duvarı nem yıkar, ya akrebi...?
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
akrep yıkık olarak dünyaya gelmiştir, içi hep yıkıktır dışarıya göstermez ama zayıf değildir güçlüdür hep, yıkıklığı içinde taşır, onunla yaşamayı öğrenmiştir. en beter yıkıntılı olaylarda bile ayakta durabilir ama kendini kemirir durur. bu yıkıntının kaynağı duygusallığında yatar.
bir yanımız ölüm bir yanımız düğün...
AKREBİ AŞKSIZ KALMAK SEVGİSİZ KALMAK YIKAR, ÜMİTSİZLİK GÜVENSİZLİK,KUSKU YIKAR, YIKAR AMA YENİDEN DOĞUŞUNA DA ENGEL OLAMAZ, YENİDEN DOĞDUĞUNDA YAPTIĞI HATALARIN ZERRESİNİ DAHİ UNUTMAZ DERS ALIR DAHA GÜÇLÜ BAĞLANIR HAYATA...
Ben gelmedim davi için,
Benim işim sevi için,
Dostun evi gönüllerdir,
Gönüller yapmaya geldim...
Benim işim sevi için,
Dostun evi gönüllerdir,
Gönüller yapmaya geldim...
-
-güvensızlık
-süphecilik
-belirsizlik
bunlar akrebın kendı ıcınde yasayıp da kendını ıcten ıce yıyıyp bıtımesıne neden olan unsurlardan ilk aklıma gelenleri..bence akrep duygusallıgından ve bununla baglantılı olarak da hassas yapısından dolayı yıkımı en kolay burcalardandır ama bu yıkımı baskası degıl kendısı yapar.yıkımla bırlıkte küllerınden yenıden dogmayı da en ıyı beceren burcdur akrep.
BİZ AKREPLER KENDIMIZIN HEM CELLADI HEM KAHRAMANIYIZ
-süphecilik
-belirsizlik
bunlar akrebın kendı ıcınde yasayıp da kendını ıcten ıce yıyıyp bıtımesıne neden olan unsurlardan ilk aklıma gelenleri..bence akrep duygusallıgından ve bununla baglantılı olarak da hassas yapısından dolayı yıkımı en kolay burcalardandır ama bu yıkımı baskası degıl kendısı yapar.yıkımla bırlıkte küllerınden yenıden dogmayı da en ıyı beceren burcdur akrep.
BİZ AKREPLER KENDIMIZIN HEM CELLADI HEM KAHRAMANIYIZ
Re: duvarı nem yıkar, ya akrebi...?
Önemsenmemek..
I'd like to run away from you.
But if you didn't come and find me..
I would die..
I would die..
Ama Önemsenmeme=Rahatlık değil midir? Akrep zaten hep perde arkasında kalmayı sevmez mi? Herşeyi organize ettikten sonra Gizlice gözlemleyip tadını çıkarmak. Önem ancak ihtiyaç duyduğunda, acıktığında... BElki yapay olabilir ama "Akrep için önemli olan Bir şeyin İstediğinde, İstediği zaman olması değil midir?" Belki birileri onu memnun etmek, mutlu etmek için birşeyler yapmak ister Ama ya Akrebin istediği bir zamanda değilse...
"Sükunetin vereceği huzuru hiçbir maddi imkan sunamaz"
Haklısınız, ama bir yandan perde arkasında kalmak isterken bir yandan da herşeyi organize etmek.. Sanki bir filmin yönetmeni gibi, bana onu anımsattı.
Yönetmen perde arkasında kaldığı için onu göremeyiz ama o en önemli pozisyonda değil midir? Ne tuhaf örnekler geliyo aklıma bugün..
Ama düşünüyorum da bir şeyin istediğinde, istediği zaman olması... Doğru bir tanım akrep için.. Bugün havasında değilse onun için en iyi şey önemsenmemek olur,
perdenin arkasına gizlenmek, kimsenin onu farketmemesi...
Yönetmen perde arkasında kaldığı için onu göremeyiz ama o en önemli pozisyonda değil midir? Ne tuhaf örnekler geliyo aklıma bugün..
Ama düşünüyorum da bir şeyin istediğinde, istediği zaman olması... Doğru bir tanım akrep için.. Bugün havasında değilse onun için en iyi şey önemsenmemek olur,
perdenin arkasına gizlenmek, kimsenin onu farketmemesi...
I would die..
I would die..
- MAVİ LOTUS
- *GriAkrep*
Buna katılıyorum..Ama AkrepKral'a da katılıyorum..ashlı yazdı:Önemsenmemek..
"BAZI KİŞİLERİN FİKİRLERİ SENİN GERÇEĞİN OLAMAZ"..
Evet önemsenmemek onu üzer, çok önemsenmek de canını sıkar..
I would die..
I would die..
-
Re:
cookieemonsterrr yazdı:kesinlikle kuşku akrebi yiyip bitirir

bence Akrebi yalnızca kendisi yıkar.