"BURÇLARIMIZ" ve biz
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
rica ederim daphne :P
scorp,araştırdıkça daha sinir olursun..onun için istediğin yerde kes,istediğini kabul et..(ama itiraf et sen taraflı bi akrepsin,akrepten başka bişey olmam diyorsun:)iyi,madem öyle sakın aralar da yükselenim falan diye çıkma ortaya...bu arada daha fazlasını ben de yazmak istemiyorum zaten..bunları özellikle gönderdim,birşeyler son bulsun diye artık.Ama merak edenler olabilir,onlar için yazabiliriz,haberin olsun:)))
gece_akrebi ay burcu için portalda daha önce pekçok site verildi..ücretsiz horoskop başlığı altında var.."yorumcu.com"var,ücretsiz yapıyormu bilmiyorum..ama geçen gün bir arkadaş portala gönderdi,güzel bir site.
o linki ben tekrar yazayım sana.Bilgilerini buraya doğru olarak girersen öğrenirsin,hatta sadece ay burcunu değil,biraz daha fazlasını:)
http://astro-software.com/cgi-bin/astro/natal
scorp,araştırdıkça daha sinir olursun..onun için istediğin yerde kes,istediğini kabul et..(ama itiraf et sen taraflı bi akrepsin,akrepten başka bişey olmam diyorsun:)iyi,madem öyle sakın aralar da yükselenim falan diye çıkma ortaya...bu arada daha fazlasını ben de yazmak istemiyorum zaten..bunları özellikle gönderdim,birşeyler son bulsun diye artık.Ama merak edenler olabilir,onlar için yazabiliriz,haberin olsun:)))
gece_akrebi ay burcu için portalda daha önce pekçok site verildi..ücretsiz horoskop başlığı altında var.."yorumcu.com"var,ücretsiz yapıyormu bilmiyorum..ama geçen gün bir arkadaş portala gönderdi,güzel bir site.
o linki ben tekrar yazayım sana.Bilgilerini buraya doğru olarak girersen öğrenirsin,hatta sadece ay burcunu değil,biraz daha fazlasını:)
http://astro-software.com/cgi-bin/astro/natal
UTANDIĞIN ŞEYİ YAPMA,YAPIYORSAN SÖYLEMEKTEN UTANMA!
her site çok dikkatli yorumlamıyor bunu..internetteki pekçok site kabaca hesap yapar..genelde 2 saatlik bir zaman dilimini aynı kategoriye koyarlar..ama öyle değildir.Ben bu konuda tek bir siteye güvenirdim,çünki eskiden bu kadar çok astroloji portalı yoktu,olanların hepsi aynı şekilde kabaca 2şer saatlik dilimlerine göre ayrılmıştı.Şimdi daha fazla..örneğin sadece doğum saatini yazıp yükselenini hesaplayan siteler bu tür sitelerdir genelde..Ama tüm yıldız haritanı çıkaranlar(yani doğum yerini vs.de sorarlar) daha dikkat ediyor bence bu işe..yine de en doğrusunu nereden öğrenebiliriz emin değilim..iyi bi astrolog gerek sanırım:(
UTANDIĞIN ŞEYİ YAPMA,YAPIYORSAN SÖYLEMEKTEN UTANMA!