Akrep Olmak
Arkadaşlar belki google aramalarında ekşi sözlüğe denk gelmişsinizdir. Orada akrep burcunun tanımı yapılmış onlardan bir kaçını buraya yazmak istiyorum.
akrep burcunu kimse sevmez... delidirler, hasta ruhludurlar.. psikopattırlar... kan içicidirler... işkence etmekten keyif duyarlar.... öldürücüdürler....
(whitecrow, 10.06.1999 ~ 22.05.2001 13:15)
herkes akrep burcu olmaya pek bir heveslidir nedense. özellikle erkeklerin akrep olma hevesini akrep için hep yazılan "sekste şöyle süperdir, böyle libidosu almış başını yürümüştür, karizmada sınır tanımaz" söylemlerine bağlıyorum inceden. gene de akrep gerek sembolüyle gerek özellikleriyle sevilen bir burç olmuştur zodyak genelinde. hatta benim gönlümde birinciliğe oynar.
(cheja, 29.02.2000 00:55 ~ 02.05.2001 12:19)
bir akrep erkegine asıksanız uclarda yasamayı ögrenmeniz gerekiyor.. istedigi zaman cenneti istedigi zaman da cehennemi yasatabiliyor ve bunu hic zorlanmadan yapıyor..
(jasmin, 18.05.2000 13:02)
kindardırlar ve hatta hayırsızdırlar sevmem sevemem akrep burçlarını özellikle kadınları çekilmez oluyo bence..
(denisse, 11.06.2000 13:21)
tartışmasız en seksi ve en tehlikeli burç; asla kendisini ele vermez, sıkı kin tutar, işini bitirmeden bırakmaz, istediğinden fazlasını vermez, kanlıdır...
(catharsis, 20.06.2000 03:29)
insan vucudunda genital bolgeyi temsil eden burc
astrologlarin bu burc hakkinda hemfikir olduklari durum:
"the scorpio will retaliate, and retaliate he will, watch ur asses"
(orlando, 20.06.2000 15:26)
garip,anlaşılmaz insanlar(bkz: ben)sıkı dostturlar yalnız,çok iyi sır saklarlar filan..çok gururlu olurlar bide,entryleri silinince bi hafta yemeden içmeden kesilirler :p
(carmilla, 02.07.2000 05:00)
akrepler cinsel e duskun olur, sinir tanimaz biy biy gibisinden bir soylemle ambalajlanmis burc.yok oyle bisi unutun onu.bittecrube sabit
(otisabi, 14.03.2001 20:37)
burcunuzu soylediginizde hem korkutan hemde ilgi ceken tek burc.
(shena, 21.05.2001 23:18)
eger siz akrepseniz (ben gibi) bide sevgiliniz akrepse offf olay bitiyo
(clef, 23.05.2001 21:51 ~ 21:52)
ruhsal anlamda sado-mazo değilseniz yani acı çekmeyi, sürünmeyi sevmiyorsanız veya bunlara katlanamayacak kadar zayıf bir bünyeniz varsa uzak durmanız gereken erkek.
çok sadık ve iyi dost olurlar ama sevgili?? hayır..
(naylon, 10.06.2001 21:59)
en pis en a$agilik en adi en kinci en kufurbaz en koku$mu$ en hain en gaddar....
"kendimi seviyorum" dedirten burcum.
(lord aragorn, 10.06.2001 22:02)
surekli cekici oldugundan bahsedilen burc. ben de akrebim ama oyle pislik bir insan olarak görmüyorum kendimi. aslında oldukca da iyi yurekli, yardımsever, canayakın bir insanımdır.
yalanını yiyim, harbiden adiyim ben...
(unsaid, 10.06.2001 22:57 ~ 24.02.2003 13:25)
aman aman bu kadar kötümü bilinir bi burç yaff
şunlar es geçilio galiba:
sadakat
sırdaşlık
yaratıcılık
çekicilik...
iyidir yaaa
(betty boop, 12.06.2001 01:43)
kocam akrep, babam akrep.. acaip severim.. gizem adamı olurlar, kadınları biraz çirkef olduklarından pek çekilmezler, korkarım.. ama kadını da erkeği de acaip çekici olur.. özellikle gözleri inanılmaz anlamlıdır..
