Ay Burcunuzun Anne ya da Babayla İlişkisi?
Instuition, ortasını aldım(02.15); sonuç Başak çıkıyor. Kişisel görüşümü sorarsan Terazi(Venüs Terazide, buradan geliyor da olabilir) daha yakın duruyor, bunun içinse saat 03:00'ten sonra doğmuş olman gerekli. Ama eğer avatarındaki kuş gibi hafif tombul(yüz hizasına nazaran daha geniş) yanakların(Bu, kuruntuculuğu, detaycılığı, endişeyi dolayısıyla bundan kaynaklanan ciddiyeti, saflığı vs. simgeler), tatlı ve biraz da çocuksu ama uyanık bir yüz ifaden ve bu yüz ifadesinin anlattığı şekilde bir hayata karşı duruşun varsa, o zaman Başaktır. Ama bir yükselen Başak için fazla şımarık ve havaisin:) İki burcu da inceleyip kararını verirsin.intuition yazdı:ya annem saat 2.30 olabilir dedi şimdi noolcak
Haritanda konumuzla alakalı olarak; Ay burcun Başak. Dolayısıyla annenin ya da babanın burcunun Başak olup olmadığını belirteceksin (Yükselenlerini bilmen pek mümkün görünmüyor buradan.).
BİLİNÇALTINI HAPSET ki O SENİ HAPSETMESİN;
İÇGÜDÜLERİNE HAKİM OL ki ONLAR SANA HAKİM OLMASIN!!!
Bana sordun sanırım Kuki, evet doğruluyorsun.KuKi yazdı:beni büyüten gerçi ebeveynlerim değil ancak sürekli beni tabir için "babasının kızı" derler. Babam balık, kendi ay burcum balık. Testini doğruluyor muyum bu durumda?
BİLİNÇALTINI HAPSET ki O SENİ HAPSETMESİN;
- che_tanesi
- *SiyahAkrep*
- che_tanesi
- *SiyahAkrep*
-