Ben de eskilerden sayılırım:))
Şaka bu.Bilgi birikimi iddiam yok.Ama insan olarak fena sayılmam:)
Ben de eskilerden sayılırım:))
Yani kimse uzun yazılar mı yazmaz demek istediniz?:)Dert söyletir derler..:)Belki bundan uzun yazıyorum.Ayrıca yazmayı seviyorum sanırım.3. evde stelyumum var.Net ve burada yazmak bunun için sevdiğim ve beni rahatlatan bir şey olabilir.
Başak etkisi bende ayrıntıcılığa neden oluyor.Yay ve ve 3. ev etkisiyle de uzun uzun yazıyorum genelde.
Hayir aksine lotusum yay burcu olmak bir ayricalik. Yukselen burcu yay olmak ise varsa burada ki vardi hatirladigim kadariyla ancak nik name ler aklimda yok.
İnsanların beni lotusum diye um ekiyle benimsemesi benim gibi sevgi delisi birisi için harika bir şey tahmin edersin.Teşekkür ederim sevgi dolu yaklaşımın için..Mysoul yazdı: ↑Pzt 08 Tem, 16:21Hayir aksine lotusum yay burcu olmak bir ayricalik. Yukselen burcu yay olmak ise varsa burada ki vardi hatirladigim kadariyla ancak nik name ler aklimda yok.
Yaylar karamsar olamayacak bir iyimserlikteler.
Bu yuzden bu dogustan gelen pozitif ozellik Jupiter in dogal destegi.
Gulumsemeleri butun sorunlari cozer.
Lotus gecmis zamanda sen beni uzmus olamazsin. Olsa olsa kirilmisimdir. Kirginliklarda cok önemli degil benim icin.
Bu uzuldugum şey 10 yil sonrada beni uzermi diye dusununce uzulen şeyin sacma olup olmadigini anliyorum.
Yay olaylara yuzeysel bakan ve yuzeyde olumsuz birsey varsa yakıp(ates oldugu icin) cozer. Akrep derinden bakip suya birakir. Oyle çözer kendince. Topraklar uzerine toprak atiyorgömuyor resmen
havalar icin ise zaten problem yoktur. Ortaya ciktigi anda buhar olur
Sevgiler seninle olsun❤![]()