Aramıza Hoş Geldiniz

"Sükunetin vereceği huzuru hiçbir maddi imkan sunamaz"
yok bizim ev oyle degil. biraz gariplikler var ama. pis degil. sadece biraz dagınık. sandalye, masa ve buzdolabımız biraz sprey boya ile boyanmış bir durumda sadece. sağlıki açıdan sorun yaratacak bir durumda deiğlburdaki minderleri göndereyim o zaman smuglers. Vallahi sen öyle yazınca benim ilk kaldığım evi hatırladım. İki odası kullanılmaz durumdaydı. Birinde merak edip girdim içeri. Duvar dibindeki tahtalar kırılmış, duvarlarda ve tahtaların altında hayatımda görmediğim böcekler. Ve bi arkadaşın üzerinde yattığı için arabada bütün mileltin burnunu kıran dehşet kokan bir sünger.

http://rapidshare.de/files/13519822/dolapppp.jpg.html dolabımızın bir resmi

Fire from the black shadows......
merhaba
bu siteye astral seyahatla ilgili araştıma yaparken rastladım. ve çok mutlu oldum. Yaşadıklarımı anlatamamak ve ne olduğunu bilmemek çok zor. Ama artık biliyorum. Umarım ileride daha bilinçli ve kontrollü uygulayabilirim.Ve bunu başkalarının da yaşadığını bilmek çok rahatlatıcı. Buradakilerin deneyimleri ile kormadan ilerlemek istiyorum.
bu siteye astral seyahatla ilgili araştıma yaparken rastladım. ve çok mutlu oldum. Yaşadıklarımı anlatamamak ve ne olduğunu bilmemek çok zor. Ama artık biliyorum. Umarım ileride daha bilinçli ve kontrollü uygulayabilirim.Ve bunu başkalarının da yaşadığını bilmek çok rahatlatıcı. Buradakilerin deneyimleri ile kormadan ilerlemek istiyorum.