En Uygun Burç
Herkesin aradığı bişeydir bu. Bende bu özellikte olan kişileri ararım genelde ama bulduklarım zekasını ve gücünü hep farklı alanlarda, saplantılı yollarda kullanıyordu! Zaten doğru kullanan insan çok mert, dürüst ve iyi kalpli olur ki böyle kişileri bulmak çok zor. İnsan arkadaşında şu özellikleri ön planda tutmalı: iyi niyet, dürüstlük ve çalışkanlık... Balıklar son burçtur ve 12 burç özelliğini taşır. Su grubu insanları duygusaldır, kimi belli eder kimi belli etmez. Karşımdaki insan bazı konularda benimle farklı olmalı ki arkadaşım olsun. HANGİ BURÇTAN OLURSA OLSUN İNSAN İÇİNDE KÖTÜ NİYETİ BARINDIRMAMALI... Bu özellik sadece zarar verir. :evil:1.Zeka(zeki insanlara bayılıyorum)
2.Zeka+güç.....İşte bunlar benim tercihim.
" LİDER, beyinde devrim yapan ve herkesi peşinden sürükleyen fikir ve ruhlar rüzgarıdır ... " Osman PAMUKOĞLU
.. ## ..Türkiye Cumhuriyeti 2007-2008 Turkcell Süper Ligi Şampiyonu Galatasaray Futbol Takımı .. ##..
.. ## ..Türkiye Cumhuriyeti 2007-2008 Turkcell Süper Ligi Şampiyonu Galatasaray Futbol Takımı .. ##..
valla arkadaşlar ben zoru severim ben akrep olduğum için bana yengeç balık ikizler fark etmez görüntüm ve akılım yeter ama en zorlandığım burcu sorarsanız
..... kovaaaaaaaaaaaaaa......inanın bizleri zorlayan burçlardır.sinir ediyolar beni.. 8)

Cevap yazarken düşün ve öyle yaz. Konuşmadan önce anla ve öyle konuş.
elbette öyle superisi!..Her grubun zeki insanı barındırdığı bir gerçek .
zeka tabiiki tek başına yeterli değildir,onu nasıl kullandığın önemli..
ama yine de benim düşünceme göre;"yeterince zeki insan zaten iyi insandır"..çünki zekasıyla iyiyi,doğruyu bulur..
zeki ama onu kötü kullanan kimse bana göre yeterince zeki değildir!..bu da benim düşüncem..
konu birden değişti,sanki..yanlış anlaşılmaya karşı mecburen..
aslında aynı şeyleri söylüyoruz çok zaman,ama kavramları algılamamız ve tanımlarımız biraz farklı..hepimizin,iyi,zeki,uygun kavramı o kadar farklıki..tüm yanlış anlaşılmalar da bu yüzden zaten..
sonuç olarak;"en uygun burç" bence "bizim uygun gördüğümüzdür"..

UTANDIĞIN ŞEYİ YAPMA,YAPIYORSAN SÖYLEMEKTEN UTANMA!
Herşeyi okadar güzel özetleyen bir cümle ki"en uygun burç" bence "bizim uygun gördüğümüzdür"..

" LİDER, beyinde devrim yapan ve herkesi peşinden sürükleyen fikir ve ruhlar rüzgarıdır ... " Osman PAMUKOĞLU
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
iki akrep ne demek yahu
mütthiişşşşş
ama istanbulda durmamak lazım. malum sarsıntıdan dolayı. zaten herşey bitmişki oraya gelmişizdir dimi
bence iki akrep yatak odasına girdiyse artık sorun yok demektir. tecrübelerimle sabittir. ve bence en iyi anlaşacak kişilerdir. ikiside kıskanç ve ikisde kıskanılmayı seviyor. daha ne olsuun 

-