönlendirme ve onları kullanma eğilimine sahipsiniz.

Herkesi etkileyen bakışlarınızla karşınızdakinin düşüncelerini çok kolay bir şekilde okuyabiliyorsunuz. Beden dilini kullanmayı ve yorumlamayı iyi bildiğiniz için karşınızdakinin neler düşündüğünüz ve neler hissettiklerini onlar söylemeden anlayacak kadar iyi bir gözlem yeteneğiniz vardır.

Arkadaş ve sosyal çevre konusunda çok seçici davranırsın. Bir kişiye güven duyup gerçek bir dost kabul etmeden önce uzun bir zaman geçmesi gerekebilir. Onu hemen her konuda ölçüp tartar ondan sonra kabul edersin.

Çok şüpheci ve dikkatli davranırsın. Hemen her konuda kılı kırk yararak hareket edersin. Bu kendini güvence altına alma, sana zarar verebilecek insanları belirleme yöntemindir. Bundan dolayı az sayıda ancak herşeyini paylaşabileceğin gerçek ve samimi dostların olur.

Duygusal ilişkilerinde olduğu gibi arkadaşlık konusunda da tutkulu olursun. Arkadaşların için yapamayacağın hiçbir fedakarlık yoktur. Aynı davranışı onlardan da beklersin. Eğer sana bir hata yapan olursa onu kolay kolay unutmazsın barışsan da eninde sonunda mutlaka karşı taraftan bir şekilde intikam alırsın. Eğer belli bir olgunluğa erişmişsen bunu intikam alma şeklinde değil konuşarak halletme yoluna gitmeye çalışırsın ancak bir şekilde öfkeni karşına hissettirerek sınırlarını kesin ve net bir şekilde ortaya koyarsın.

Alınan etkilerle sosyal yaşantın kendi dünyan ve kendin gibi sınırları zorlayan az sayıdaki arkadaşınla sınırlı kalabilir. Sosyal yaşam, Senin için sadece ihtiyaç duyulduğunda veya yapılması gerektiğinde varolması gereken bir kavram olarak kalır.


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Astrolojide Evler” sayfasına dön