En Uygun Burç
- Akrep_Sibel
- *GriAkrep*
Kelebeginde bir kedisi vard1 onuda gordun mu? Ustelikte erkek.
Akrep 1c1n yengec meselesi 1c1n herkes hemfikir ama ben Akrep için Gene Baska bir Akrep diyorum. Konusu onceki sayfalarda hayli uzun uzad1ya tartistigimiz icin fazla uzatmak 1stem1yorum.
Akrep 1c1n yengec meselesi 1c1n herkes hemfikir ama ben Akrep için Gene Baska bir Akrep diyorum. Konusu onceki sayfalarda hayli uzun uzad1ya tartistigimiz icin fazla uzatmak 1stem1yorum.
"Ve Bir Gün Gecenin İçinden Acı Bir Çığlıkla Çıka Geldik. Dünya Bizi Bekliyordu. İki Kıskacımın Arasında Diz Çöktü ve Ayaklarıma Kapandı"
Akrep = Yengeç = Balık = Akrep
Astrolojik düzeyde bunlardır ama diğer burçlarla birlikte olup ta mutlu olanlarda var. Şunu da unutmamak lazım tabi ki, insanın tüm özellikleri tek bir burç etkisiyle meydana gelmiyor. O yüzden anlaşılabilen tüm burçlar olabilir. Akrepler için eş seçimi diğer burçlara oranla çok daha zordur.
Astrolojik düzeyde bunlardır ama diğer burçlarla birlikte olup ta mutlu olanlarda var. Şunu da unutmamak lazım tabi ki, insanın tüm özellikleri tek bir burç etkisiyle meydana gelmiyor. O yüzden anlaşılabilen tüm burçlar olabilir. Akrepler için eş seçimi diğer burçlara oranla çok daha zordur.
Çevremde şamsından sanırım akrep bayanlar çok olduğu için Akrep diyorum ben. Onların havası da, endamı da, çekiciliği de hep bir başka. İçinize işliyorlar. Erkekleri ile pek anlaşamam akrep burcunun ama bayan onları ile her zaman mükemmel bir uyumum olmuştur. Başkalarının anlamadığı durumlar onlar anlıyorlar beni
- Nefer Titi
İki insan arasındaki uyumu burçlara bağlamak ne kadar sağlıklı olur bilemem. Gerçi arkadaşlarda önceki yazılarında belirtmişler bir insan sadece tek bir burcun etkisinde kalmaz diye.
Bir insanda neredeyse az veya çok hemen tüm burçların etkisi az veya çok var. Eğer uyum burçlar açısından ele alınıyorsa En ağır basan burç hangisiyse uyumu o açıdan ele almakta yararvar. Bir insan Akrep burcu olduğunu sanıyordur ama koç burcunun etkisi daha bariz bir şekilde kendisini göstermiş olabilir.
Koç, Kova, Boğa (bayanları hariç), Aslan Nefret ettiğim burçlar (birey olarak değil) kendini beğenmişlikli temelleri olduğu için asla sevemem onları. Başak, terazi, Yengeç ve Akreple çok iyi bir şekilde anlaşırım.
Bir insanda neredeyse az veya çok hemen tüm burçların etkisi az veya çok var. Eğer uyum burçlar açısından ele alınıyorsa En ağır basan burç hangisiyse uyumu o açıdan ele almakta yararvar. Bir insan Akrep burcu olduğunu sanıyordur ama koç burcunun etkisi daha bariz bir şekilde kendisini göstermiş olabilir.
Koç, Kova, Boğa (bayanları hariç), Aslan Nefret ettiğim burçlar (birey olarak değil) kendini beğenmişlikli temelleri olduğu için asla sevemem onları. Başak, terazi, Yengeç ve Akreple çok iyi bir şekilde anlaşırım.
Bir Güzel Daldır Hayat Hangi Tarafından Çekersen O Tarafından Kırarsın.
-
- Deli Akrep
- *GriAkrep*
İlgi ve elde etme budalalarından başka bir şey değil onlar. Dünyanın iki ucu vardır. Birinde Açık sahnede Koçlar Diğerinde Kapalı sahnede Akrepler. Onlar görüntüye ve gösterişe önem verirler Biz sadece gerektiğinde... IIIıııyyyyy Asla sevemedim ve sevebileceğimi de sanmam. Bana dehşet itici geliyorlar. Koçlar 1 Kovalar 2
Su grubu için yengeç, balık, akrep, başak, terazi.... gerisi isteğe kalmış
Su grubu için yengeç, balık, akrep, başak, terazi.... gerisi isteğe kalmış
~~~O Geri Döndüüüüüü~~~
Delirtmeyiiinnnn Beniiiiiiiiiii Kardeşiiiimmm
Delirtmeyiiinnnn Beniiiiiiiiiii Kardeşiiiimmm
- idam_mahkumu
- *Yılan*
-