googlede akrep erkeği: )

Sizce Akrep Olmak ?
POİSON

googlede akrep erkeği: )

Okunmamış mesaj gönderen POİSON » Prş 17 May, 22:46

kötü davranılmaması gereken erkek çeşidi, zira unutur ama affetmez.



iyi benimsediği kimselere(tabi olursa) karşı melekleşen, diğerlerine karşı potanisyel ölüm tehdidi içeren,aşırı keskin zekaya sahip ama deli,psikopat, bozuk, kayış kopmuş.... ha bir de hiç unutmaz...




burçlardan her ne kadar anlamasamda, akrep burcuyum dendiğinde kızların üzerinde değişik bir etki yarattığını gözlemlemiş bulunmaktayım. artık isminden midir, özellikleri arasında sekse olan düşkünlüğünün yatmasından mıdır bilemeyeceğim ama emin olduğum konu en karizmatik erkek burcu olduğudur.



esmerleri ve kumralları farklılık gösterir bunların. kumralları zararsızken, esmerlerinden kaçmak lazımdır. çapkınlık, yalancılık, kurnazlık, oyunculuk hepsi bundadır. bakışları karşı konulamaz cinstendir ama karşı koymayi bilmek lazımdır.





tamamiyle kendimi ifade eden erkek modelidir, bazen affetmek allah'a mahsustur şeklinde davranırlar.
ayrıca sanıldığı gibi* esmerlerinde çapkınlık yalancılık yoktur, tam tersine sadıktırlar, sözlerini en iyi şekilde tutarlar, yalan söylememeye gayret gösterirler, gerekirse dolambaçlı laflarla olayı kıvırırlar, sessiz sakin ve uysal fakat asabilerdir, tabii ki damarına basmamak gerekir






akıllı ama sinsi yani tehlikeli
kendisi için gerekirse arkadaşlarını bile tanımaz.









bismillahhhh






hiç bakma,bak şaka yapmıyorum be,
sakın bakma gözlerine!!







bu erkeği gözünden tanıyabiliriz çünkü gözleri de kendisi kadar karanlıktır. eğer o size bakmaktaysa mümkünatı yok uzağında duramazsınız. eblek eblek bakan bir akrep erkeği görmedim, duymadım.









akrep genel anlamda zodyak' ın en sır dolu, en ileri, en tehlikeli evidir. akrep burcuna denk gelen günde doğan erkeğin, en büyük hediyeye layık görülmüş olduğu da bir gerçektir. sürekli sırtından itekleyen pluto var bi kere, sonra ara sıra mars da dürter bu adamı. bir çok alanda başarılı olması söz konusudur.






akrep erkeği şöyle böyledir ama kötü değildir[x2]. eğer ona yaklaşmanıza izin verdiyse bildiği bir şey vardır ama yine de dikkatli olumakta yarar var. yumruk atarsa yüzünüzü dağıtır.








bi kere severseniz, anlaşamasanız da, tahammül edemeseniz de..
hatta nefret bile etseniz, onu sevmekten kendinizi alıkoyamazsınız..

böyle lanet bir erkektir kendileri.









yeni başyalayanlar için japonca gibidirler.








size yaklaşması jaws gibi tın tın tın eşliğindedir,
yusuf yusuf olur kıpırdayamazsınız.








tehlikelidir, uzak durmak gerekir.








akrep hatunuyla * birlikte çok tehlikeli bir çift oluştururlar.







sizinle iktidar savaşına giren ve kazanana kadar devam eden erkek modelidir. zira işiniz çok zor.






akrep burcu erkeği ile ilgili tek bildiğim, sadece kendini düşünen insanlardan, kibirden nefret ediyor olmalarıdır. diğerlerini sormayın, söyleyemem





tiksiniyorum,bir daha önünden geçmek istemiyorum,illallah dedirtenlerdenler.zira sağ gösterip sol vurmakta üstlerine yoktur,fenadırlar asla ve asla kendilerinden ödün vermezler,çocuk gibi inatçıdırlar,yapma dersen yaparlar,yapma lütfen dersen kesin yaparlar,yap dersen yapmazlar.binbir hesap yaparlar,umursamaz takılırlar,umursarsalar bile direk "umursamıyorum" imajı vericek herşeyi yaparlar,eh bazı düşkünlükleri vardır(malum konu)
bıktırırlar
öldürmez süründürürler
burdan sesleniyorum:
"çok çektim elindeeen bitsin buuu acııı
tükettiiin ömrümüüüü
daha ne kaldıı?"
bu cinslerin iyi huyluları da var mıdır bilmem,görmedim tanımıyorum
eklemeden edemicem:burçlara inanmazdım akrepleri görmeden önce..görmez olaydım...





evet arkadaşlar işte böyle bir söylenti dolaşıyordu,
bende aldım ekledim.
yalnız şunu söylemeden edemiyeceğim,biz istemediğimiz sürece kimse yakınlaşamaz,ama isteyen kişi biz isek.....




Kullanıcı avatarı
muzip_yay
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Mesajlar: 1983
Yaş: 42
Kayıt: Prş 19 Nis, 11:37

Okunmamış mesaj gönderen muzip_yay » Prş 17 May, 22:51

esmerleri ve kumralları farklılık gösterir bunların. kumralları zararsızken, esmerlerinden kaçmak lazımdır. çapkınlık, yalancılık, kurnazlık, oyunculuk hepsi bundadır. bakışları karşı konulamaz cinstendir ama karşı koymayi bilmek lazımdır.
tamamen yanlış...
DOLU KIRAR GEÇER AMA YAĞMUR GONCA GÜLLER AÇTIRIR...

Kullanıcı avatarı
AyaSofya
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Mesajlar: 2151
Yaş: 42
Kayıt: Cum 25 Ağu, 21:27

Okunmamış mesaj gönderen AyaSofya » Prş 17 May, 22:53

Eminmisin muzip:) bana Poisona cok uyumus gibi geli bu anlatimlar :wink:
Gökten kalbe, kalpten dile, dilden kulağa,
Yaradana yakışır bir ilham olayım...
Ulaşayım sonsuzluğa....

Kullanıcı avatarı
yalnızadam
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Mesajlar: 324
Yaş: 36
Kayıt: Pzr 31 Ara, 03:58

Okunmamış mesaj gönderen yalnızadam » Prş 17 May, 23:05

akrep genel anlamda zodyak' ın en sır dolu, en ileri, en tehlikeli evidir. akrep burcuna denk gelen günde doğan erkeğin, en büyük hediyeye layık görülmüş olduğu da bir gerçektir. sürekli sırtından itekleyen pluto var bi kere, sonra ara sıra mars da dürter bu adamı. bir çok alanda başarılı olması söz konusudur.

biz neymişiz bea :D
İnsanın dostu yoktur,saadetin vardır...

Kullanıcı avatarı
EffEndY
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Mesajlar: 947
Yaş: 40
Kayıt: Pzr 07 May, 21:44

Okunmamış mesaj gönderen EffEndY » Pzt 21 May, 21:13

Poison sanırım EkşiSözlük demek istemiş, ben orada okumuştum bunları. Bir düzine de benden gelsin(Bunların bir kısmı şu anda mevcut değil, silinmiş).

Benim favorim bu, ki sanırım burada bahsi geçen benim. Beni bu kadar iyi tanıdığına ihtimal vermemiştim:

Şimdi şekerim, malum... adama burcunu sordun o da sigara dumanını karizmatik bir şekilde üflerken yükselen boğucu mavi dumanın ötesinden akrep diye tısladı, senden de bir gulp efekti mi aldık diyorsun?

