Merkür ve Zeka
valla merkürün nerede olduğunu bilmiyorum merakta etmiyorum ama bir gerçek var ki zekamı boşa kullanıyorum galiba : )))))))))))
"İMKANSIZ,BU DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLECEK GÜCÜ İÇLERİNDE KEŞFETMEK YERİNE KENDİLERİNE SUNULAN DÜNYADA YAŞAMAYI DAHA KOLAY BULAN,KÜÇÜK İNSANLARIN ORTAYA ATTIĞI BÜYÜK BİR KELİMEDİR.İMKANSIZ BİR GERÇEKLİK DEĞİL,BİR GÖRÜŞTÜR.İMKANSIZ BİR İDDİA DEĞİL,MEYDAN OKUMADIR.İMKANSIZ POTANSİYELDİR.GEÇİCİDİR.İMKANSIZ YOKTUR."
- AnkaSimurg
merkür'üm akrep'te ve bu konumdan oldukça memnunum.. Olayların, bakışların, meselelerin ardında yatan gerçek nedenlerle daha çok ilgili yapıyor bu beni.. bir de sezgilerim fazla yanıltmıyor sanırım bunu da merkür'ün konumuna borçluyum.. şüphecilik had safhada oluyor, bundan bazen şikayet etmiyor da değilim çünkü gereksiz yere bir sürü şüphe taşımama, gereksiz kafa yormama neden oluyor..
yükselenim ikizler olduğu için merkür aynı zamanda yönetici gezegenim ve zorlayıcı bir açısı da olmadığı için her konuyu her meseleyi didikleye didikleye bazen artık bitkin düştüğümü bile hissediyorum:-)
yükselenim ikizler olduğu için merkür aynı zamanda yönetici gezegenim ve zorlayıcı bir açısı da olmadığı için her konuyu her meseleyi didikleye didikleye bazen artık bitkin düştüğümü bile hissediyorum:-)
"yolcu ateşler içinde yanmak ile yol yanmaz.."
Re: Merkür ve Zeka
Burcum akrep ama merkürüm yayda çıktı, siz genelde güneş burcunda çıkar demiştiniz, olmadı..
Benimle de hiç ilgisi yok hiç uymadı.. Teşekkürler..
Benimle de hiç ilgisi yok hiç uymadı.. Teşekkürler..
I'd like to run away from you.
But if you didn't come and find me..
I would die..
But if you didn't come and find me..
I would die..
- MAVİ LOTUS
- *GriAkrep*
Re: Merkür ve Zeka
benim ki yayda..ve konsantrosyonum iyidir..bu uymadı..ve daldan dala atlamak..bu hem uydu hem uymadı..çünkü ara ara dağılabiliyorum malesef..
"BAZI KİŞİLERİN FİKİRLERİ SENİN GERÇEĞİN OLAMAZ"..
-