Gezegen ve Uyduları
- MoonScorpion
- *GriAkrep*
Gezegen ve Uyduları
Güneş, Mars, Ay, Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter, Satürn, Uranüs, Neptün, Plüto gibi gezegenlerin dünyaya olan bakış açıları insanların karakteri
üzerinde rol oynadığı öne sürülmekte.
1-Gezegenlerler kendi kendilerine ışık yapmaz, o zaman güneş neden gezegen kategorisinde?
2-Ay da Dünya'nın uydusu.
3-Sizlere ilginç bir soru;
Mars gezegeninin iki uydusu var Phobos ve Demios diye peki sormazlar mı şimdi, europa burcun ne diye?
Boyut mu önemli acaba, ay da o kadar büyük değil sanırım diğerlerime kıyasla.
üzerinde rol oynadığı öne sürülmekte.
1-Gezegenlerler kendi kendilerine ışık yapmaz, o zaman güneş neden gezegen kategorisinde?
2-Ay da Dünya'nın uydusu.
3-Sizlere ilginç bir soru;
Mars gezegeninin iki uydusu var Phobos ve Demios diye peki sormazlar mı şimdi, europa burcun ne diye?
Boyut mu önemli acaba, ay da o kadar büyük değil sanırım diğerlerime kıyasla.
- MoonScorpion
- *GriAkrep*
Mars Akrep burcunun diğer yönetici gezegeni
Ay ın etkisi olduğuna göre, Marsın uyduları da ufak etkiler bırakır pekala
şehvet hanım cevabını senden alalım demişsin; bu soruyu astronomi veya
astrolojiyle uğraşanların yanıtlaması daha yerinde olacaktır.
illa da yorum yap dersen yapayım
Her iki uyduda aynı anda dünyadan görülürse sivri zekalı olursunuz,
yanlız bir tanesini görüyorsanız; yarım akıllı, hiç gözükmüyorsa; saf olursunuz.
Yorumu da soruya benzettim sanırım.
Sadece aklıma takıldı...
Ay ın etkisi olduğuna göre, Marsın uyduları da ufak etkiler bırakır pekala
şehvet hanım cevabını senden alalım demişsin; bu soruyu astronomi veya
astrolojiyle uğraşanların yanıtlaması daha yerinde olacaktır.
illa da yorum yap dersen yapayım
Her iki uyduda aynı anda dünyadan görülürse sivri zekalı olursunuz,
yanlız bir tanesini görüyorsanız; yarım akıllı, hiç gözükmüyorsa; saf olursunuz.
Yorumu da soruya benzettim sanırım.
Sadece aklıma takıldı...
MoonScorpion,
Değerli insan, soru tarzın çok farklı ve kişiden kişiye değişecek yanıtlara açık soruyorsun. Şahsına Munhasır Derler ya öyle. Cevaplayabilmek için önce soruda ne istediğini çözmek gerekiyor bazen. Umarım darılmazsın. Neden senin cevaplamanı isteğimi anlayasın diye açıklama yapmağı gereği duydum.
Değerli insan, soru tarzın çok farklı ve kişiden kişiye değişecek yanıtlara açık soruyorsun. Şahsına Munhasır Derler ya öyle. Cevaplayabilmek için önce soruda ne istediğini çözmek gerekiyor bazen. Umarım darılmazsın. Neden senin cevaplamanı isteğimi anlayasın diye açıklama yapmağı gereği duydum.
"Eğer bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir"
Akrep Krallığı
Akrep Krallığı
- MoonScorpion
- *GriAkrep*
Bayan Şehvet,
Soru tarzım çok farklıdır bu konuda haklısın, göreceli sorular sorduğuma değinmişsin, elbette ki herhes aynı düşünmeyecektir.
Taklitçilik maharet olmasa gerek.
Eğer bir bilgi bilimsel olarak kanıtlanmış ve herkes tarafından kabul ediliyorsa kanundur.
Bana göre böyle deme şansınız yok.
Belirttiğiniz üzere yoruma açık konularda olabilir.
Darılmazsın demişsin, darılacak birşey mi var?
Sorularımın açık olduğunu sanıyorum, anlayamadığınız konuları sorarsanız daha sağlıklı verim alırsınız.
Gerçi bir eleştiri göremedim ama yine de teşekkür ederim.
Bir eleştiride benden akreplere, bazı akrep burcu olan arkadaşlar kendini tanımadığını öne sürüyor ve ben kimim bil bakalım gibi sorular soruyor.
Tüm insanlarda ortak özellikler mevcuttur.
Bu özelliklerden birini söylediğiniz zaman, bazıları aaa! doğru çıktı der.
Akrep belirli özelliklerle dünya ya gelir, yaşadığı kültür o kişinin davranışlarında etkili olur.
Kendimden örnek vermek gerekirse, horoskop yorumlarına bakıyorum
akrep burcundan farklı özellikler gösterdiğim olabiliyor, sonuçta diğer akreplerinde bütün burçları akrep değil, benim özelliklerimi de belki yazılarımdan çözmüşsünüzdür.
Renkli Akrep desem nedersiniz?
Hayalgücünde sınır olmaz.
Soru tarzım çok farklıdır bu konuda haklısın, göreceli sorular sorduğuma değinmişsin, elbette ki herhes aynı düşünmeyecektir.
Taklitçilik maharet olmasa gerek.
Eğer bir bilgi bilimsel olarak kanıtlanmış ve herkes tarafından kabul ediliyorsa kanundur.
Bana göre böyle deme şansınız yok.
Belirttiğiniz üzere yoruma açık konularda olabilir.
Darılmazsın demişsin, darılacak birşey mi var?
Sorularımın açık olduğunu sanıyorum, anlayamadığınız konuları sorarsanız daha sağlıklı verim alırsınız.
Gerçi bir eleştiri göremedim ama yine de teşekkür ederim.
Bir eleştiride benden akreplere, bazı akrep burcu olan arkadaşlar kendini tanımadığını öne sürüyor ve ben kimim bil bakalım gibi sorular soruyor.
Tüm insanlarda ortak özellikler mevcuttur.
Bu özelliklerden birini söylediğiniz zaman, bazıları aaa! doğru çıktı der.
Akrep belirli özelliklerle dünya ya gelir, yaşadığı kültür o kişinin davranışlarında etkili olur.
Kendimden örnek vermek gerekirse, horoskop yorumlarına bakıyorum
akrep burcundan farklı özellikler gösterdiğim olabiliyor, sonuçta diğer akreplerinde bütün burçları akrep değil, benim özelliklerimi de belki yazılarımdan çözmüşsünüzdür.
Renkli Akrep desem nedersiniz?
Hayalgücünde sınır olmaz.
-