Akreplerin Zayıf Yönleri
akrep erkeğinin zayıf yönleri, akrep burcunun zayıf yönleri, akrep kadınının zayıf yönleri, akrep erkeğinin zaafları
Bana göre Akreplerin en zayıf yönünü en az onlar kadar keskin görüşe sahip birisi keşfedebilir ki bu o kişininde Akrep olması ihtimali demektir...
Akrep ateş gibidir isterse sizi ısıtır gevşetir güven hissi verir. Ama istersede ağır tahripler verir ve hatta yok eder. Zayıflık neresinde derseniz yokettiği kişi çok sevdiği biride olabilir...
Akrep ateş gibidir isterse sizi ısıtır gevşetir güven hissi verir. Ama istersede ağır tahripler verir ve hatta yok eder. Zayıflık neresinde derseniz yokettiği kişi çok sevdiği biride olabilir...
Dibi Bucağı Yoktur Bu Bakışlarımın; Eğer Korkuyorsan, Bakma Gözlerime. Çünkü Onların İçinde Gizlidir, Sevdalanan Yanlarım... Seni Sevebileceğim Kadar Bana Yakınsan Eğer, Beni Yalnız Bırakabilecek Kadarda Uzak Olmalısın...
Görüntüdedir o:)Ahmet yazdı:Akreplerin en büyük kusuru bence kendilerini kusursuz zannetmeleri...
Kendini kusursuz bulan insan Aslan burcu gibi habire kendini sahneye atmaya çalışır. Akrebin böyle bir niteliği yoktur, aksine kendini olabildiğince gizler. Geliştikçe de gizlenme anlamını yitirir, olay tabiri caizse kendini yüz-göz etmeme şekline dönüşür. Kartalvari bir biçimde ulaşılmaz bir mertebede yükseklerde uçulur.
Akrebin kusursuzluk görüntüsü, kendini savunma güdüsünden kaynaklanır. Eğer bir Akrep kusursuzum edalarına bürünmüşse, bilin ki ya biri kuyruğuna basmıştır ya da basmak istemektedir.
Ayrıca TheGirlofSun'ın ifade ettikleri dışındakilerin Akreplikle alakası yok, başka etkenlerden kaynaklanıyor onlar.
BİLİNÇALTINI HAPSET ki O SENİ HAPSETMESİN;
İÇGÜDÜLERİNE HAKİM OL ki ONLAR SANA HAKİM OLMASIN!!!
İÇGÜDÜLERİNE HAKİM OL ki ONLAR SANA HAKİM OLMASIN!!!
Akreplerle ileşim kurmada zorluk çekmiyorum.Tanıştıgım tüm akrep dostlarım güzel insanlar.Ama zaman zaman bu iletişimin devamı için hep taviz veren ben oldum.Üstelik karşı taraf bunun farkına bile varmadı.kendilerini kusursuz zannediyorlar sözünü onun için kullandım.Kırıcı olmamaları hususunda uyarıda bulunduktan sonra "ama ben akrebim" deyip savunma mekanizması geliştirmeleri de işin cabası.Ama eminim hepsi böyle degildir.
YA Sevmeli Beni YA Öldürmeli
gerçekten bu çok doğru,gözlerim açık bir güneşli fotoğrafım olamadı henüzyalnızefe yazdı:Güneş, Akrep burcunda zararlıdır. Bunu gerçeklikle kıyaslarsak Güneş ışığı veya gün ışığı akrebe pek yaramaz. Hatta Güneş'te veya fazla gün ışığında fotoğraf çekilen akreplere bakın en esmer tenlisi bile fotograflarda soluk çıkacaktır. Hatta ışık yüzü perdeler gösterişe çelme takar adeta..
- koyuakrep05
- *SiyahAkrep*
- koyuakrep05
- *SiyahAkrep*
-