Akrepleri 3 kısma ayırıp , Gökte Uçan , Yerde Sürünen ve Gecede Saklanan..Diye gruplandıran varsayımlar var edindiğim bilgiler doğrultusunda..Bu 3 grubu merak ediyor ve kendi aramızda farklılıklarını araştıralım istedim..
Aşağıda ki seçeneklerden kendimize yakın olan şıkları seçelim ;
1.Günün hangi saati ,kendini mutlu , huzurlu ve aktif hissediyorsun?
A) ikindiye kadar ki vakit ( 09:00 _ 16:00) arası
B) Gece olmadan önce ki vakit ( 16:00 _ 22:00) arası
C) Gece ve sabaha karşı olan vakit (23:00 _ 4:00) arası
2.İnanç ve değer kavramlarınız ,genel toplum psikolojisinden ne kadar uzak?
A) çok farklıyım ve yalnız sayılırım
B) farklılıklar enaz yarı yarıya %50 miktarda var
C) nerdeyse yok denecek kadar uyumluyum
3.Alkol , sigara vs.. gibi zararlı gösterilen tüketim maddelerine ne kadar iradeliyim ve düşkünüm?
A) insana hoşluk ve dostluk eden zararlı da olsa tüketim maddeleri kullanıyorum ve zevk alıyorum.
B)Kullandığım zararlı tükeyim maddesini bırakmayı yada bırakmam gerektiğini düşünüyor ve sık sık bırakma provaları yapıyorum ,birgün bırakacağımı biliyorum..
C) ben kullanmadım ve aslada kullanmam , hiç merakım yok..
4.Spor etkinliklerinde takım tutma , sanatsal etkinliklerde sanatçı ve şarkılara hayranlık , birde siyasi alanda parti yanlılığı gibi fanatiklik derecesinde duygularımız var mı , ölçüsü nedir?
A) Ben tuttuğuumu tutar tutmadığımı hayatta benimsemem ,sabir fikirli ,duygusal bir fanatiğim.
B) Belli başlı beğenilerim vardır , tuttuğum fikrin ve beğeninin eleştrilmesi halinde savunucuyumdur, ama az da olsa esnek bir görüş açım vardır..orta derece fanatiğim..
C) fanatiklik derecesinde duygular fazla yaşamadım , ben her alana ve her zevke hitap eden her türlü fikre ve zevke açığım.Kolay kolay kendimi bir alana kanalize etmem...
Bu 4 soruyu kendinize göre şıklandırırsanız sevinirim..
şimdiden kolay gelsin..
sırf merakımdan yaptım bu anketi