AKREPLER NE İSTER?
-
istediim koşulsuz bi insan sevgisi
evet.tanrı var, hep var. ben de hep var oldum.aramızda hep iyi...başlığı görmşken hemen atladım sarhoş sarhoş. tanrı dan yana bi isteim kalmadı... yA DA dünyaya ilişkin bi ütopya artık...koybolmak bi karında...varolduğum gibi...
absürd şeyler...ya da ulv,i yüce kimlikler...içinde bennerdeyim? o nerde??? naapimki ......
becket"i, meckett i...........

evet.tanrı var, hep var. ben de hep var oldum.aramızda hep iyi...başlığı görmşken hemen atladım sarhoş sarhoş. tanrı dan yana bi isteim kalmadı... yA DA dünyaya ilişkin bi ütopya artık...koybolmak bi karında...varolduğum gibi...
absürd şeyler...ya da ulv,i yüce kimlikler...içinde bennerdeyim? o nerde??? naapimki ......

- koyuakrep05
- *SiyahAkrep*
akrepler GÜVEN ister gercek dostlugun ve ya kendini guvende hissetmediği bi ortamda akrep kendini ifade edemez...bunların olmadıgı bi ortamda akrep bir kac kadeh içki ister ve kendini daha rahat hisseder...
We entry where you say to hell everynight....We're Mad as Hell, and We're Not Going to Take It Anymore...
yanlış düşünüyorsun,bir akrep için otokontrolü sağlamak daha önemlidir.bu da alkolle sağlanmaz :evil: :lol:LeeCH yazdı:akrepler GÜVEN ister gercek dostlugun ve ya kendini guvende hissetmediği bi ortamda akrep kendini ifade edemez...bunların olmadıgı bi ortamda akrep bir kac kadeh içki ister ve kendini daha rahat hisseder...
- akrep_S_26
- *SiyahAkrep*
anlamak-anlasılmak, hıssetmek-hıssedılmek, guvenmek-guvenılmek..bılmek..bılmek..bılmek..bılınmeyene, tereddutlere tahammulu yoktur..ama herseyı bılmek ısterken kendısı bılınmemek ıster...bılgı guctur..gucse akrebın vazgecılmezı..ama su da vardır bu ısteklerın hepsının sonu, sonucu HUZURa cıkar...
akrebıın ıcı calkantılarla ve bunun dogurdugu huzursuzluklarla doludur..aslında varmak ıstedıgı yer hep HUZURdur. dıger ıstekler HUZURA gıden yoldur...
akrebıın ıcı calkantılarla ve bunun dogurdugu huzursuzluklarla doludur..aslında varmak ıstedıgı yer hep HUZURdur. dıger ıstekler HUZURA gıden yoldur...
İYİ GÖZLEMLEMİŞ, GÜZEL AÇIKLAMIŞSINIZ. KATILIYORUM SİZE =)Elan_Vital yazdı:Gözlemlerim doğrultusunda akreplerin, Fark yaratarak iz bırakma çabasında olduğunu ve ne olursa olsun karşısındakine bir adım önde olduğunu göstererek birşeyler vermek durumunda görüyorum. O asil duruşlarının ardında harika bi iyimserlik ve paylaşım duygusu yatıyor. Kendi içlerinde sindirdikleri herşeyi seçtikleri kimselere aktardıklarını düşünüyorum.
Akrepler iyilik ve GÜVEN bekler.. Ve hayata; zamanla, hazmederek öğrendikleri herşeyi vermek isterler..
evet bu yoruma da katılıyorum..Elan_Vital yazdı:Gözlemlerim doğrultusunda akreplerin, Fark yaratarak iz bırakma çabasında olduğunu ve ne olursa olsun karşısındakine bir adım önde olduğunu göstererek birşeyler vermek durumunda görüyorum. O asil duruşlarının ardında harika bi iyimserlik ve paylaşım duygusu yatıyor. Kendi içlerinde sindirdikleri herşeyi seçtikleri kimselere aktardıklarını düşünüyorum.
Akrepler iyilik ve GÜVEN bekler.. Ve hayata; zamanla, hazmederek öğrendikleri herşeyi vermek isterler..
"ALEM HEPİMİZE YETER, BİR LOTUS MU FAZLA GELDİ?.."
VE YİNE DİYORUM: "İLLAKİ İNSAN OLMAK"..
VE YİNE DİYORUM: "İLLAKİ İNSAN OLMAK"..
- akrepakrep
- *SiyahAkrep*
- gitaristimm
- *Yılan*
"akrepler ne ister?"
aslında cvp soruda gizli....
akrepler ne istediğini bilmek ister bence..
kendimden örnek veriyim.. bugün ilgilendiğim, yaptığım şeyden yarın sıkılıyorum....
oysa bişeye başlarken hiç sıkılmıcakmışım, uğraştığım şeye hayatımı adıcakmışım gibi geliyo..
aradığım şeyi bulduğumu düşünüyorum, ama her seferinde istediklerimin onlar olmadığını görüyorum.
bu hep böyle olmuştur şimdiye kadar..
aslında cvp soruda gizli....
akrepler ne istediğini bilmek ister bence..
kendimden örnek veriyim.. bugün ilgilendiğim, yaptığım şeyden yarın sıkılıyorum....
oysa bişeye başlarken hiç sıkılmıcakmışım, uğraştığım şeye hayatımı adıcakmışım gibi geliyo..
aradığım şeyi bulduğumu düşünüyorum, ama her seferinde istediklerimin onlar olmadığını görüyorum.
bu hep böyle olmuştur şimdiye kadar..
Kimse sormadan kaybolsam gölgemde, herşeyi unutsam dönermiyim geriye?
http://www.msnbc.msn.com/id/21253084 "No" (Ermeni soykırımı yok..!! oylamaya katılın..!!!!)
..::10Ksm::..
http://www.msnbc.msn.com/id/21253084 "No" (Ermeni soykırımı yok..!! oylamaya katılın..!!!!)
..::10Ksm::..
- koyuakrep05
- *SiyahAkrep*
- akrep_S_26
- *SiyahAkrep*
-