şimdi sen önce bir söyle bakalım sever misin kıskanılmayı, sahiplenilmeyi, tekel altına alınmayı, bulmaca çözmesini, siyahı, tartışmayı? gece filan rahat dışarı çıkabilir misin misal? saat sınırın var mıdır? içki, sigara kullanır mısın? manikür pedikürle aran nasıldır? seksi misindir? güzel demedim hayatım, milla jovovich olsan farketmez, düpedüz seksi dedim. misal stephanie seymour kimdir bilir misin? derhal öğren, araştır. bir iki estetik ameliyat geçir, spora, diyete başla. vücuduna yüklen. bol bol vitamin almaya başla. kondisyonunu arttır, bıçak gibi ol.

sebep?

çünkü bu adam seni bayağı yoracak!

ah, şayet akıllı bir kadın değilsen elbette.

bak şimdi var mıdır bir ademoğlu "ben aptalım" diyen he mi ama? cümleten tüm zodyak ailesi cin misaliyiz, aslanız kaplanız ne olsa. nitekim sen akrep erkeği diyorsun, güzelim. yok yok dur bakalım. bana diplomalarını, sertifikalarını göstermeye hacet yok! zaten şu an çözümü asla tam olarak bilinmeyecek bir bulmacayla karşı karşıya olan ben değilim. zekana inanması gereken de ben değilim canım, bizzat tanıştığın akrep erkeğinin ta kendisi... ve inan bana bu bir hayli zor olacak.

şayet ihtiras ve uçlarda kelimeleri sizi korkutuyorsa pluto erkeğinin zehrini tatmadan başka bir kabuklu canlıya yönelin. sırf akrep burcu erkeği maduru hatunlar için kurulması düşünülen yepyeni salyangoz burcu erkeği familyası türeyene kadar sizin oyun alanınız bu adamın çölü değil.

bir akrep burcu erkeğini diğer erkeklerden ilk bakışta ayıran özelliği, tipi neye benzerse benzesin üzerine çökmüş olan siyahlıktır. sarışın bile olsalar bu adamlar asla ışıl ışıl parıldamazlar. zaten çoğu da esmerdir. ellerine bakın. üstlerindeki tüyler bir noktada mutlaka yumuşak ve elastikmiş gibi duran solgun benzini belirtmek istercesine aniden bitiverir ya da elleri bir kadın eli kadar ince tüylü veya tüysüzdür. tabii bütün genellemeler yanlış gibi dursa da bir çok akrep erkeğini bu siyahlık ve özel ellerden ayırdedebilirsiniz. elbette bir de galaksiye nam salmış bakışlarından! bir akrep erkeğinin gözleri ister muzip bir çocuğunkine benzesin, ister bilinmeyeni bilen kadim bir bilgenin gözlerine, bakışları sizi bir kez bulduğunda, o kafasını çevirmeden siz onlardan kurtulamazsınız.

hele bir de dikkatini çekecek kadar ilginç bir yönünüzü bulduysa [(bkz: yırtmaç), (bkz: dekolte)] sanki görünmez bir el sizi sırtınızdan kavrar ve akrep erkeğine doğru itmeye başlar. sonunda bir şekilde kendinizi onun yanında ya da onu sizin yanınızda bulduğunuzda iş işten geçmiştir.

o anda arka planda love me tender değil join me in death çalmaya başlar ve bu şarkı siz ya onun aşkından ya da kanınıza işleyen zehirden ayılıp bayılana kadar çalmaya devam eder.

akrep erkeği ilk tanıştığınızda tüm duyduklarınızın aksine son derece içten ve sevecen biri gibi gözükebilir. genelde belli bir mesafede durmayı ve sahip olduğu kara elf cazibesini tercih edecekse de iş bir akrep erkeğine geldiğinde bir bilinmezle karşı karşıya olduğunuzu unutmayın. neşeli bir gününde denk geldiyseniz yaptığı kurnazca esprileri ya da içtenliğiyle sizi direkt zihninizden vurabilir.

bir akrep erkeği asla bayağı değildir. siz hoş ve boşsanız bu da onun sorunu değildir. sizinle er geç yatacak ve sabaha yüzünüzde kocaman bir gülümsemeyle bomboş bir yatakta uyandığınızda çoktan kendi karanlık dehlizlerinde kaybolmuş olacaktır. aramaya, ulaşmaya çalışmak, "aşkıaaam nerdesiaan?" mesajlarınız boşuna ve gözünüz aydındır.

şayet seksi ve akıllı bir kadınsanız, ki bu akrep'in anladığı şekilde zor bulunan bir ikilidir, işler o zaman değişebilir. akrep erkeği önce sizi ölçüp tartacak, bunu yaparken önünüze birkaç orta zorlukta bulmaca atacak, bunları çözebilirseniz de mutlulukla el çırpmayacak, memnuniyetle hafifçe gülümseyecektir. o gülüş de zaten sizin sınavlarını başarıyla atlatmanıza değil sizin hakkınızda yanılmadığı için kendisinedir.

akabinde akrep erkeği sizi kararlı bir ilgi ve istikrarlı bir mantıkla ele geçirmeye başlar. bir sabah uyandığınızda fark edersiniz ki onun kuklası olmuşsunuzdur. onun da istediği zaten budur. tüm hayatı kendisi olan akıllı ve seksi bir kadın. attığınız her adımla ilgilidir. apaçık olmasa bile ne yaparsanız yapın bir çift gözün sizi izlediğini hissedersiniz. sürekli takip ediliyormuş gibi bir paranoyaya kapılmanın faydası yoktur. bununla yaşamayı ya öğrenir ya öğrenirsiniz.

gerçekten seven bir akrep erkeğinin kitabında aldatmak kelimesi geçmez. aslında geçemez. çünkü öylesine gururludur ki bunu yapmayı kendine yediremez. flörtöz olabilir ama bu sadece teoride kalacak ve asla pratiğe dökülmeyecektir...

... en azından siz anlamsızlaşmadığınız sürece. böyle olduğunda bile akrep erkeği aldatmak yerine sizi terk edip gitmeye meğillidir.

kıskançtır. bu yüzden onu kıskandırmaya kalkmayın.

bencildir. bu yüzden kendinizi ondan öne koymaya kalkmayın.

seksidir. liseli serap triplerinizi bir kenara bırakın. ancak ve ancak gerçekten bu konuda hassas olduğunuza onu inandırabilecek kadar bekaretinize önem veriyorsanız bunu anlayışla karşılayacaktır. yine de bu konuda samimi olup olmadığınızı karşı koyulması zorla imkansız arası cinsel manevralarla test edeceğini de bilin... ve çok çok dikkat edin.

duyarlıdır. ona bir şeyi iki kere söylemeye kalkmayın.

duygusaldır. yine de yanında sulu sepken böğürerek ağlamaya ya da romantizmin aşına su* katmaya kalkmayın.

saygılıdır. sakın ona saygısızlık yapmayın.

sadıktır. aman ha onu aldatmaya yeltenmeyin bile.

seviyelidir. tereyağı kıvamına gelmiş, kıkırdıyor bile olsa siz kadınca seviyenizi düşürmeyin.

sürprizlerle doludur. ona hayır demeye yeltenmeniz boşunadır. gecenin ikisinde açtırdığı lunaparkta, bir dönme dolabın en üst noktasında hayretler içinde size hazırlattığı havai fişek gösterisini hayranlıkla, ağzınız açık izlerken o yüzünde aynı hafif gülümsemeyle bacardi silver'ından bir yudum alarak sizi izliyor olacaktır.

bu yüzdendir ki akrep erkekleri dayanılmaz adamlardır. şayet üstünüze basıp geçtiyse tüm bunları bir gecede kaybetmiş olmaya dayanamazsınız ama bu adam böyledir işte. ya da onu hayal kırıklığına uğratacak kadar akılsız bir kadınsınızdır ki bunun sonucunda kinci yapısı devreye girecek ve sizi alt üst edecek bir manevrayla çekip gidecektir.

onu elinizde tutmanın yegane yolu yukardakilerin tümüne uymanın dışında onun avuçlarında görünüp her an uçmaya hazırmış gibi durabilmeyi başarmaktan geçer.

eh bunu da başarabilen bir kadın zaten hala bu yazıyı okuyorsa dombilidir taocudur vesairedir....


