MARS’IN TERAZİ’deki YOLCULUĞU 2019

Astroloji ve Burçlarla İlgili Herşey.
Lal
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Mesajlar: 379
Yaş: 42
Kayıt: Pzr 28 Nis, 14:34

MARS’IN TERAZİ’deki YOLCULUĞU 2019

Okunmamış mesaj gönderen Lal » Çrş 06 Kas, 03:58

Mars Terazi burcuna girdi. 19 Kasım’a kadar da burada kalacak. Daha önce Mars bu dereceleri 23 Ekim 2017 - 9 Aralık 2017 tarihleri arasında dolaşmış.

Mars’ın Türkiye natal haritası üzerindeki bu hareketinin sembolik anlamda en belirgin ifadesi terörle mücadele ve muhalefetin aktifleşmesi olmuş. Dünyasal astrolojide, 4. ev, muhalefeti sembolize eder. Mars’ın Terazi’ye geçisinden hemen bir kaç gün sonra Meral Akşener partisinin kuruluş dilekçesini vermiş.

Muhalefetin zorlanmasına, iktidar-muhalefet karşıtlıklarına da işaret edebilir. Erdoğan, muhalefet partilerine, sorunlu belediyelerini düzeltmezlerse bunlara İç İşleri Bakanlığı’nın müdehale edeceği çağrısında bulunmuş.
Türkiye’nin natal haritasında 4. evden geçen Mars ülke topraklarını, iç güvenliği ve sınırları korumak adına verilen mücadeleyi gösterir. Mars buradan geçerken, İdlib operasyonunun tamamlandığını söyleyen Erdoğan, sırada Afrin konumuz var, bunların hepsi ülke için tehtid demiş. Türkiye, Irak ve İran ile ortak (Terazi) mücadele (Mars) mesajı vermiş. Sonrasında da, bir gece ansızın vurabiliriz manşetlerinin ardından, dokuz yıl sonra ilk kez terörle mücadele adı altında Kuzey Irak’a girmişiz.

4. ev aynı zamanda her türlü yerli ve milli konuyu, vatanseverliği, köklere bağlılığı da gösterir. Yine bu dönemde yerli otomobil üretmek için beş grup imza atmış.
Tüm bina ve yapılar 4. ev ile bağlantılıdır. Zaten Türkiye’nin natal haritasındaki zararlı durumdaki Mars, karşımıza her daim “beton sevdası” olarak çıkıyor. Bu dönemde de, sembolizme bir örnek olarak, 350 dönümlük yeşil spor (Mars) sahası lojman yapılmak için şantiye oldu diye haber çıkmış.

4. ev, atalardan gelen miras, doğal kaynaklar, yeraltı zenginlikleri, toprakla ilgili meslekler, mezarlıklardır. Mars’ın Terazi’ye geçmesinden yine hemen bir kaç gün sonra Beşiktaş’taki metro kazısında önemli bir keşif yapılmış. Eski Türk ve Altay kültürü’ne ait 3500 yıllık kurgan tipi mezarlar bulunmuş. Manşet: “İstanbullu ilk Türkler”. Topraklarımızda yaşayan atalarımıza ilişkin oldukça önemli bilgiler edinilmiş.

Transit Mars’ın Türkiye’nin natal Mars’ı ile kavuştuğu gün olan 4 Kasım’da şehit haberleri var. Ardından, Kandil, Sincar ve Suriye’ye sınır ötesi operasyon mesajı verilmiş. Bu sene Mars bu konuma, 14-15 Ekim’de geliyor. İlla kötü bir şey olması gerekmiyor, ancak Mars döngüleri bir konu hakkında insiyatif alıp, harekete geçmek için önemli karar, başlangıç ve mücadelelere işaret eder.

Astroloji, semboller üzerinden çalışıyor ve gökyüzünde ne varsa yeryüzünde onu deneyimliyoruz. Bakalım 19 Kasım’a kadar Terazi Mars’ın 4. Evdeki sembollerini nasıl deneyimleyeceğiz.

Pınar Keskin/Astroloji Dergisi


Sevgiyle yeşerttiği bahçede kendini kuruttuğunu
çok zaman sonra anlıyor insan...


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Astroloji” sayfasına dön