YILDIZNAME
Yıldıznamede insanların doğduklarından ölene dek başlarına gelenler ve gelecekler, geçirebilecekleri kazalar, hatalar, iyi olaylar bellidir.
Ayrıca insanların başlarına gelecek hastalıkların maddi yada manevi tedavi şekilleri belirtilmiştir.
burada gelecekten haber verdiği açıkça yazılmış ama şimdi yıldızname gelecekten haber verir mi vermezmi.. benim aklım karıştı...
çizilmiş bir yol var. Bu yol "eğer sen dümdüz gidersen" o şekilde tecelli eder. ama sen bir kaç seçenekle değişik yollardan permütasyonlar combinasyonlar çizerek de ilerleyebilirsin. Hiç kimse geleceği bilemez. ama çizilmiş olan kaderi yıldızname yada astroloji yada başka şeyler, görebilir..ama bu gelecek değil.. dediğim gibi çizgi üzerinde olanları kader çizgisini ki eğer biz var isek kader çizgimizde vardır..örneğin sen bir yolda duruyosun. kırmızı ışık yanacak ve karşıya geçeceksin.. bu nu bilmek gelecek değil. çünkü elbette geçeceksin. ama biri çıkıpta orda durucaksın ve sonra arkanı dönüp üç adım gidip köşedeki bakkala gireceksin derse bu işte gelecek olur:) bunu da kimse bilemez...ALLAH bilir.
myilmaz Yıldızname ile ilgili yorum yapmıyoruz. O yazıyı sadece bilgilendirme amaçlı örnek olsun diye ekledik.
(Tüm canılılar elbetteki tadacaktır, Akreplerin de öleceği konusu derin bir felsefi konunun uzantısı eski bir tartışmadan kalan son cümleydi)
(Tüm canılılar elbetteki tadacaktır, Akreplerin de öleceği konusu derin bir felsefi konunun uzantısı eski bir tartışmadan kalan son cümleydi)
"Sükunetin vereceği huzuru hiçbir maddi imkan sunamaz"
Not: Yıldızname konusu sitemizin insanı anlama, çözme ve bilgilendirme hedefi çerçevesinde eklenmiştir. Hiçbir ilim gelecekle ilgili gıyabi bilgi veremez. Yıldızname gibi eski ilimler genelde tecrübi çözümlemeler yaparlar. Amacımız eski ilimleri tanıyarak insanın sırlarını ve sınırlarını sorgulamaktır.
"Sükunetin vereceği huzuru hiçbir maddi imkan sunamaz"
benim halam yıldıznameye bakar. ama bu konuda benimle konuşmayı hiçbir zaman kabul etmedi. sabırla bekliyorum belki birgün konuşuruz diye. kendisi bu konuda bilgili ve yetkilidir. sadece birisinden el aldığını biliyorum. başka bişey bilmiyorum. ama birgün mutlaka öğrenicem bişeyler
o zaman sizlerlede paylaşırım.