bir akreple cinsel yaşam için en az akrep kadar bu duyguyu bedeninde ve ruhunda hissetmesi gerekir. eğer bir akrebe gerçekten tutkuyla yakşaırsa akrep bunu hisseder ve cinsel yaşam daha bi sınırsız olur.
cinsel yaşam sadece hayvanlar gibi çifleşmek değildir, cabiliyet arkadaşında dediği gibi bir törendir.
cinsel yaşam, partnerin bedeninin her zerresini hissetmektir. cinsel yaşam kısaca bir sanattır bir ibadettir bir tutkudur....bunun tarifi yapılamıyacak kadar derin olmalıdır,sınırı yoktur.
Balkan ülkelerinin filmlerini çok severim..benim cinsel yaşam anlayışımı görüntüleyebilen bir film izlemiştim.sanırım çek filmiydi.."Tatlı Emma sevgili böbe"adı..fonda inanılmaz bir müzik ve danseden ruhlar..
insan ruhunu müzik besler.ve kişi kendine göre danseder.hayatın içinde hayatın müzikleriyle danseder..öfkeyle danseder,sevinçle danseder,hüzünle danseder...hep danseder..çünki herkes hisseder..insanoğlunun doğası bu..ama bazılar yüzeysel ama bazıları derin ama herkes kendine göre danseder..iki kişinin tango yaptıgını ve muhteşem uyumu olduğunu düşünün.ama bu öğrenilmemiş olsun,kendinden gelişen..doğaçlama..işte o sizin bütününüzdür..sizi tamamlayan..
ilişkilerde önce güven gelir..sonra dostluk..sonra aşk (hoş bu başka birşey yeri değişebilir)ve sonra sevgi..benim sıralamam bu..ve en son cinsel yaşam gelir..varın siz değerlendirin yerini,derinliğini..
Cinsel yaşam; bence ruhların dansetmesidir..
ritmini bozanlar utansın!