Akreplerde Yalnızlık, Akrep Burcu ve Yalnızlık
akrepler neden hep yalnız kalırlar, akrepler neden yalnızdır, akrep burcu yalnız kalır, akrep burcu ve yalnızlık, akrep burcu insanları neden yalnızdır, akrep burcu neden yalnız kalmak ister, akrep burcu yalnız kalmak, yalnız kalma isteği, sürekli yalnız kalmayı istemek
- akrep_S_26
- *SiyahAkrep*
Yalnız kalmak isteyip te yalnız olamamak çok kötü.
Neden yalnız olmayı sevdiğimi bilmiyor,anlam veremiyordum.Bu mutlak olması gereken birşey gibi sanki.Olmazsa olmaz gibi.Dostlarını seviyorsun ama bir yığın dostta olsa,yine yalnızsın aslında.
Keşke astrolojiyi daha önce detaylı birşekilde araştırsaydım.Buna bir tanım yapar,aklımda netleştirirdim.Neden diye düşünmezdim.
Hem Satürn,hem akrep,hemde yalnızlığı özellikle tercih eden Ejderha.Hiç kaçarı yokmuş.
Ama kova burcu arkadaşlarımla bu konuda mükemmel bir uyum yakaladığımı söyleyebilirim.Yalnız kalmak istediğimi söylemem yeterli.
Neden yalnız olmayı sevdiğimi bilmiyor,anlam veremiyordum.Bu mutlak olması gereken birşey gibi sanki.Olmazsa olmaz gibi.Dostlarını seviyorsun ama bir yığın dostta olsa,yine yalnızsın aslında.
Keşke astrolojiyi daha önce detaylı birşekilde araştırsaydım.Buna bir tanım yapar,aklımda netleştirirdim.Neden diye düşünmezdim.
Hem Satürn,hem akrep,hemde yalnızlığı özellikle tercih eden Ejderha.Hiç kaçarı yokmuş.
Ama kova burcu arkadaşlarımla bu konuda mükemmel bir uyum yakaladığımı söyleyebilirim.Yalnız kalmak istediğimi söylemem yeterli.
zaten insanlar arasında bile yalnız oluyom;kimseyle o kadar samimi deilim,yani herkez benimle olan arkadaşlıgının gecici oldugunu bilir;akrep burcu bir arkadaşımın dediği gibi bazı insanlarla sadece anı bazıları ile hayatı paylaşırsın,ben herkezle anı paylaşıyom ve bundan memnunum,20 gün sonra askerlik görevim bitiyor ve herkez o zaman arkadaşlıgımın bittgini biliyor;yani zaten yalnız gibi bişeyim;kimseyi kandırmam ben burdan gidince kimseyi aramam,onlarada dedim;onlarda tamam dediler;anladılar;o yüzden yalnız kalmaya ihtiyacım olmuyor;zaten bişey paylaşmıyon.emekli yazdı:çapraz birşey anlamadım yanıtınızdan,istirham etsem biraz daha yalın anlatabilir misiniz?
)

- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
akreplerin terkedemeyeceği ve asla vazgeçemeyeceği tek sevgilidir yanlızlık.
koşarsın coşarsın tepinirsin şehir meydanlarında veya cemiyet içinde insanlarla kolkola olabilirsin ama sonra yanlızlığın seni çağırır sıcak koynuna. bazende kalabalığın içinde kendini öyle bir adapte edersinki sanki çevrende kimse yoktur.
koşarsın coşarsın tepinirsin şehir meydanlarında veya cemiyet içinde insanlarla kolkola olabilirsin ama sonra yanlızlığın seni çağırır sıcak koynuna. bazende kalabalığın içinde kendini öyle bir adapte edersinki sanki çevrende kimse yoktur.
bir yanımız ölüm bir yanımız düğün...
- DeepBlue Scorpion
Re: Akreplerde Yalnızlık
Yalnız olmayı bende severim. Gayri ihtiyarı bir ihtiyaç gibi
Adına mevsimler sıraladığım onca zamandan sonra, şimdi sırası mıydı bir çiçek açıverdi; kaçtı yüreğimin tüm baharları.
Dünya yeterince kalabalık, yalnız ve huzurlu :mrgreen:
Ansiklopedi gibi burası. Ya da akrepler için google versiyon
Herkes çok güzel dile getirmiş yalnızlığı. Böyle yazılarda okumasa insan komplekse giriyor
Yalnızlığı sorun gibi gösteren şey nedir bilmiyorum. Seviyorum sevmekten de öte yalnız kalma ihtiyacı hissediyorum anlatamıyorum bunu kimseye ucube gibi bakılıyor. herkes aynı olmak zorunda değilki. uzun süre yalnız kalmazsam kendimi toparlayamıyorum aşırı gergin ve hırçın oluyorum.

Yalnızlığı sorun gibi gösteren şey nedir bilmiyorum. Seviyorum sevmekten de öte yalnız kalma ihtiyacı hissediyorum anlatamıyorum bunu kimseye ucube gibi bakılıyor. herkes aynı olmak zorunda değilki. uzun süre yalnız kalmazsam kendimi toparlayamıyorum aşırı gergin ve hırçın oluyorum.
Akreplerde Yalnızlık
X_1 yazdı: ↑Cmt 19 Ağu, 22:47cok guzel bır analız olmus..bırı benı anlamıs ve anlatmıs sankı..akrep56 ben o gozlemı yaptım kı bu kadar ayrıntlı dusunmedıgım zamanlardı.bendemı bı acayıplık var yoksa benımı anlamıyorlar derdım..sonrasında yalnızlıgımda daha mutlu oldugumu kımseyle catısma yasamadıgımı aksıne denıldıgı gıbı dıngınlestıgımı ve toparlandıgımı farkettım..sosyal bırıyım bu eve kapanma yalnızlıgı degıl...sızdede oluyormu yalnız gezebılyıorum ve tadını cıkarabılıyorum.kendı kendıme bıle eglenebılıyorum.bırakın benı pıste kalabalık bıle olsa saatlerce tek basıma eglenebılırım.eşım olmasına gerek yok..yeterkı ısteyım(konu dagılmadı umarım ya)
yalnızlıgı sevıyoruz işte..napalım..orası bıze aıt oyle herkesıde alamıyoruz napalım..hakedene verıcem anahtarı o gelecek..
YALNIZLIK PAYLASILINCA YALNIZLIK OLMAZ...

-