evrende zeki yaşam var mı?
zaten kurani kerimde bildiriliyor,yanliz olmadigimiza dair etrafimizda cinler ve seytanlar var...
gerci onlar da vaz gecti cünkü öyle zekice seytanlik ve cinlik yapabilenler varken yorulmuyorlar...
bir bayan olarak; bence evrenin neresinde olursa olsun en zeki,en bela,en tehlikeli,en melek,en seytan,en kurnaz KADINLARDIR:disilerdir
bir düsünün..! yaniliyormuyum?
kimse iddaa etmemeli bence bir kadin isterse cok zekice tüm dünyayi mahvedebilir...
gerci onlar da vaz gecti cünkü öyle zekice seytanlik ve cinlik yapabilenler varken yorulmuyorlar...
bir bayan olarak; bence evrenin neresinde olursa olsun en zeki,en bela,en tehlikeli,en melek,en seytan,en kurnaz KADINLARDIR:disilerdir
bir düsünün..! yaniliyormuyum?
kimse iddaa etmemeli bence bir kadin isterse cok zekice tüm dünyayi mahvedebilir...
yalnızefe yazdı:UFO'lar ve UBO'lar çok zaman gizemini koruyacaklar.. Bu konuda uzun bir araştırma yapmıştım..
Cinlerin göğe çıkmaları yasaklandığından bu yana yeni bir teknoloji ile göğe çıkmaktadırlar işte bu teknolojinin adı UFO diye tabir ettiğimiz teknolojidir. UBO'lar ise cinlerdir..
ABD derin yönetimi UBO'larla iletişim halindedir. Uzaylı diye bir tabir çok basit ve zayıf kalır. UBO'lar cinlerin beden formatına girdiği yapılarıdır..
Bu konuda emin olmamın sebebine gelince aslında çok fazla bilgiye ulaşınca ve olaya tanıklık edenlerin ifadelerine bakınca böyle bir sonuca sizinde ulaşmanız mümkündür..
Altın ve uranyum yataklarının bulunduğu bölgelerde dolaşmaları bahsi geçen uçan daireleri için enerji sağlamaktır. Bir ara ABD'nin bir gökdeleninde sabit bir şekilde helikopterden görüntülendi. Muhtemelen casusluk için oradaydı. İnsanları kaçırmaları ise nasıl ki biz onları merak edip cin çağırma muhabbetlerine giriyorsak onlar da bunu bu şekilde yapıyorlar..İnsanlar üzerinde deneyler yaptıkları tanıkların ifadelerinde geçmektedir.
bu iddaa sasirtmadi desem yalan olmaz;eger olayin bu bayutundan bakicak olursak,bir düsünelim yillar önce insanoglu nasildi günümüz insanlari nerelere geldi!
eger cinlerinde var olduguna inanan insanlarsak ,onlarinda en basindan dünyanin yaradilisindan bu yana tipki biz insanlarin bos olmadigi gibi onlarda kendilerince ilerleyebilmis olabilirler bu yukarda anlatildigi sekilde veya baska sekilde...onlarin dünyalarini bilmedigimiz ,görmedigimiz icin ben sahsim adina olabilir diyorum...
kur ani kerim sadece bize degil cinlerede indi,nedir ilk ayet "oku"o halde onlarda en az bizler kadar ilimle ugrasiyor olmalilar diye düsünüyorum...
ama cinler insanoğlu kadar zekiler mi acaba?.."cin gibi"derler bazı insanlara..ama zeki olmasından ziyade "kurnazlığına"vurgu yaparlar..
cinlerin zeka düzeyi ve ruhsal gelişimi 13 yaşındaki çocuklar gibiymiş..o halde insanoğlundan zeki değiller..
peki o zaman o teknolojiye nasıl ulaştılar derseniz cevap şu olabilir:fiziksel becerileri sayesinde olabilir..çünkü cinler insanlara göre fiziksel avantaj taşıyorlar..mesela ışık hızı ile hareket edebiliyorlar..mesela:istedikleri canlının şekline bürünecek bir kiyasal yapıları var..bu örnekleri çoğaltabiliriz..bu onlara o teknolojiyi geliştirmede avantaj sağlayabilir..
cinlerin zeka düzeyi ve ruhsal gelişimi 13 yaşındaki çocuklar gibiymiş..o halde insanoğlundan zeki değiller..
peki o zaman o teknolojiye nasıl ulaştılar derseniz cevap şu olabilir:fiziksel becerileri sayesinde olabilir..çünkü cinler insanlara göre fiziksel avantaj taşıyorlar..mesela ışık hızı ile hareket edebiliyorlar..mesela:istedikleri canlının şekline bürünecek bir kiyasal yapıları var..bu örnekleri çoğaltabiliriz..bu onlara o teknolojiyi geliştirmede avantaj sağlayabilir..
"ALEM HEPİMİZE YETER, BİR LOTUS MU FAZLA GELDİ?.."
VE YİNE DİYORUM: "İLLAKİ İNSAN OLMAK"..
VE YİNE DİYORUM: "İLLAKİ İNSAN OLMAK"..
-