Az Konuşmakla İlgili Yorumlar
- akrep_S_26
- *SiyahAkrep*
" kızım sen niye bu kadar çekiniksin böyle ya, hiç konuşmuyorsun, pasifsin " diyorlar....
yooo hiç bir şeyden çekinmem, aksinedir halbuki, hele pasiflikle hiç alakası yok..belkide bulunduğum ortamda çok konuşan insanlardan bile daha ilgiliyimdir herşeyle.. bunu anlamadılar ve anlayamayacaklar da sanırım..
yooo hiç bir şeyden çekinmem, aksinedir halbuki, hele pasiflikle hiç alakası yok..belkide bulunduğum ortamda çok konuşan insanlardan bile daha ilgiliyimdir herşeyle.. bunu anlamadılar ve anlayamayacaklar da sanırım..
- koyuakrep05
- *SiyahAkrep*
Bir arkadaşımın sözleri geldi aklıma : l
Susarım çünkü....Kör cehalet çirkefleştirir insanları ! Suskunluğum asaletimdendir. ..Her lafa verecek elbet bir cevabım var...Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye...
Susarım çünkü....Kör cehalet çirkefleştirir insanları ! Suskunluğum asaletimdendir. ..Her lafa verecek elbet bir cevabım var...Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye...
"İMKANSIZ,BU DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLECEK GÜCÜ İÇLERİNDE KEŞFETMEK YERİNE KENDİLERİNE SUNULAN DÜNYADA YAŞAMAYI DAHA KOLAY BULAN,KÜÇÜK İNSANLARIN ORTAYA ATTIĞI BÜYÜK BİR KELİMEDİR.İMKANSIZ BİR GERÇEKLİK DEĞİL,BİR GÖRÜŞTÜR.İMKANSIZ BİR İDDİA DEĞİL,MEYDAN OKUMADIR.İMKANSIZ POTANSİYELDİR.GEÇİCİDİR.İMKANSIZ YOKTUR."
bende konuşmam fazla sevmemde nedendir bilmem bu biz akreplere özgü bişeymi az konuşmak bende çekingen birisi degilimdir öyle sanıyorlar
forumlarda cevap verirken bile hissediliyor sanırım
forumlarda cevap verirken bile hissediliyor sanırım
Ne masaLım nede bir şiir
KeLimeLere anlam yüklemekten vazgeçtim
AnLatasım yok
AnLayasım yok
ÖyLesine işte...
Çocuk olsam yeniden
KeLimeLere anlam yüklemekten vazgeçtim
AnLatasım yok
AnLayasım yok
ÖyLesine işte...
Çocuk olsam yeniden
- akrep_S_26
- *SiyahAkrep*
Arkadaşın çok güzel açıklamış durumu bence.Akrepe pasif diyenler halt emiş bence belkide en az pasif olacak burçlardan biridir akrep. Ama benim çok konuşkan gördüğüm akreplerde var..dartanyan yazdı:Bir arkadaşımın sözleri geldi aklıma : l
bende az konuşan biriyimdir. bu yüzden ya pasif olduğumu yada problemliolduğumu düşünürler genelde alakası yok. gereksizkonuşmalar beni sıkıyor ,sonucu belli daha evvel konuşulmuş bişeyi tekrar konuşmak anlamsız.2 kısacümleyle ifade edilecekken cümleyi bildiğim tümanlamdaş kelimelerle süslemek sadece görgüsüslük olarak geliyor. ama anlayabilene...
ben çocukken çok konuşurmuşum hatta yetinmeyip gece uykudan kalkıp yatakta bile oturup yüksek sesle kendi kendime konuşurmuşum annem çocukken beni bir türlü susturamamış ev içinde hala susmam (dır dır etmem ama kızarsam ayrıntılara girerim)ama dışarıda çok sessizim sert bir mizacım var ve sanırım genelde gözlerimi konuştururum ayrıca yükselen başak oldukça sessiz ama sivri bir dilim var
-