*******************

AKREP BURCU iLE iLGiLi(Kendime yakin buldugum yorumlar)(cogu eksisozluk.com'dan alintidir)eger bir akrepe ula$mayi ba$arabilirseniz ki bu oldukca zordur; bir piramitin icine girdiniz demektir.dogru davranirsaniz sonsuz guzellikte hazineler vardir orda ve o piramit sizi korur saklar bekler sever oper koklar (tamam abarttim), yanli$ davranirsaniz ebenizi...yok aslen o kadar uzaga da gitmez bu pratik zekali burc; yanli$ davranirsaniz piramitin tuzaklarindan birine takilirsiniz o kadar...bu burc eger birine "adamim" dediyse, sirti yere gelmez i$te o kadar ama gazabindan korkun $errinden sakinin...$uphesiz hipnotize eden gozleri magrur ve emin bi $ekilde yoluna devam eder, kiskananlar da kiskanmaya devam eder.

en tehlikeli erkek burcu oldugu konusunda bi cok hatun ki$i hemfikirdir. soyleki; akrep burcu erkekleri zor begenir ama begendi mi onlari kimse tutamaz, deliler gibi a$ik olurlar, yemeden icmeden kesilir, yataklara duserler ask kramplarindan. nasi asik olunacagini ve oldurulacagini onlardan iyi kimse bilemez. 'peki tehlikeli tarafi nerde bunun, ne guzel iste bak' diyenlere cevabim ise soyle olacaktir: bu adamlarin yaninda agzinizdan cikan her kelimeye, yapacaginiz her bi harekete sonsuz dikkat ve ozen gostermek zorundasinizdir. cunku adam senin corbayi hopurdeterek ictigini gorse, bacaginda bi tanecik oksuz kalmis kil gozune ili$iverse, kacar gider, yerine de sana "ben nasi bi gaflete geldim de.." diye $a$kinlikla bakan bi cift goz gonderir. tekrar i$tahi yerine gelir, oglen uykularina fln yatmaya baslar, boole bonbon bakar kalirsin.. akrep burcu bi erkekle uzun sureli bi ili$ki ya$amis disilere hayretle bakmaktayim halen, bu iliskiyi evlilige kadar goturebileni varsa da kendini dipsiz bi kuyuda bilsin..

biraz da megaloman olurlar. bir akrep diger bir akrebin cigerini okur ve akrepler birbirini adeta fanatikce tutar

bazi yorumlara gore bir akrebin hayatinda iki donem olur. biri zirvelere ulastigi kartal donemi, digeri diplerde surundugu yilan donemi.gercekten kartal ve yilan donemlerini bazi unlulerin hayatinda da gorebiliriz.

uclarda gezinirsin."ya hep ya hic" felsefen olmu$tur. ucurumun kenarinda kalirsin.ne tarafa egilirsen egil iki ucu boklu degnek. inadin,kiskancligin,sevginin,sinirin,mazo$izmin,tutkunun en koyusunu ya$arsin.insanlara kendini anlatamamanin sikintisini hepicindedir.gamsiz gorunursun ama icin icin yanarsin,di$ardakiler de "ne var ki bunda bu kadar uzulecek,sikilacak?" derler,cinnet gecirmeye meyillenirsin....ve kendi hayatini bitirirsin.sirf onlarin yuzundeki "seni ezdim i$te" ifadesini gormemek icin.....

Arkada$ligina doyum olmayan burctur, haklarinda acayip dedikodular cikar ama ben kiskancliklari ve onurlarini korumak icin yaptiklari ani donu$ler disinda bir sey gormedim. Cinsel organi temsil eder zodyakta, bu sebepte cinsellige cok duskun oldugu soylenir. Burcumdan dolayi en iyi anlasacagim burc olarak sayilir ancak erkekleriyle arkadaslik disinda bir faaliyetim olmamistir. Kesinlikle guvenebilirsiniz, adam satmazlar, ama dusmani olmayin, yamuk yapmayin, yoksa yanarsiniz...

en tehlikeli burclardan biridir akrep. eger bir akreple birlikteliyseniz cok dikkatli olmaniz gerekiyor. bunun yaninda yukselenin etkisiylede duygusalligida hat safhada yasayabiliyorlar .bunlara karsi askini sonuna kadar yasayan bir burc. sevdimmi tam sever.

nufus ve vatanda$lik i$leri genel mudurlugu verilerine gore 4 milyon 282 bin 547 ki$iyle ulkemizde yay burcunun ardinda en az sayida uyesi bulunan burc.

sevdiklerine tutkulu bir bicimde baglidirlar. onlarin uzulmemeleri icin kendilerini uzecek kadar samimi olabilirler ama bir alinacak bir samimiyetsizlik karsisinda etraftakilerin ondan beklemeyecegi kadar nefret ve kinle dolarlar. ve bunu kusmak icin ellerinden geleni yaparlar. cok iyi bir dost. cok tehlikeli birer dusmandirlar.

butun i$leri gizli saklidir. ozel hayatlarini gundeme tasimaktan nefret ederler. sevgilisi onun hakkinda biseyleri saga sola anlatiyorsa bu iliskiyi bitirmek icin guzel bir sebeptir. ortada olmayi sevmezler ama ortada olan her$eyi kontrol edebilmeyi severler. biryere gidip oturuldugunda bir akrep burcu asla gidip ortaya oturmaz. butun mekani goren ama kendisinin en az gorulebilecegi yerleri tercih eder. bu hareketleri bile onlarin ne kadar izleyici kisilikleri oldugunu kanitlar.

delici gozleri sayesinde icinizi okudugunu dusunebilirsiniz ki bu buyuk olcude dogrudur. beden dilini iyi kullanmayi ve yorumlamayi bildigi icin sizin dusunduklerinizi, hissettiklerinizi siz soylemeden anlar. akrep burcu insanini gozlerinden anlayabilirsiniz, zaten cogu zaman ''ne guzel gozlerin var.'',''ne kadar anlamli bakiyosuun.'' seklinde iltifatlar alir. sezgileri cok gucludur. me$hur akrep sezgileri sayesinde olacaklari hisseder ve buna gore tedbirini alir. kapali bi kutu gibidir, kolay kolay kimseye guvenemez ve guvenmedigi hic kimseyle de hislerini, sirlarini payla$maz. hayati boyunca guvenebilecegi birilerini arar. birine ''guvendim.'' derse bi daha o kisiden kolay kolay vazgecemez. sevdigi zaman gozu kimseyi gormez, sadik bi a$iktir. sir saklamayi cok iyi becerir. eger bi akrebe sir verdiyseniz o sirrin onunla mezara dek gideceginden emin olabilirsiniz. ama eger akrep bir dusman edindiyseniz kendinizi her an her turlu saldiriya kar$i korumaya ali$maniz gerekir. cunku ona gore intikam soguk yenen bir yemektir. er gec intikamini alacagindan emin olmalisiniz. cunku ustun hafizasi sayesinde soylenen, yapilan hicbir seyi unutmaz ve er gec bunu size kar$i kullanir. dusman akrep cok tehlikelidir. hukmetmeyi sever, bu nedenle en cok anlasabildigi burc baliktir. birlikte ya$ama ve ortak i$ yapma konusunda akrep-balik ikilisi anahtar-kilit uyumu gosterir. hukmetmeyi seven akrep, hukmedilmeyi seven balik. daha iyi bi uyum yakalayamaz heralde. her $ey bi yana zodyak burclar ku$aginin tartisilmaz en cekici, en gizemli ve en mukemmel burcudur. bircoklarina gore akrep dogmak bir ayricalik, bir hediye, bir $anstir. anla$ilacagi uzre megaloman yapidadirlar ve yine anlasilacagi uzre ben de bi akrebim*
(Akrep burcu bir şahıs blogunda derlemiş.)

