Uçlardaki Akrep
akreplerde marjinallik, uçlardaki akrep, akrep ya hep ya hiç, akrep uçlarda yaşar
- AkrepRomans
- Grenberries
sorumluluk evet. sorumluluk akreplerde haddinden fazla gelişmiş. en çok korkulan patronlar, yöneticiler hep akreplerden çıkar. sorumluluk bilincinden dolayı çalışanlarla fazla samimiyet kurmazlar. çalışanlar tarafından en istenmeyen ama iş verenler tarafından en çok arananlar listesinin tepesindedir.
Akreplere Selam
akrep kral bu site için sonsuz teşekürler herzaman istemişimdir,akreplerden,güçlü bir ordu kumayı:) bu sitede bir de sohbet kanalı olursa daha iyi olur gibi geliyor bana.konuya gelecek olursam artık kendimi anladıkça,hareketlerime dikkat ediyorum,anladımki hayatımda en başarılı olduğum zamanlar,cinsel ten ve rahatlıktan kaçtığım zamanlar oluyor ozaman gerçek gücümün farkına varıyorum.siz akrepler ne ye inanırsanız inanın kendinizle her konuda yüzleşip mücadele verin.şunu unutmayınki akrebin en büyük düşmanı kendisidir.fazla uzatmıyayım parçalanmasın konu,hoşça kalın.
Sizler olmamış olsaydınız buranın ne anlamı olurdu ki.
Akreplerin herşeyin en iyisine layık olduğuna inanıyorum.
Sohbet kanalı konusunda bazı arkadaşlar "olmasın forumun bir anlamı kalmaz" diyor. Ortak karara göre hareket ederiz.
Akreplerin manyetik enerjileri veya bio enerjileri çok yüksektir bunu boşaltmak için de genelde en kolay yol olan sexe yönelirler (riz) bu kestirme bir çözümdür ama aşırı enerji boşaltımı miskinliğe, tembelliğe yol açar ve genelde "dokunmayın bana" moduna girmesine neden olur. Aklı sadece bir sonraki seans için meşgul olur. Bir hafta enerjinizi bu şekilde boşaltmayın. Ortaya çıkan enerjinin sizi nerelere taşıyacağını göreceksiniz.
Akreplerin herşeyin en iyisine layık olduğuna inanıyorum.
Sohbet kanalı konusunda bazı arkadaşlar "olmasın forumun bir anlamı kalmaz" diyor. Ortak karara göre hareket ederiz.
Akreplerin manyetik enerjileri veya bio enerjileri çok yüksektir bunu boşaltmak için de genelde en kolay yol olan sexe yönelirler (riz) bu kestirme bir çözümdür ama aşırı enerji boşaltımı miskinliğe, tembelliğe yol açar ve genelde "dokunmayın bana" moduna girmesine neden olur. Aklı sadece bir sonraki seans için meşgul olur. Bir hafta enerjinizi bu şekilde boşaltmayın. Ortaya çıkan enerjinin sizi nerelere taşıyacağını göreceksiniz.
"Sükunetin vereceği huzuru hiçbir maddi imkan sunamaz"
http://www.akreportalnet.com/portal/vie ... php?p=6186
Arkadaşlar anketi ekledim konuyla ilgili düşencelerinizi belirtebilirsiniz. Herkesin katılıp katılmamasına bakmadan ona göre hareket ederim. Sonra kimse niye böyle oldu demesin.
Arkadaşlar anketi ekledim konuyla ilgili düşencelerinizi belirtebilirsiniz. Herkesin katılıp katılmamasına bakmadan ona göre hareket ederim. Sonra kimse niye böyle oldu demesin.
"Sükunetin vereceği huzuru hiçbir maddi imkan sunamaz"
-