Arkadaşınızın AIDS Olduğunu Öğrenseniz Ne Yaparsınız?
Arkadaşınızın AIDS Olduğunu Öğrenseniz Ne Yaparsınız?
diyelim en iyi arkadaşınız AIDS. ne yaparsınız?
veya yeni tanıştığınız biri HİV Pozitifim diyor. nasıl yaklaşırsınız?
veya yeni tanıştığınız biri HİV Pozitifim diyor. nasıl yaklaşırsınız?
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
Allah kimsenin başına vermesin diyerek söze başlamak istedim...
ama olurda arkadaşım aids olursa, çok üzülürüm ama onu bi kenera atamam, elimden geldiği kadar destek olurum ve moralini yüksek tutmasını sağlarım... düşük bi ihtimal de olsa benim başıma da gelebilir bu lanet hastalık...
yeni tanıştığım birinin hasta olmasına gelince; dürüst olması hoşuma gider, ama ona nasıl davranırım; bu onun bana nasıl davrandığına ve dürüst olup olmadığına göre değişir...
ama olurda arkadaşım aids olursa, çok üzülürüm ama onu bi kenera atamam, elimden geldiği kadar destek olurum ve moralini yüksek tutmasını sağlarım... düşük bi ihtimal de olsa benim başıma da gelebilir bu lanet hastalık...
yeni tanıştığım birinin hasta olmasına gelince; dürüst olması hoşuma gider, ama ona nasıl davranırım; bu onun bana nasıl davrandığına ve dürüst olup olmadığına göre değişir...
Ben gelmedim davi için,
Benim işim sevi için,
Dostun evi gönüllerdir,
Gönüller yapmaya geldim...
Benim işim sevi için,
Dostun evi gönüllerdir,
Gönüller yapmaya geldim...
Arkadaşımın devamlı yanında olduğumu ona belli etmeye çalışır.
Maddi ve manevi anlamda elimden gelen bütün yardımı yapardım.
Onu yalnız bırakmam, yardım için her an yanında olduğumu hissetmesini sağlardım.
Maddi ve manevi anlamda elimden gelen bütün yardımı yapardım.
Onu yalnız bırakmam, yardım için her an yanında olduğumu hissetmesini sağlardım.
Rahman Rahim olan Allah'ın adıyla
1. Asra andolsun;
2. Gerçekten insan, ziyandadır.
3. Ancak iman edip salih amellerde bulunanlar, birbirlerine hakkı tavsiye edenler ve birbirlerine sabrı tavsiye edenler başka. (ASR SURESİ)
1. Asra andolsun;
3. Ancak iman edip salih amellerde bulunanlar, birbirlerine hakkı tavsiye edenler ve birbirlerine sabrı tavsiye edenler başka. (ASR SURESİ)
- akrepkız88
çok kötü bi soru bu ya ama asla kaçmam ondan toplumun bi kenara ittiği gibi itmem.öncelikle ona kendi evimde (eğer olursa) steril ortamlar hazırlamaya çalışırım kendini hep ii hissetmesi için küçük süprizler yaparım ama benim annem gözümün önünde eriyip gitti böyle bir ölümü daha kaldıramam kafayı yerim heralde 

- MoonScorpion
- *GriAkrep*
- huysuzakrep
- *SiyahAkrep*
insanın ölümü beklemesi kadar kötü bişey yok onun bekleyişini senin görmen kadar da acı bişey yok.belki bilenleriniz vardır kanser hastanesinde çalışyorum.nede olsa benzer konular kalbiniz katılaşıyor böyle durumlara amaaa bugün daha 24 yaşında bir hastayı ağlaymasıyla yatırdım tedavi masasına.okadar içim burkuldu ki ben taşlaşmış kişilrdenim ölüme karşı..genç bir insanın eridiğini görmek kadar kötü bişey yok Allah kimsnin başına vermesin heleki aids gibi kötü ünlenmiş bir hastalıksa.çok zor şahit olmak kimse yaşamasın
GÜVEN,AYRILIP GİTTİĞİ RUHA ASLA GERİ DÖNMEZ...
- akrepkız88
buarada ben annemi kanserden kaybettim 5sene anneme baktık yeri geldi evde yeri geldi hastanede ama gözünün önünde en sevdiğin insan annen ölüme giderken kendine gelemiosun bi türlü benim annemde daha genç sayılır 43 yaşındaydı inanın ki çok zor 5 ay önce kaybettim onu hala kendime gelemedim allah düşmanımın bile başına vermesin off 

hayatımdaki tüm kötü insanları akrepler soksun:)))
İlginç bir yaklaşım. : ))Kordugum yazdı:hmm O uyurken yatağına dinamit bağlar kaçardım
Rahman Rahim olan Allah'ın adıyla
1. Asra andolsun;
1. Asra andolsun;
ben sevginin her türlü hastalığı yeneceğini düşünen biriyim. arkadaşım ne olursa olsun, gerek psikolojik gerek bedensel hertür rahatsızlığında mutlaka yanında olur, ona dokunur, ona sevildiğini hiçbirşeyin değişmediğini gösteririm... ben yardım ederim, takdiri ilahi ALLAH ın..
sevgili akrep kız, ölüm ALLAH ın emri, bir geliş varsa biliyorsun birde gidiş var, yüreğindeki yangını burdan hissedebiliyorum.. inan bana o yangına elime sokup senden almak isterdim..dediğim gibi geliş yolu gibi buda gidişin yolu. üzülme ALLAH sabrını artırsın ve sana çevrende güzel dostlar göndersin...
sevgili akrep kız, ölüm ALLAH ın emri, bir geliş varsa biliyorsun birde gidiş var, yüreğindeki yangını burdan hissedebiliyorum.. inan bana o yangına elime sokup senden almak isterdim..dediğim gibi geliş yolu gibi buda gidişin yolu. üzülme ALLAH sabrını artırsın ve sana çevrende güzel dostlar göndersin...
-