*********************************

zeki olur bu modeller bi kere. asla sadece cinselliğe düşkünlük gibi sığ bir bakış açısına sınırlanamayacak kadar derin de olurlar. anlamadığım bi nedenden derinliklerini saklama eğilimi gösterdikleri doğrudur. ayarları bozulmadıkça son derece esprili ve hoş insanlardır. az ama öz konuşurlar, canları isterse iki kelimeyle kodu mu oturturlar.

yalnız adam olur bi de bunlar. çok insan tanıyıp kimseyle samimi olmazlar, hiç bir zaman öyle ayrılmaz ikili olacakları bir arkadaşları olmaz. akl-ı selim sahibi, ayakları yere basan adamlardır. hayatları boyunca bi kaç serserilik yapmak isteyip, neredeyse hiç yapmadan bir ömrü geçirirler. ayarları bi sebepten bozulursa içlerine kapanır, duvar olurlar, ulaşılamaz, yıkılamazlar o zaman. canları isterse sevimlilik abidesi olurlar. çapkın diildirler ama içgüdüsel olarak herhangi bi kadınla konuşurken flört moduna girerler. sevilesi adamlardır kısacası.

**************************************

aslan burcu erkeği ile birlikte, iktidar hırsına kendini en fazla kaptırmış insan grubudur. akrepler ve aslanlar arasında bu bağlamdaki fark ise şudur:

aslan burcu erkeği, iktidara ulaşmak için yaptığı her hamleyi açık açık, göstere göstere yapar. tabiri caizse, seyirciye oynar. akrepler ise, gizli kapaklı işlere olan düşkünlüklerindenden dolayı, bu olayda da saman altından su yürütmeyi pek güzel becerirler.

aynı durum iktidara ulaştıktan sonra da geçerlidir. aslan açıkça hükmetmeyi, göz önünde olmayı tercih ederken, akrep kendini gizleyerek yönetimini sürdürür. bir nevi gölge hükümdar...

**********************************

cinsellik disinda bu burcun en neseli ozelliklerinden biride intikamdir. akrep erkegi bekler bekler ve sonra oldurucu darbeyi koyar. guvenini kazandiginizda cok iyi arkadastir ama nefret ederse mutlaka ama mutlaka bi gun bi yerden o yapilanlarin acisini cikarir. bazen kurban basina gelen seyin akrep burcuna munasir olan sahisdan oldugunu bile anlamayabilir. nefret uzerine bi yasam kurulamaz belki ama en azindan onunla idame ettirilicek bazi seyler vardir lafi cuk die oturur. cinsellik adina soylenenlerse biraz genellemede olsa dogrudur. en azindan cinsel de yeniliklere aciktirlar. ****egolari ve mistisizm tarzi alternatif seylere olan duskunlukleri yuzunden pek akil sagligi yerinde adam cikmaz. kisaca iki kere dusunun derim ben... bazen denklemin iki tarafi esit olmayabilir.

***************************************

sekse ,gizeme aşırı düşkünlüğü ile bilinen akrep burcu erkeğini ayırteden başlıca özellikler aşağıda belirtildiği şekildedir(hayır bu satırlar astromi astroloji arasında 5 fark kitabından alınmadı girizgahtan ötürü karıştırmayın vaziyeti)
-bakışları derin, manalıdır (diğer burçlar bön mü bakar sormayın)
-siyah ve kırmızı giyime düşkünlükleri vardır
- gizemli işlere meraklı, entrika çevirmede usta, dışa kapalı, ketum
-sadizm ve mazoşizm öğeleri had safhada (bu adamlar sürünmeye de süründürmeye de pek meraklıdır,hatta birleştirelim sadomazoşistler bunlardan çıkar)
-ne olursa olsun yakışıklı olmasa bile hepsinde karizma vardır (bakınız süleyman demirel, mesut yılmaz, pablo picasso ne diyordum karizma di mi!!!)
- akrep diyince insanlar tırsar, bunların kafası her türlü hinliğe çalışır ama en çok zararları kendinedir. ondan ikizler , terazi erkeğinden tırsmak bence daha makuldur. çünkü akrep en azından tutkulu,kıskanç olsa da sevince aldatmaz
ez cümle bu adamlar son derece zeki, analitik düşünen, son derece duygusal ve güçlü görüntüleri altında hassasiyet yatan,başarılı,hırslı ve tutkulu adamlardır. dışı sizi içi kendini yakar. beni yak kendini yak herşeyi yak manyak diyerek özetleriz durumu.

***************************************

duyulabilecek en tuhaf isteklere sahip burç.sizi asla anlamaya çalışmayan, her olayı kendi kafasındaki gibi gerçekleştirmek isteyen, yengeç kadınıyla muhteşem uyuma sahip olabilecek, kolay kolay bağlanamayan, bağlandığında kopamayan adem oğlu.

***************************************

astrologlar yüzünden insanların abuk subuk yücelttiği, aslında diğer insanlardan farklı olmayan; acı çeken, sevişen, tutkuyla öpen, sıçan, yemek yiyen insanlardır.

********************************************

sevdigi insani* deliler gibi seven vede bunun neticesinde hayvanlar gibin azan insanların burcu.

*******************************************

birçoğuna göre şaşırtıcı bir şekilde ters davranıp sevip,bağlanmaktan ve bunu belli etmekten korkmayan ama sonrasında hep de acı çeken erkek çeşididir.

********************************************

alıngandır ve hemen küser, konuşmaz, inatçıdır, çok yalan söyleyemez, dogrucu ahmettir, gururludur, ateşlidir, düşüncelidir, mantıksız hareket etmesine yol açacak kadar mantıklıdır.

*********************************************

okdr zordurlarki onlarla ilişkiye girmek göt ister

kıskançlık, kuşkuculuk, inatçılık yanında sezgi yeteneği, amaca bağlılık, kararlılık'da onlardadır...

**********************************************

kafalarina bir sey koyduklari anda hedefe kitlenmis bir fuze gibidirler. yaptiklari her seye tutkuyla bagli, iclerinde firtinalar kopsa bile yuzeyde hep dingin, hep birkac adim sonrasini planlayarak yasayan, zeki ve genelde cok cekici erkeklerdir. onlarla pazarliga girmeyin kaybedersiniz, cok basarili muzakereciler bu adamlardan cikar.
kiskancliklari ise basli basina bir hikayedir. susar, gozlemler, biriktirir ve bir anda olmadik bir sekilde karsiniza cikiverirler. guzel, akilli, ne istedigini bilen kadinlar onlara cekici gelir, mekana girdiginde herkesin ilgisini cekmenizi isteseler de icten ice etrafiniza pervane olanlari ve sizin tepkilerinizi hafizalarina kazirlar.
karsi cinsten en iyi yengec burcuyla anlastigi soylenir, buna anlasmak denir mi bilmiyorum ama bu adamlarla her sey uclarda yasanir.

