En Uygun Burç
- huysuzname
- *GriAkrep*
[size=12]Bence Akreplere en uygun burç insanı (akrep veya yengeç)..
Balık pasif ve güvenilir değil , oğlak iyi ama fazla düzgün yaşamayı yeğliyor,yani akreplerin hoşlandığı yaşam tarzına biraz uzak..Koç rakip edasında ve itici özellikler sergileyebiliyor ve inanılmaz inatçı..ikizler kimi zaman çekici ve akıllı ağır hareket edenler ama akreple tars düşerler genelde , karamsarlardır akrep karşısında ... aklıma gelenler bunlar,bunlar sadece bu yaşıma kadar ki genel analizlerim[/size]..
Balık pasif ve güvenilir değil , oğlak iyi ama fazla düzgün yaşamayı yeğliyor,yani akreplerin hoşlandığı yaşam tarzına biraz uzak..Koç rakip edasında ve itici özellikler sergileyebiliyor ve inanılmaz inatçı..ikizler kimi zaman çekici ve akıllı ağır hareket edenler ama akreple tars düşerler genelde , karamsarlardır akrep karşısında ... aklıma gelenler bunlar,bunlar sadece bu yaşıma kadar ki genel analizlerim[/size]..
eyvallah akrebin başını akrep döndürür çünkü bir akrep konuşmadan bişeylerin kendisine hissettirilmesini ister, akrebe göre bunun yapılabileceği bi sürü yol vardır , hatta o kadar mutluluk verebilecek kapasiteye sahiptir ki akrep, karşıdakinin başarısız girişimleri onu sıkar, ya da "nasıl küçük bi sürpriz yapmayı bile beceremeden eline yüzüne bulaştırabilir" diye şaşırmadan edemez... eee o zaman sonuç ne? akrep zekasına akrep zekası gerekir(!), akrep kurmacalığı(!) ve akrep gizliliği(!) gerekirse biraz da akrep paranoyaklığı...
ama bu durumda şöle bi risk var bence hani akreplerin 'bana 1 milyon dolar versen küçük parmağımı kıpırdatcak halde değilim' tribi vardır ya, işte bu tribe ikisi aynı anda girerse çok kötü, ortaya çıkacak çarpışmanın şiddetini tahmin edemiorum
ama yine de akrep- akrep denenmeye değer gibi, riskler de göze alınmaya... 

- çıkmazsokak
Aslında herkese en uygun burç aslandır : ) aslan olduğum için söylemiyorum
Can; atlarınızı eğersiz koyar, bu sır ölümün kardeşidir, sırrıdır. Ama gündüzün geri gelmesi için ayaklarını uzun bir bağla bağlar. Can; boşlukta astar gibi gizlidir, bedense yorgan altında döner durur. Sen bedensiz bir bedene sahipsin.
- SİYAH_AKREP
- *SiyahAkrep*
-
bnce bir akrep cok nazik ve kibar incitmeyen:((bir yay yükselenim balık olarak cok iiyi anlasıyrm iyiki onu tanımışım bi olumsuzlk oldugunda haklı veya haksız sonra konuşalım der hep o an sinirlyken bırbırımızı kırmak yersiz derr ahh ahhhhh askerrr aşkımm seni çok herşeyden cokkkkkkkk sevıyrmmmmmmmmmmmm sorry üzgünğm k.bkmayınn
sevgili idam_mahkumu,
durumuna üzüldüm büyük yara almış olmalısın.ama ben bir akrep bayanı olarak akrepleri her zaman savunurum.belkide sen huyuna gitmedin de böyle oldu.haa ne dersin:) ama yinede akrepler iyi insanlar bence.
bir akrebi ancak bir akrep anlayabilir lafına kısmen katılıyorum.akrep dışında ikizler ve yengecin de anlayabileceği kanısındayım...
durumuna üzüldüm büyük yara almış olmalısın.ama ben bir akrep bayanı olarak akrepleri her zaman savunurum.belkide sen huyuna gitmedin de böyle oldu.haa ne dersin:) ama yinede akrepler iyi insanlar bence.
bir akrebi ancak bir akrep anlayabilir lafına kısmen katılıyorum.akrep dışında ikizler ve yengecin de anlayabileceği kanısındayım...
`bence yeryüzündeki en iğrenç insan topluluğu yay burcunda olanlardır. sanrım itirazı olan yoktur. allah korousun diyelim...`
protools katilimda bulunuyormu bilmiyorum ama bukadar haksizlik iceren yazi cevapsiz kalmamali.
bir rahatsiz edici durum varsa onu kendinde aramali bence.
protools katilimda bulunuyormu bilmiyorum ama bukadar haksizlik iceren yazi cevapsiz kalmamali.
bir rahatsiz edici durum varsa onu kendinde aramali bence.
Suclar insanlarin yuzunde gorunseydi aynalar satilmazdi
aynı sözleri akrepler içinde söylerler.. doğrusu ay burcu yay da olan bir olarak konuşmalarımızda hakaret unsurları barındırmadan fikirlerimizi beyan etmemizi öneriyorum. birazdüşünecek olursanız astrolojik açıdan etki aldığımız pek çok burç var. örneğin sevgili prootols yay etkisi bile almış olabilir... kendini bulan insan yargıyla düşünmez. yargıyla davranmaz. bir iki olan bitenden tüm bir gerçekliğe darılmaz.. üzülmez.. v.s. v.s. v.s.........
-