1. Ev Boğa Burcunda

1. ev boğada, 1. ev boğa burcunda, 1. ev boğa, 1. evde boğa, boğa 1. evde, özellikleri, etkileri, sonuçları

Doğum Haritasında Sizleri Etkileyen Burçlar ve Evler Hakkında Ayrıntılı Bilgiler.
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

1. Ev Boğa Burcunda

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Prş 10 Ağu, 14:23

1. Ev Boğa Burcu Özellikleri
Resim

1. Ev Boğa Burcu Özellikleri

1. Ev boğa burcunda bulunan Yükselen Boğa, gelişebilmek için doğal ve sakin bir bireysel karakterin geliştirilmesini belirtir. 1. Ev konumu Boğa Burcu süreci artık yüzeydedir. Boğa Burcu Yükselen'in insanı bilindik ve sabit şeyleri sever. Her şeye gelişmesi için zaman tanır. Duygusal ve maddi yönden kendini sağlama almaya gereksinim duyar. Sakin ve geçinilebilir bir insandır, ama bir noktaya kadar. Sabır çizgisini aşan bir biçimde rahatsız edildiğinde öfkesi kendini bile ürkütecek kadar şiddetli olabilir.

1. Ev boğa burcunda olanlar çok çalışkan, ekmeğini nerede olsa kazanabilen bir karaktere sahiptir. Güçlü ve dirayetlidir. Çok dayanıklı bir karaktere sahiptir. Yeryüzüne ve onun bereketine inanır ve o bereketi korumak için elinden ne geliyorsa yapar. Toprakla olan ilişki O'nun için çok önemlidir. Bu onun kendini güvende hissetme yoludur. Onun için rahat, keyifli ve huzurlu bir yaşam herşeyden önce gelir. Parasal konularda başarma arzusu kendini güvende hissetme gerekliliğiyle ilgilidir. Parayı ona güzel bir olanak ve yaşantı sağlayan, onu dünyaya bağlayan bir unsur olarak düşünür.

1. Ev Boğa Burcunda Tutku ve Aşk

1. Ev boğa burcunda, Yani yükselen Boğa Burcu'nun tutku ve aşk yönü de çok gelişmiştir. Hatta, yaşamını sürdürmek için aldığı kararlar tutkularıyla ilgilidir. Tensel temas ister. İşitsel ve dokunsaldır. Tutku ve isteklerini bastırmak için genelde erken bir evlenmeyi ister. Zaman zaman tutku dolu doğası onun dünyaya aşırı bağlanmasına sebep olur.

Bedensel ve maddesel varoluşu ile aşırı meşgul olması hayatın derin manalarını gözden kaçırmasına neden olabilir. Arzulu ve sabırlı yapısını aydınlanma ve farkındalık için kullanırsa varolmanın gerçek anlamının farkına vararak bireysel heveslerini herkesle paylaşabileceği bir sevgiye dönüştürebilir. Olumsuz anlamda materyalizmin bataklığına batabilir. Sebebi belirsiz bir inada sahip olabilir. Ayağını bir kez yere bastıktan sonra kımıldatmayabilir. Düşüncelerini ve fikirlerini değiştirmesi için ikna etmek için kullanılan akıl, mantık onun için önemsizdir. Bu yüzden gelişme sağlayamadığının farkına varamaz.

1. Ev Boğa Burcunda Huzur Arayışı

Her neye malolursa olsun huzur istemeye, herşeyi kolay yoldan halletmeye ve kendini geliştirecek tecrübe ve problemlerle yüz yüze gelmekten kaçmak isteyebilir. Asil bir duruş, uyum ve ihtiras Yükselen Boğa burcu, kır hayatını çok sever. Otların ve çimenlerin üzerinde oturup, çiçeklerin kokusunu içine çekmek, ılık yaz esintilerini teninde hissetmek.. Hayat bu kadar doğal oluverir.

Aslında son derece cana yakın ama utangaçtırlar, kolay kolay tepki vermez ve bir Yükselen Koç Burcu gibi öne atılmazlar. Fakat bir kez sinirlenecek olurlarsa gerçekten korkunç bir ifadeye bürünüverirler. Bu kişi, acele etmeyecek, işini asla şansa bırakmayacak, işe başlarken tüm detayları gözden geçirecektir. Bundan dolayı da yeniliklere biraz kapalıdır.

Fakat sorumluluğunu aldığı bir projeyi neye malolursa olsun tamamlar, acele etmeyi hiç sevmez hatta zor gelse bile acele etmezler. 1. ev boğa burcunda olanların güzel olan herşeye karşı büyülü tutkuları vardır. Haritada yer alan bu konumun ortaya koyduğu en olumsuz yan, zevk ve sefa için her şeyin feda edilebilir olmasıdır.

Cinsel istekleri kuvvetlidir ve güzel konuşma becerisi etkindir.


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Astrolojide Evler” sayfasına dön