****************************************

ketumdur ama degildir. cok sey anlatır ama sonunda hic bi sey anlatmamıstır. saatlerce konusur seninle, eve gidersin ve aklında hıc bir sey kalmamıstır. seni soyar portakal gibi ve basucuna koyar. nereden yara alır, nerede sıkısır, nerede iyidir bunların hepsini bir kac dakika icinde acıga cıkarır ama kilit nokta sudur, bunu asla soylemez. bu gizli bilgidir ve zamanı gelince kullanılacaktır. zamanı ne zaman mı gelir? o kısmı daha da karmasıktır, eger iyi halli bir iliskiniz varsa hic bir zaman ama degilse zaman zaman, yavas yavas, bir bir hatta. ama hicbir zaman hepsi bir arada super paket olarak sunulmaz. bu akrebin ilk gunahidir: kin tutmak. ona gore gunah degildir, en dogal haktir. zamanı gelince kin yerine oturur, ama zamanını ancak o bilir. bu da isin kotu tarafı. saglam dost olur ama cok saglam da dusman olur. verir ama almak da ister. alamayınca delirir, durulur, bekler ve harekete gecer. her akrep erkegi ayni modda degildir ama. gercek akrep erkegi oyle cok ortalarda degildir zaten. zaman zaman kapanır ve susar. bu durumdan suphe etmek gerekir. fırtına öncesi sessizlik gibi. plan yapmaz ve öylesine yasar gibi gelir once. yalandır. plan yapar ve zaman kollar. doguma ve olume meraklıdır. respect your pain! kontrole inanır. dedigi cikar. bir adama kotu diyorsa o adam kotudur. bunun tartismaya acik bir tarafi yoktur ve dogrudur. hisseder. sunu da eklemek gerekir, her akrep erkegi bu sekilde yasamaz. anlatılana benzeyenler anında dikkat çeker zaten dış görünüşüyle değil ama, tavrıyla.

********************************************

burç literatüründe en azılı suçlu gibi görülen masum burçcuktur. kendilerinin avantajları cinsel konusunda devamlı efsane olarak görülmeleri, liderlikteki vasıflarının doğanın yetisi olduğu, bir o kadar da yönetmeyi sevdiği bilinmesidir. fakat isminden midir bilinmez korkulan burçtur. burç merakı yüksek di$ilerin devamlı burç hakkında bilgilerini denek akrep burçlu kişi üstünde denedikleri görülür.

astrolojinin karanlık dünyanın ateşli burcu diye tanımladığı akrepler genelde tatmin olmak isterler. bir işte, aşkta, eğitimde devamlı en üstü hedeflerler. içlerindeki hırs en iyiye yönelmiştir. arzusu tepedeki noktadır. bunun için gayret gösterdiğinde ise başarmaması için bir nedeni yoktur. fakat başarısızlıklarda boyun eğmesi en büyük zayıflıklarındandır. hırs ve yeteneğini duygusunun verdiği üzüntü ile bir kenara atıp yenilgiyi kabul edebilir. bu yüzden dibi çokça gördüğü de olur.

en korkulası türleri ise duygularını eline alabilmiş nadir akreplerdir. bunlar ihtiraslıdır. bir işi tuttuğu zaman bırakmazlar. aşık olmazlar, aşık olunurlar. çekicilikleri fiziklerinden değil konumaları, hal ve hareketlerinden gelir. başarılı olduklarından fiziklerindeki açıkları kapamayı bilir ışıklarını sözcükleri ile haykırırlar yeryüzüne.

korkulması gereken ise hedefleri doğrultusunda herkesi ezebilmeleridir. affetme duyguları yüksek olsa da gerektiğinde kendi duygularını yoksayıp zehrini kendine batırabilirler.

*****************************************

inanılmaz derecede etkileyici bakışlara ve gözlere sahip, çekicilikte sınır tanımayan erkeklerdir. ukalalıklarının da yardımıyla toplum arasında bir kızın dikkatini çekmekte hiç zorlanmazlar. kıskançlık krizleriyle hayatınızı zindan etmezler. sevildiğinizi ve önemsendiğinizi hissettimeyi de ihmal etmezler. sevdiği kız için her türlü fedakarlığı yapacak, ona her konuda destek olacak biridir. romantizm bulutlarında gezinmek değilse istediğiniz, mutlu huzurlu ve eğlenceli bir ilişki arıyorsanız bu burcun erkeği tam size göredir. yaklaşık 6 yıldır bir double akreple beraber olan hobbitim bene inanıp inanmamak yine size kalmış tabi

****************************************

inanılmaz güçlü içgüdüye sahiptir bunlar. bu içgüdüleri sayesinde hem çok zikişken olurlar hem de akıl yoluyla anlaması zor bazı şeyleri şıp diye anlarlar. sinir bozucu tiplerdir. gözleri ışıl ışıl olur. yüzünüze baktıklarında yüzünüzün gerisinde gördükleri bir şeylere bakıyor gibidirler. psişik yaratıklardır. hedonisttirler.

******************************************

herne kadar akıllarının bir köşesinde sizinle seksin nasıl olacağı olsa da dünyada edinilecek en iyi dostlar bu burç erkeklerinden çıkar.

******************************************

bismilla...ehm..

öncelikle bu erkekten korkmaya gerek yoktur zira yaklaşmazsanız, canı istemedikçe o size yaklaşmayacaktır. neden yaklaşsın ki? haftanın 7 günü, 7 günün 24 saati, 24 saatin her bir dakikası* etrafında kadın vardır. pasta' da krema neyse, bu erkekte kadın o dur.

bu erkeği gözünden tanıyabiliriz çünkü gözleri de kendisi kadar karanlıktır. eğer o size bakmaktaysa mümkünatı yok uzağında duramazsınız. eblek eblek bakan bir akrep erkeği görmedim, duymadım.

bu adamın yıldızı pluto(ara sıra mars da dürter bunu), yani ne demek? "allah belanı vermesin hemen kaçmazsan 1 saat içinde cenaze marşı senin için çalacak" demek. bu adam zodyak kuşağının en bela adamıdır, bi kere bunu aklımızda tutalım (korktuğum çok mu belli?).

akrep erkeği üç dakikada, sadece bakarak ya da konuşarak kişilik analizi yapabilir*, sizden uzak durması gerektiğini ya da yaklaşması gerektiğini anlayabilir. izlemeyi sever oturtun bu adamı sevdiği bir şeyin karşısına* izlesin dursun, sıkılmaz, eğlenir, şen olur.

akrep genel anlamda zodyak' ın en sır dolu, en ileri, en tehlikeli evidir. akrep burcuna denk gelen günde doğan erkeğin, en büyük hediyeye layık görülmüş olduğu da bir gerçektir. sürekli sırtından itekleyen pluto var bi kere, sonra ara sıra mars da dürter bu adamı. bir çok alanda başarılı olması söz konusudur.

ancak gel gör ki, bu adamların dünyaları bi gariptir. kendi içinde en çok çelişen kişiler akreplerdir zaten. kuşkucudurlar hayatta kendileri dışında kimseye güvenmezler, bu nedenle hep tedbirli sayılabilirler. her şeye karşı hazır ve soğukkanlıdırlar. eğer bir şeye kızdıysa toplanıp şehri, hatta iyisi mi ülkeyi terkedin. mutlaka öcünü alacaktır. erkek-kadın farketmez hızlı ve cevik ataklarla yedi ceddinizi ağlatmayı becerebilecektir. bu noktada kaçamadıysanız artık sizin için çok geçtir ve hayatınızın bir kısmı öldü bitti demektir, çünkü kesinlikle "saçımı çekti, burnuna vuruyum" tarzında saldırı yapmaz bu adam. düşünür... konuşmaya başladığınız ilk anda tüm zayıf yönlerinizi dikkatle incelemeye başlar. ne yazık ki küfür ediyor olsanız dahi buradan zayıf yönünüzü bulabilir. bu kadar anlattım, ayrıca neyi anladık? kindardır, suyuna gidin. zaten su burcu oynasın dursun, izin verin.