(fare, 19.06.2001 13:40)
kova, boga ve aslan burclarinin yaninda fixed burclar kumesinin 4. elemani.
(orlando, 19.06.2001 13:46)
tani$tigim ecnebi ve astroloji ile pek yakindan ilgili bir bayan $u cumleyi sarfetmi$ti:
"scorpio's are born to fuck, kill and conquer"
agzindan bal damladi bayanin, kendimle bir kere daha gurur duydum
(bkz: yuru be)
(lord aragorn, 25.07.2001 15:44)
(bkz: supreme being)
(bkz: tarihteki en basarili insanlar)
(bkz: tyler durden)
(tyler durden, 18.09.2001 03:12 ~ 03:26)
[glow=red]eger bir akrepe ula$mayi ba$arabilirseniz ki bu oldukca zordur; bir piramitin icine girdiniz demektir.dogru davranirsaniz sonsuz guzellikte hazineler vardir orda ve o piramit sizi korur saklar bekler sever oper koklar (tamam abarttim), yanli$ davranirsaniz ebenizi...yok aslen o kadar uzaga da gitmez bu pratik zekali burc; yanli$ davranirsaniz piramitin tuzaklarindan birine takilirsiniz o kadar...bu burc eger birine "adamim" dediyse, sirti yere gelmez i$te o kadar ama gazabindan korkun $errinden sakinin...$uphesiz hipnotize eden gozleri magrur ve emin bi $ekilde yoluna devam eder, kiskananlar da kiskanmaya devam eder*.
(blackvenom, 02.10.2001 23:34)[/glow]
kadını ayrı güzel, erkeği ayrı güzel, güzel ve özel bir burç işte.
(blackbird, 03.10.2001 01:04)
en tehlikeli erkek burcu olduğu konusunda bi çok hatun kişi hemfikirdir. şöyleki; akrep burcu erkekleri zor beğenir ama beğendi mi onları kimse tutamaz, deliler gibi aşık olurlar, yemeden içmeden kesilir, yataklara düşerler aşk kramplarından. nası aşık olunacağını ve oldurulacağını onlardan iyi kimse bilemez. 'peki tehlikeli tarafı nerde bunun, ne güzel işte bak' diyenlere cevabım ise şöyle olacaktır: bu adamların yanında ağzınızdan çıkan her kelimeye, yapacağınız her bi harekete sonsuz dikkat ve özen göstermek zorundasınızdır. çünkü adam senin çorbayı höpürdeterek içtiğini görse, bacağında bi tanecik öksüz kalmış kıl gözüne ilişiverse, kaçar gider, yerine de sana "ben nası bi gaflete geldim de.." diye şaşkınlıkla bakan bi çift göz gönderir. tekrar iştahı yerine gelir, öğlen uykularına fln yatmaya başlar, bööle bönbön bakar kalırsın.. akrep burcu bi erkekle uzun süreli bi ilişki yaşamış dişilere hayretle bakmaktayım halen, bu ilişkiyi evliliğe kadar götürebileni varsa da kendini dipsiz bi kuyuda bilsin..
(deja, 03.10.2001 13:10)
Sözlüğün adresini merak edenler için yazıyorum
sozluk.sourtimes.org
Veee Bence Copyrighti en matrak olan site. Copyrightinde aynen şunlar yazıyor.
Copyright © 1999-2012 Sourtimes Entertainment
Bu sayfada yazilanlarin tum haklari Sourtimes'a aittir. Kaynak belirtmeden "dur $unu arkada$lara maille forward ediim eheh" diye aklindan geciren dombilidir, taocudur. Yazilan entrylerin iceriklerinden yazarlari sorumludur bir gun "kim lan bunlar" diye kapiya biri gelirse "abi buyur hepsi emaili kayitli as kes" denecektir.
(deja, 03.10.2001 13:10)