ne kadar kıskançsınız?
hırçınlıklara varan, nazar değdirir gibi bakışlara sebep olan, insanın her halinden okunan kıskançlıklara ben de karşıyım. herkes akrebi böyle zanneder fakat iyi bir akrep böyle değildir. sadece çok sahiplenicidir. birşey akrebe ya hep ait olmalıdır, ya da hiç olmamalıdır. böyle düşününce ister istemez, biraz ihtiras çıkıyor. ama herkes bunu kötü yönde kullamıyor tabi aslında bizi suçluyorlar devamlı ama diğer burçlarda çok gereksiz hırsları olanlar var. akrep kıskanıyorsa, çok seviyordur. sevgide kıskanç bence, sahiplenici. dürüst en azından. zaten kendinde taşıdığı üstün özellikleri bilir, başkalarını değişik yönlerinden dolayı kıskanmaz bence..en azından, kendini geliştiren akrepler böylesi davranışlarda bulunmaz bence..
onlar en olgun insanlardandır..hatta en olgun insanlar bile olabilirler..
onlar en olgun insanlardandır..hatta en olgun insanlar bile olabilirler..
Sessiz sular derinlerdedir...
Akrebin tüm hayat felsefesi bu işte. Kıskançlık diye eleştirildikleri noktanın özü de burda yatıyor aslında. Aşırı derecede sahiplendikleri için kıskanç diye bilinirler. Duygu dünyaları okadar yoğun ki Akreplerin.....birşey akrebe ya hep ait olmalıdır, ya da hiç olmamalıdır.
" LİDER, beyinde devrim yapan ve herkesi peşinden sürükleyen fikir ve ruhlar rüzgarıdır ... " Osman PAMUKOĞLU
.. ## ..Türkiye Cumhuriyeti 2007-2008 Turkcell Süper Ligi Şampiyonu Galatasaray Futbol Takımı .. ##..
.. ## ..Türkiye Cumhuriyeti 2007-2008 Turkcell Süper Ligi Şampiyonu Galatasaray Futbol Takımı .. ##..
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
bunun küfürsüz anlatımı yok mu, akrep22?kiskanclik he??....gece akrebi dogru söledin gardas,ben cinayetin esiginden döndüm se...sizim, Allah'ın bana verdigi sabirla kendimi tuttum ve *** ettim beni aldatan o ****, simdi yalnizbasima daha cok mutluyum nedense,bazi stresslerden bari uzagim,en azindan kiskancak biri yok etrafimda ...
kiskanclik he??....gece akrebi dogru söledin gardas,ben cinayetin esiginden döndüm ***, Allah'ın bana verdigi sabirla kendimi tuttum ve *** ettim beni aldatan o ****, simdi yalnizbasima daha cok mutluyum nedense, bazi stresslerden bari uzagim,en azindan kiskancak *** yok etrafimda ...
TEBRİKLER, sana yakışan da böyle bir anlatım Akrep22!
" LİDER, beyinde devrim yapan ve herkesi peşinden sürükleyen fikir ve ruhlar rüzgarıdır ... " Osman PAMUKOĞLU
selam,
aynı gün doğumlu olduğum biriyle 8 ay beraber oldum geçmiş zamanda..iki akrebi varın siz düşünün bir arada:))
akrep kıskanç değil sahiplenicidir..bence kıskanacak kadar küçültmez kendini..öyle yüksek bir egosu vardır çünkü..şahsen ben kıskanmaya kendime yakıştıramıyorum..sahiplenme loayını abartınca da toplumsal ifadesi kıskançlık oluyo bunun..güç+ego+herşeyi kontrol isteği... hepsi bu.. kıskanmakta neymiş? neyi..kimi..neden??
))
en akrep ebru..sölemesi ayıp yükselenimde akrep...
)
svg..
aynı gün doğumlu olduğum biriyle 8 ay beraber oldum geçmiş zamanda..iki akrebi varın siz düşünün bir arada:))
akrep kıskanç değil sahiplenicidir..bence kıskanacak kadar küçültmez kendini..öyle yüksek bir egosu vardır çünkü..şahsen ben kıskanmaya kendime yakıştıramıyorum..sahiplenme loayını abartınca da toplumsal ifadesi kıskançlık oluyo bunun..güç+ego+herşeyi kontrol isteği... hepsi bu.. kıskanmakta neymiş? neyi..kimi..neden??

en akrep ebru..sölemesi ayıp yükselenimde akrep...

svg..
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
-