bu adam kıskanır. sevdiği bir şey varsa dokunmayın, bırakın orda dursun onu sadece akrep erkeği sevsin. yoksa fena olur(taş düşebilir, ayı çıkabilir). ayrıca izleme olayı sadece gözü önündeyseniz olmaz, sürekli izleyebilir, sürekli tahlil eder, sürekli düşünür, sürekli, sürekli...sürekli bir şeyler yapar bu. hiç rahat durmaz, en boş anında bile aklında milyon tane soru vardır. size bir şey sorduysa merak ettiğinden değil, bildiğini doğrulamak istediğindendir genelde. nasıl olduğunu anlamazsınız ama bu adam her bi boku bilir.

akrep erkeğinin statüsü hep yüksektir. kimileri statü için kıçını yırtarken, akrep erkeği sadece duruşu, konuşması ve doğal yüklenimleriyle göz önünde olabilir, bunun için uğraşmaz. bir akrep erkeğinden "buraya gelmek için çok çırpındım" lafını duymazsınız. uğraşmamıştır yalan söylemez. sevmez.

alkolle arası pek bi hoştur, yakın arkadaştır ikisi. akrep burcu erkeği eğlenceyi sever, derin kasvetli havaları falan sevmez bu tür ortamlardan uzaklaşmak için elinden geleni yapar.

duygu sömürüsü yaparsanız ve samimiyetinize inanmazsa en canınızı yakan şekilde size yaklaşacaktır. öyle herkese, her şeye karşı anlayışı yoktur ve merhametsizlerin şahıdır. bir davanız varsa ve eğer inanıyorsa size yardımcı olacaktır diğer türlü hiçbir şekilde peşinizden gelmez.

bir kadını istiyorsa alır, öyle ya da böyle. ama onun ilgisini çekebilmek için en azından üç tane güzel özelliğiniz olmalı(cazibe, zeka, konuşabilme yeteneği. ama dekolte de olabilir, hoş olur, renk katar). eğer hoş ve boşsanız sabah uyandığınızda tepenizde dikilmiş "ne zaman gidiceksin?" bakışıyla oturuyor olur ya da daha kötüsü hiç olmaz. kırmadan size yol vermek isterse -ki bu mümkün değildir- biraz konuşur, "uyuşamadık", "olmadı" der. olmuyorsa "*Yasak Kelime* git" der ve bu şekilde yollar(merhametsiz demiştim di mi?). eğer ilgisini çekebildiyseniz ne mutlu size, bir süre sizinle kalmayı kabul edecektir ama bu sefer uğraşmanız gereken başka bir şey vardır. sürekli yenilenmek, bakım, onarım.

cinsel konusunda mantıklı düşünemeyebilir, "hepsini, hepsini istiyorum" diyebilir ama "bana ne lan cinsel meks makina mıyım ben" diyeni de çıkabilir.

yanında gezdirdiği kadın en az onun kadar bir şeye benzemelidir, bir şeyler konuşabilmelidir. eğer çok uçlarda bir balık ya da delicesine ateşli bir aslansanız yaklaşmayın en güzelinden. eğer severse gerçekten de sizin için bir çok şeyi göze alabileceği gibi, sadık da kalır. çünkü bu adam pis dolaplar çevirmekten hoşlanmaz. aldatmak onun kitabında* yer almaz, gururludur. kimseyi yerinde olmak istemediği duruma düşürmez*. kısasından terk eder ve ne yapacaksa yapar*.

sürekli sevin bunu, dokunun falan hatta kendinizi adayın. memnun olur "doğru seçim yapmışım kendimi çok seviyom" der ve hep doğru seçim yapmaya özen gösterir.

hayatınız mahvettiyse üzülmeyin bir daha yapmaz, zira bir daha sizi göreceği ortamlara bile girmez. ipte oynayan cambaz burçlardan birine sahipseniz yaklaşmayın zira iki cambazla bir ip durumu olur, oynayamazsınız sizi ipten atar. bazısı hafiften bencildir, eğer cümlelerinin başında, kıçında sürekli "ben" diyorsa kesinlikle ondan geride olmanız gerekmektedir. öyle olun olmazsanız yine ipten atar, elekten eler, gözünden çıkarır.

akrep erkeği şöyle böyledir ama kötü değildir[x2]. eğer ona yaklaşmanıza izin verdiyse bildiği bir şey vardır ama yine de dikkatli olumakta yarar var. yumruk atarsa yüzünüzü dağıtır.

dünya işleri kaderdir, kısmettir. eğer olacağı varsa olur geçmiş olsundur, aferindir. ama ennihayetinde insandır, sevin, okşayın, yemek falan verin, suyuna gidin, eşşeklik etmeyin en az hasarla kıçınızı kurtarın...
BİLİNÇALTINI HAPSET ki O SENİ HAPSETMESİN;
İÇGÜDÜLERİNE HAKİM OL ki ONLAR SANA HAKİM OLMASIN!!!


Kullanıcı avatarı
muzip_yay
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Mesajlar: 1983
Yaş: 42
Kayıt: Prş 19 Nis, 11:37

Okunmamış mesaj gönderen muzip_yay » Sal 22 May, 00:43

Eminmisin muzip:) bana Poisona cok uyumus gibi geli bu anlatimlar
Canım poisonu bilmem ama eşime hiç uymamış esmer akrep tanımı.........
DOLU KIRAR GEÇER AMA YAĞMUR GONCA GÜLLER AÇTIRIR...

Misafir_Akrep

Okunmamış mesaj gönderen Misafir_Akrep » Sal 22 May, 12:56

Mükemmel bir derleme olmuş effendy..Okurken kendi yaşadıklarımı hatırlayınca gülmekten alamadım kendimi..

Bir de 2 yıl önce bi kız arkadaşım vardı..Oğlak burcuydu kendisi..Bir gün burçlardan bahsederken benden önceki sevgilisinin de benimle aynı doğum gününde olduğundan bahsedilince kızın aslında aradığı şeyin cinsellik olduğunu çok geç farketmiştim (:

Kullanıcı avatarı
gece_akrebi
Portal Yöneticisi
Portal Yöneticisi
Mesajlar: 5308
Yaş: 46
Kayıt: Pzt 17 Eki, 13:37

Okunmamış mesaj gönderen gece_akrebi » Sal 22 May, 14:14

akrep erkeği mi?... CıızzzZZZ... herkese göre değil.
bir yanımız ölüm bir yanımız düğün...

Kullanıcı avatarı
yalnızadam
*GriAkrep*
*GriAkrep*
Mesajlar: 324
Yaş: 36
Kayıt: Pzr 31 Ara, 03:58

Okunmamış mesaj gönderen yalnızadam » Sal 22 May, 14:25

çözülmedik tarafımız kalmamış ki anasını satayım ... :D
İnsanın dostu yoktur,saadetin vardır...

Kullanıcı avatarı
serqet
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Mesajlar: 638
Yaş: 34
Kayıt: Sal 15 Ağu, 01:33

Okunmamış mesaj gönderen serqet » Sal 22 May, 22:47

akrep hatunuyla * birlikte çok tehlikeli bir çift oluştururlar.
görevimiz tehlike:)
avuçlarımda aynalar...

Misafir_Akrep

Bir Akrebin Anatomisi

Okunmamış mesaj gönderen Misafir_Akrep » Sal 17 Tem, 10:48

Okumadan önce akreplere tavsiye: Sakın bunları okuduktan sonra kendi kendinize kurulmayın..Yan etkisi çok fazladır bünyeye zarar getirebilir..En mantıklı olanı elde ne varsa onu değerlendirmek ve geliştirmektir..Şunu unutmayın ne bir akrep ne de bir başkası asla mükemmel değildir..Mükemmel dediğimiz şey bizim ulaşamadığımız hedeflerimizdir aslında..


