Aramıza Hoş Geldiniz
- TutanKamon
Aramıza Hoş Geldiniz
Her nereden ve hangi diyardan gelmiş olursanız olun; Hangi biçimde, hangi kılıkta, hangi renkte, hangi düşüncede olursanız olun Aramıza Hoş Geldiniz.
Bu diyar Özgür düşüncenin ve Tüm renklerin Diyarıdır.
Hoş Geldiniz.
Bu diyar Özgür düşüncenin ve Tüm renklerin Diyarıdır.
Hoş Geldiniz.

bende sitemizin bu eksiğini gidermek için bir şeyler yapma ihtiyacı duymuştum, senin açtığın bu güzel köşe ile karşılaştım ellerine sağlık.
sitemize, ailemize yeni gelen konukların ilkönce kendilerini, ifade edebilecekleri bir kapı önü gibi oldu burası:))))
şimdiden gelecek olan tüm canlara kapımızın ve yüreğimizin açık olduğunu bildirir hoş geldiniz derim ben:))))))
AKREP56
- ScorpionGizli
Merhaba tekrar, böyle bri selamlama bölümünün açılması iyi olmuş. En azından gelenler bir selam verirler.
Arkadaşlar bu tür belli gruba hitap eden portallar zamanla tanındıkça büyürler. Bizlere düşen görev mümkün olduğunca tanıtım yapmak. Ben tanıdığım ve bildiğim akrep burcu arkadaşlarıma adresi veriyorum. Herkes böyle yaparsa daha çabuk tanınır ve büyürüz.
Arkadaşlar bu tür belli gruba hitap eden portallar zamanla tanındıkça büyürler. Bizlere düşen görev mümkün olduğunca tanıtım yapmak. Ben tanıdığım ve bildiğim akrep burcu arkadaşlarıma adresi veriyorum. Herkes böyle yaparsa daha çabuk tanınır ve büyürüz.
- Nefer Titi
- Deli Akrep
- *GriAkrep*