Akreplerin dünyaya gelişi
Akreplerin dünyaya gelişi
İki ayrı kaynakta bir akrep bebek doğumundan önce veya sonra 1 yıl içinde akrabalardan birinin vefat edeceğini okudum. Büyük oranda böyle olduğu yazıyordu. Kaynakların adını hatırlamıyorum. Bu konuyu merak ettim sizlerde de böyle bir durum olup olmadığını sormak istedim. sizce?
Ben doğmadan yaklaşık 1,5 sene önce dedem ölmüş. Tabii burada akrabadan kasıt en fazla 3. dereceden yakını olmak. Bir de şöyle bir istatiksel bilgi var: Aynı şekilde bir akrebin ölümü de beraberinde yeni bir doğum getirirmiş, öncesinde veya sonrasında... Hatta Atatürk'ün akrep burcu olduğunu ileri sürenler -Hint vedic astrolojisine göre Boğa burcu olduğu kabul edilir- bu tezi de işliyorlardı. Atatürk'ün doğumuna yakın ölen babasına ve Atatürk öldüğünde ölen, şu an kim olduğunu tam hatırlayamadığım bir akrabasına istinaden... Aynı teori Hz. Muhammed için de kullanılıyor: Ana karnındayken babasının ölmesi...
Bununla birlikte Güneşi sekizinci evde bulunanlar için de aynı tez işleniyor. Güneşi sekizinci evde bulunan ve bundan emin olanlar bir kontrol etsinler.
Bununla birlikte Güneşi sekizinci evde bulunanlar için de aynı tez işleniyor. Güneşi sekizinci evde bulunan ve bundan emin olanlar bir kontrol etsinler.
BİLİNÇALTINI HAPSET ki O SENİ HAPSETMESİN;
İÇGÜDÜLERİNE HAKİM OL ki ONLAR SANA HAKİM OLMASIN!!!
İÇGÜDÜLERİNE HAKİM OL ki ONLAR SANA HAKİM OLMASIN!!!
- SİYAH_AKREP
- *SiyahAkrep*
- SİYAH_AKREP
- *SiyahAkrep*
Ben de aile içinde bir araştırma yaptım SEVGİLİ DEFNE benim büyük teyzem de bir akrep ve o doğmadan bir sene önce ananemin erdoğan ismini verdiği bir erkek çoçuğu ölmüş!!! hayret ettim...
"Metafizik açıdan dış dünyanla iç dünyan uyum içinde olduğu zaman, evren de rüzgarını senin kanatlarının altına üfler, sana yeni yeni hazineler yollar."
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
akrepler varolurken biri veya birileri ölüyor, akrebin ölümündede birileri varoluyor bu doğru.
sevgili defne o kaynaklardan biri amerikalı astrolog linda goodman'ın burçlar adlı kitabında...
zaten ölüm akrebin bir parçası ama fiziksel ama ruhsal, bunu bir astrolog söylemişti. sadece bebeklik ile sınırlı değil, benim gözlemlediğim kadarıyla çocuk veya genç bir akrebin çok yakınlarından ölümler oluyor, en çokta babasını kaybeden akrep çocuk gördüm, bende bebekken babanannemi, çocukken abimi kaybettim. yani genelde akrep yetişkinliğe ermeden biri ölüyor ve o kişi akrebin içini acıtacak kadar yakın biri oluyor ama asıl ölen akrebin kendisi oluyor, çünkü o ölümün izini süren bir mürittir.
sevgili defne o kaynaklardan biri amerikalı astrolog linda goodman'ın burçlar adlı kitabında...
zaten ölüm akrebin bir parçası ama fiziksel ama ruhsal, bunu bir astrolog söylemişti. sadece bebeklik ile sınırlı değil, benim gözlemlediğim kadarıyla çocuk veya genç bir akrebin çok yakınlarından ölümler oluyor, en çokta babasını kaybeden akrep çocuk gördüm, bende bebekken babanannemi, çocukken abimi kaybettim. yani genelde akrep yetişkinliğe ermeden biri ölüyor ve o kişi akrebin içini acıtacak kadar yakın biri oluyor ama asıl ölen akrebin kendisi oluyor, çünkü o ölümün izini süren bir mürittir.
bir yanımız ölüm bir yanımız düğün...
-