Kimilerine göre ANKA KUŞU'NUN Kimilerine göre KARTAL'IN Hikayesidir...
öncelikle bu erkekten korkmaya gerek yoktur zira yaklaşmazsanız, canı istemedikçe o size yaklaşmayacaktır. neden yaklaşsın ki? haftanın 7 günü, 7 günün 24 saati, 24 saatin her bir dakikası etrafında kadın vardır. Pastada krema neyse, bu erkekte kadın o dur. Ama eğer fakirse asla bir kadınla beraber olmaz kadının onun için lüks olduğunu düşünür.Uzak durur soğuk davranır konuşmaz ;konuşursa kızın etkilenceğini çok iyi bilir başına bela olmasını istemez .Onun felsefesi ya hep ya hiçtir.

ÖRN: Sevgiliniz en yakın dostunuz akrep’e aşık oldu ve akrep bunu anladı inanın bana dostluğunuzu bitirir...BU BÜYÜK BİR ERDEM DİR.Ama sakın onun kızlara karşı zaafı olduğunu düşünmeyin (abaza,beceriksiz,vss.... Sevgilinizi onun kucağında bulabilirsiniz... ) KARTAL her zaman büyük şeyleri hedefler ve başarır.Başaramazsa İNTİHAR eder. Bu nadir görülür ama başarısızlık onun kitabında yazmaz.. Bütün akrepler zekidir. KARTALI zeki olmanın da ötesindedir.O yalnızlığı,alayları,komplimanları,ailesini, (genelde fakir ve orta halli ailelerden çıkarlar ) cenneti ,cehennemi,(mahşer,yaşam hırsı)yaradılışın bütün sırlarını çözerek gelir...Eğer inançsız bir insansanız ona fikrini sorun.Eğer kartalsa artık inançlısınız. YIKMAYAN ACI GÜÇLENDİRİR KARTAL içindir..Siz 15 yaşında kısa donla devlet memuru olmanın hayalini kurarken O FERRARİ'ye binmenin BAŞBAKAN olmanın büyük olmanın yolarını arar.Kafasında kesinlikle bir hedef vardır.o hedef artık arzudur,tutkudur;asla ama asla vazgeçmez.hedefine kilitlenmiş füze gibidir.ya tutkularına sahip olucak TABULARI YIKACAK ya da ÖLECEKTİR.(Çok ciddiyim)Artık MUCİZEVİ süreç başlamıştır.Bu adam izler,düşünür,sabreder kontrole inanır.Asla acele etmez.Yıllarca bekleyebilir.Neyimi bekler bu gizli bilgidir ve bu bilgiyi ağzından alcak insan doğmamıştır.söylemez..bu süreç,içerisinde Ezik ve sıradan insanlar ancak arkasından kompliman kurar;işte bu komplimanlar onun için de bir volkan oluşturur..KARTAL olup MUHTEŞEM BAKIŞLARIYLA karşınıza dikildiğinde,artık İNTİKAM vaktidir. Yakın diplomalarınızı,vasıflarınızı en güçlü olduğunuz yer neresiyse oraya bir ok bekleyin.volkanın lavları ananızı ağlatacak emin olabilirsiniz.kavga etmeye kalkarsanız kinci yapısı devreye girer veeee.KENDİNİZE GELDİĞİNİZDE SURATINIZ DAĞILMIŞTIR.intikam davası sadece SİYAHA boyadığı taraf için geçerlidir.düşmanlarını cok iyi bilir.eğer düşmanıysanız kaybediceğinizden emin olabilirsiniz.peki ya BEYAZA boyadıği taraf...çok ama çok şanslısınız.O'dayak yerseniz bir SAVAŞ TANRISI.lafla ezildiğinizi hissederse bir FİLOZOF (Müthiş laf koyarlar yıllarca hatırlanır)parasız kalırsanız bir BANKA,bununda ötesi eğer size güvenirse gözünü kırpmadan "ÖLÜME" gelicektirr.(hadi canım ordan demeyin;tarih okuyun.."M.KEMAL ATATÜRK","SALİH BOZOK")asla sırtınız yere gelmiyecek emin olun.. Zengin insanlar fakir akrepleri asla çekemezler çünkü Zenginin gücü maddiyatındadır.Akrebin Doğasında.. (Test edin zengin bir arkadaşınızla bir akrep hangisi daha ASİL duruyo)bir kızı istiyorsa o kızı ancak ondan ölüm ayırabilir..bu özelliklerini yanınızda göstermiyosa siz sadece onun’la AHBAB’sınızdır..maddiyatla insanların üstünde hakimiyet kuran bir insansanız sizden NEFRET eder. Dalkavuklara cehennem azabı çektirir,en nefret ettiği tiptir.SESSİZLİĞİ bile iki yüzlü yalaka insanlara acı verir.Çok adam tanır kimseyle muhattap olmaz yalnızdır, Şimdiiiii bu üstün kişilikli adamı nerde mi buluruz..................


YA BİR ÖLÜ OLARAK MEZARI BAŞINDA.... (ne yazıkkı dünya genelin de intihar edenlerin çoğunluğu Akreptir.ölümden korkmazlar,başarısızlıktan korkarlar. )

YA DA BİR ÖNDER OLARAK ZİRVEDE. (DÜNYANIN EN BAŞARILI İŞ ADAMLARI,SPORCULARI,SANATÇILARI SİYASETÇİLERİ,DOKTORLARI,GENERALLERİ,DEVLET LİDERLERİ,DİKTATÖRLERİ,
DİN LİDERLERİ,DÜŞÜNÜRLERİ,BİLİM ADAMLARI..TARİHE BAKIN ÇOK AKREP GÖRÜCEKSİNİZ... )

HAAA Bİ DE... UNUTMADAN...DÜNYANIN EN PİSİKOPAT SERİ KATİLLERİ...... (UNUTMAYIN O HİÇBİR ŞEYİ UNUTMAZ...İNTİKAM SOĞUK YENEN BİR YEMEKTİR,VE BUNU FİLM TADINDA YAPAR.. )

Hayelleriyle Alay etmeyin er ya da geç sahip olucaktır...Yalnız sanmayın YANLIZLIK TANRI VASFIDIR,DEHA'nın Okuludur.Her insan yalnız KALAMAZ. (ünlü düşünürlerin laflarıdır)

EĞER KARTAL OLABİLMİŞ BİR AKREP'LE TANIŞIRSANIZ..ONA SIMSIKI SARILIN
KORKAKLARIN ASLA GÖREMEYECEĞİ UFUKLAR GÖRECEKSİNİZ...........


SIRADAN AKREP...
bu erkeği gözünden tanıyabiliriz çünkü gözleri de kendisi kadar karanlıktır. eğer o size bakmaktaysa mümkünatı yok uzağında duramazsınız. eblek eblek bakan bir akrep erkeği görmedim, duymadım.

bu adamın yıldızı pluto(ara sıra mars da dürter bunu), yani ne demek? "allah belanı vermesin hemen kaçmazsan 1 saat içinde cenaze marşı senin için çalacak" demek. bu adam zodyak kuşağının en bela adamıdır, bi kere bunu aklımızda tutalım (korktuğum çok mu belli?).

akrep erkeği üç dakikada, sadece bakarak ya da konuşarak kişilik analizi yapabilir*, sizden uzak durması gerektiğini ya da yaklaşması gerektiğini anlayabilir. izlemeyi sever oturtun bu adamı sevdiği bir şeyin karşısına* izlesin dursun, sıkılmaz, eğlenir, şen olur.

akrep genel anlamda zodyak' ın en sır dolu, en ileri, en tehlikeli evidir. akrep burcuna denk gelen günde doğan erkeğin, en büyük hediyeye layık görülmüş olduğu da bir gerçektir. sürekli sırtından itekleyen pluto var bi kere, sonra ara sıra mars da dürter bu adamı. bir çok alanda başarılı olması söz konusudur.

