Merhabalar
- scorpion096
Merhabalar
Herkese merhaba ,
Portal başlıgındaki cümleler öyle bir cekti ki hemen icine girip üye olmak istedim ....
Nedenmi ? :
Çünkü akrep im , üstelik yükselenimde akrep
Cok okudum cok baktım anladımki dunyadaki lanetlenmiş tuhaf bir grubuz (akrep-akrep olarak) ve kimse bizi anlamıyor . Acaba bu sitede neler var diye girdim üye oldum .
Gene şiirler , can dündar yazıları ..... hani farklıydık ? demekki ben iyice marjinal olmusum . Neyse siteyi iyice okuyayim belki ortak bişeyler bulurum ....
MERHABALAR HERKESE
Portal başlıgındaki cümleler öyle bir cekti ki hemen icine girip üye olmak istedim ....
Nedenmi ? :
Çünkü akrep im , üstelik yükselenimde akrep
Cok okudum cok baktım anladımki dunyadaki lanetlenmiş tuhaf bir grubuz (akrep-akrep olarak) ve kimse bizi anlamıyor . Acaba bu sitede neler var diye girdim üye oldum .
Gene şiirler , can dündar yazıları ..... hani farklıydık ? demekki ben iyice marjinal olmusum . Neyse siteyi iyice okuyayim belki ortak bişeyler bulurum ....
MERHABALAR HERKESE
-
- *GriAkrep*
hoşgeldiniz
akrep-akrepler can dündar okumazmı veya şiir merak ettim sadece
akrep-akrepler can dündar okumazmı veya şiir merak ettim sadece
Beni kaybetmeyi seçeni,ben kazanmak için uğraşmam.
GİDEN GİTMİŞTİR,GİTTİĞİ GÜN BİTMİŞTİR..
Her lafa verilecek cevabim vardir Ama,
Önce lafa bakarim Laf mi diye, Sonra Söyleyene bakarim Adammi diye!!
Susuyorsam...vardir bir bildigim..
www.ahsapforum.com
GİDEN GİTMİŞTİR,GİTTİĞİ GÜN BİTMİŞTİR..
Her lafa verilecek cevabim vardir Ama,
Önce lafa bakarim Laf mi diye, Sonra Söyleyene bakarim Adammi diye!!
Susuyorsam...vardir bir bildigim..
www.ahsapforum.com
- scorpion096
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
hımm. hoşgelmişsin.. bak burdaki herşey dışardaki olan şeyler gibi. ama 1 farkla.. burda deşilmiş, hemde delik deşik edilmiş olarak bulursun.. sebebide, şu bitmek bilmez, deşme hissimizden, arkasını arkasını arkasını hep madalyonun arkasını enine boyuna bakma arzumuzu bulursun... herşey var fakat akrep gözüyle var... işte en büyük fark bu..
hoşgeldin aramıza ....
"İMKANSIZ,BU DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLECEK GÜCÜ İÇLERİNDE KEŞFETMEK YERİNE KENDİLERİNE SUNULAN DÜNYADA YAŞAMAYI DAHA KOLAY BULAN,KÜÇÜK İNSANLARIN ORTAYA ATTIĞI BÜYÜK BİR KELİMEDİR.İMKANSIZ BİR GERÇEKLİK DEĞİL,BİR GÖRÜŞTÜR.İMKANSIZ BİR İDDİA DEĞİL,MEYDAN OKUMADIR.İMKANSIZ POTANSİYELDİR.GEÇİCİDİR.İMKANSIZ YOKTUR."
-