AKREPLER NE İSTER?
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
AKREPLER NE İSTER?
AKREPLER NE İSTER... VE BU HAYATA VERMEK İSTEDİĞİ NE?
bir yanımız ölüm bir yanımız düğün...
-
Dünyadaki herşeyi derinden sarsmak. Derin izler bırakmak. Gizli ve Gizlenmiş ne varsa hepsini bulup çıkarmak ve Bilinmeyen hiç bir şey bırakmamacasına "Elimizde bir küçük çalı, heryeri kurcalarız biz" sözünü fiiliyata dökmek. Bilinmedik ve bulunmadık hiç bir şey bırakmamak hatta bu dünyadan giderken de "Ne mutlu bana, geride kalan tüm bilinmeyenleride çözmeye gidiyorum işte" diye gülümseyebilmek. (inşallah-tabi bir de eyvah demek te var)
"Sükunetin vereceği huzuru hiçbir maddi imkan sunamaz"
- akrep_kartal
- *GriAkrep*
- Elan_Vital
- *SiyahAkrep*
Gözlemlerim doğrultusunda akreplerin, Fark yaratarak iz bırakma çabasında olduğunu ve ne olursa olsun karşısındakine bir adım önde olduğunu göstererek birşeyler vermek durumunda görüyorum. O asil duruşlarının ardında harika bi iyimserlik ve paylaşım duygusu yatıyor. Kendi içlerinde sindirdikleri herşeyi seçtikleri kimselere aktardıklarını düşünüyorum.
Akrepler iyilik ve GÜVEN bekler.. Ve hayata; zamanla, hazmederek öğrendikleri herşeyi vermek isterler..
Akrepler iyilik ve GÜVEN bekler.. Ve hayata; zamanla, hazmederek öğrendikleri herşeyi vermek isterler..
Sarsılmaz Benim Derinliğim: ama yüzen bilmeceler ve gülüşlerle parıldar...
-
yorum
şahsen ben dünyaya hükmetmek yada gizli şeyleri çıkarmak istemiyorum sadece kendimi bilmek ve elimdekilerle yetinmek istiyorum ewet burcumuzun özelliği liderliktir ama daha kendimize hükmedemezken nasıl dünyaya yada başkalarına hükmedebilirizki!!
- akrep_kartal
- *GriAkrep*
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
akrepler için bir son yoktur, hep daha fazlası daha fazlası ilkesi vardır ama menzile ulaşmak imkansız olduğu için bu heves akreplerin kursağında kalır.
acaba akrep insanı hayal ettiği bir düzeni görürse bununla yetinir mi, yetinmez, çünkü akreplerde arayış hiç bitmez.
acaba akrep insanı hayal ettiği bir düzeni görürse bununla yetinir mi, yetinmez, çünkü akreplerde arayış hiç bitmez.
Ne güzel anlatmışsın Mea sanki içimi-içimizi okumuşsun. Bu güzel yorumun için kendi adıma teşekkür ederim.mea_culpa yazdı:Gözlemlerim doğrultusunda akreplerin, Fark yaratarak iz bırakma çabasında olduğunu ve ne olursa olsun karşısındakine bir adım önde olduğunu göstererek birşeyler vermek durumunda görüyorum. O asil duruşlarının ardında harika bi iyimserlik ve paylaşım duygusu yatıyor. Kendi içlerinde sindirdikleri herşeyi seçtikleri kimselere aktardıklarını düşünüyorum.
mea_culpa demiş ki:
Gözlemlerim doğrultusunda akreplerin, Fark yaratarak iz bırakma çabasında olduğunu ve ne olursa olsun karşısındakine bir adım önde olduğunu göstererek birşeyler vermek durumunda görüyorum. O asil duruşlarının ardında harika bi iyimserlik ve paylaşım duygusu yatıyor. Kendi içlerinde sindirdikleri herşeyi seçtikleri kimselere aktardıklarını düşünüyorum.

Rahman Rahim olan Allah'ın adıyla
1. Asra andolsun;
2. Gerçekten insan, ziyandadır.
3. Ancak iman edip salih amellerde bulunanlar, birbirlerine hakkı tavsiye edenler ve birbirlerine sabrı tavsiye edenler başka. (ASR SURESİ)
1. Asra andolsun;
2. Gerçekten insan, ziyandadır.
3. Ancak iman edip salih amellerde bulunanlar, birbirlerine hakkı tavsiye edenler ve birbirlerine sabrı tavsiye edenler başka. (ASR SURESİ)
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
geceyi gündüz yapmak gündüzü gece yapmak ister akrepler... acı çekeceğini bile bile ateşin üzerinde yürümek ister akrepler... bu dünyayı yaşarken ölümü, ölümü hissederken ölümün ötesini hissetmek ister akrepler... yanlızken aşkı yaşamayı, aşkı yaşarkende ayrılığı (yine yanlızlığı) ister akrepler... herkesten daha üstün yaşarken, herkesten daha basit olmak ister akrepler... kahinatın sonu yoktur bizler için.
-