ancak gel gör ki, bu adamların dünyaları bi gariptir. kendi içinde en çok çelişen kişiler akreplerdir zaten. kuşkucudurlar hayatta kendileri dışında kimseye güvenmezler, bu nedenle hep tedbirli sayılabilirler. her şeye karşı hazır ve soğukkanlıdırlar. eğer bir şeye kızdıysa toplanıp şehri, hatta iyisi mi ülkeyi terkedin. mutlaka öcünü alacaktır. erkek-kadın farketmez hızlı ve cevik ataklarla yedi ceddinizi ağlatmayı becerebilecektir. bu noktada kaçamadıysanız artık sizin için çok geçtir ve hayatınızın bir kısmı öldü bitti demektir, çünkü kesinlikle "saçımı çekti, burnuna vuruyum" tarzında saldırı yapmaz bu adam. düşünür... konuşmaya başladığınız ilk anda tüm zayıf yönlerinizi dikkatle incelemeye başlar. ne yazık ki küfür ediyor olsanız dahi buradan zayıf yönünüzü bulabilir. bu kadar anlattım, ayrıca neyi anladık? kindardır, suyuna gidin. zaten su burcu oynasın dursun, izin verin.

bu adam kıskanır. sevdiği bir şey varsa dokunmayın, bırakın orda dursun onu sadece akrep erkeği sevsin. yoksa fena olur(taş düşebilir, ayı çıkabilir). ayrıca izleme olayı sadece gözü önündeyseniz olmaz, sürekli izleyebilir, sürekli tahlil eder, sürekli düşünür, sürekli, sürekli...sürekli bir şeyler yapar bu. hiç rahat durmaz, en boş anında bile aklında milyon tane soru vardır. size bir şey sorduysa merak ettiğinden değil, bildiğini doğrulamak istediğindendir genelde. nasıl olduğunu anlamazsınız ama bu adam her bi boku bilir.

akrep erkeğinin statüsü hep yüksektir. kimileri statü için kıçını yırtarken, akrep erkeği sadece duruşu, konuşması ve doğal yüklenimleriyle göz önünde olabilir, bunun için uğraşmaz. bir akrep erkeğinden "buraya gelmek için çok çırpındım" lafını duymazsınız. uğraşmamıştır yalan söylemez. sevmez.

alkolle arası pek bi hoştur, yakın arkadaştır ikisi. akrep burcu erkeği eğlenceyi sever, derin kasvetli havaları falan sevmez bu tür ortamlardan uzaklaşmak için elinden geleni yapar.

duygu sömürüsü yaparsanız ve samimiyetinize inanmazsa en canınızı yakan şekilde size yaklaşacaktır. öyle herkese, her şeye karşı anlayışı yoktur ve merhametsizlerin şahıdır. bir davanız varsa ve eğer inanıyorsa size yardımcı olacaktır diğer türlü hiçbir şekilde peşinizden gelmez.

bir kadını istiyorsa alır, öyle ya da böyle. ama onun ilgisini çekebilmek için en azından üç tane güzel özelliğiniz olmalı(cazibe, zeka, konuşabilme yeteneği. ama dekolte de olabilir, hoş olur, renk katar). eğer hoş ve boşsanız sabah uyandığınızda tepenizde dikilmiş "ne zaman gidiceksin?" bakışıyla oturuyor olur ya da daha kötüsü hiç olmaz. kırmadan size yol vermek isterse -ki bu mümkün değildir- biraz konuşur, "uyuşamadık", "olmadı" der. olmuyorsa "*Yasak Kelime* git" der ve bu şekilde yollar(merhametsiz demiştim di mi?). eğer ilgisini çekebildiyseniz ne mutlu size, bir süre sizinle kalmayı kabul edecektir ama bu sefer uğraşmanız gereken başka bir şey vardır. sürekli yenilenmek, bakım, onarım.

cinsel konusunda mantıklı düşünemeyebilir, "hepsini, hepsini istiyorum" diyebilir ama "bana ne lan cinsel meks makina mıyım ben" diyeni de çıkabilir.

yanında gezdirdiği kadın en az onun kadar bir şeye benzemelidir, bir şeyler konuşabilmelidir. eğer çok uçlarda bir balık ya da delicesine ateşli bir aslansanız yaklaşmayın en güzelinden. eğer severse gerçekten de sizin için bir çok şeyi göze alabileceği gibi, sadık da kalır. çünkü bu adam pis dolaplar çevirmekten hoşlanmaz. aldatmak onun kitabında* yer almaz, gururludur. kimseyi yerinde olmak istemediği duruma düşürmez*. kısasından terk eder ve ne yapacaksa yapar*.

sürekli sevin bunu, dokunun falan hatta kendinizi adayın. memnun olur "doğru seçim yapmışım kendimi çok seviyom" der ve hep doğru seçim yapmaya özen gösterir.

hayatınız mahvettiyse üzülmeyin bir daha yapmaz, zira bir daha sizi göreceği ortamlara bile girmez. ipte oynayan cambaz burçlardan birine sahipseniz yaklaşmayın zira iki cambazla bir ip durumu olur, oynayamazsınız sizi ipten atar. bazısı hafiften bencildir, eğer cümlelerinin başında, kıçında sürekli "ben" diyorsa kesinlikle ondan geride olmanız gerekmektedir. öyle olun olmazsanız yine ipten atar, elekten eler, gözünden çıkarır.

akrep erkeği şöyle böyledir ama kötü değildir. eğer ona yaklaşmanıza izin verdiyse bildiği bir şey vardır ama yine de dikkatli olumakta yarar var. yumruk atarsa yüzünüzü dağıtır.

dünya işleri kaderdir, kısmettir. eğer olacağı varsa olur geçmiş olsundur, aferindir. ama ennihayetinde insandır, sevin, okşayın, yemek falan verin, suyuna gidin, eşşeklik etmeyin en az hasarla KENDİNİZİ KURTARIN...

Alıntı değil çalıntıdır..

Kullanıcı avatarı
hulya
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Mesajlar: 1100
Yaş: 43
Kayıt: Pzt 19 Şub, 11:46

Okunmamış mesaj gönderen hulya » Sal 17 Tem, 11:35

akrep kadının anatomisinide çalabilirmisin :D
Ne olursa olsun son gelir... Önemli olan nasıl öldüğündür ayaktamı, dizlerinin üstündemi?

Kullanıcı avatarı
adamas
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Mesajlar: 1276
Yaş: 49
Kayıt: Pzr 06 Kas, 21:38

Okunmamış mesaj gönderen adamas » Sal 17 Tem, 13:04

sabah sabah göğüsüm kabardı bu gaz"" bana bir kaç hafta yeter...

tşk... ler alone ranger...
Force Be With You

Kullanıcı avatarı
koyuakrep05
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*
Mesajlar: 3226
Yaş: 32
Kayıt: Cum 15 Haz, 14:36

Okunmamış mesaj gönderen koyuakrep05 » Sal 17 Tem, 17:56

Siz 15 yaşında kısa donla devlet memuru olmanın hayalini kurarken O FERRARİ'ye binmenin BAŞBAKAN olmanın büyük olmanın yolarını arar.Kafasında kesinlikle bir hedef vardır.o hedef artık arzudur,tutkudur;asla ama asla vazgeçmez.hedefine kilitlenmiş füze gibidir.ya tutkularına sahip olucak TABULARI YIKACAK ya da ÖLECEKTİR.
:oops: cok dogru katiliyorum, bu cümle kadin akrepler icinde gecerli olsa gerek, akrep kadının anatomisinide varsa yollarmisin?
paylasim icin tesekkürler : )
Madem ki bu kere maglubuz
Netsek neylesek zaid
Gayri uzatmam sözü
Madem ki fetva bize ait
Verin ki basak bagrina mührümüzü

POİSON

Okunmamış mesaj gönderen POİSON » Sal 17 Tem, 19:44

oldukça güzel bir paylaşım.
teşekkürler efe.


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Akrep Olmak” sayfasına dön