En Uygun Burç
Evet genelde Facia. Kovalar biraz Akreplere göre ukala olurlar. Bilgiçlik taslamak ve mutlaka heryerde kendilerini kanıtlamak zorunda olmak gibi bize göre garip huyları vardır. Ama olgun Kovalar zekaları ile Akreple her zaman karşılıklı bilgi alışverişinden ve Beyin Fırtınasından zevk alırlar.
"Sükunetin vereceği huzuru hiçbir maddi imkan sunamaz"
evet ettim o yüzden buldum burayı onu araştırıyorum. nede anlaşamıyoruz diye merak ettim. arkadaşlar önerdiler burayı bakalım neler varmış.selinyurtseven yazdı:arkadaşlar anlaştığımız burçlarda bence çin burçlarınında bayağı bir etkisi var.Örneğin ben x burcuyla hiç anlaşamam diyorsun birde bakıyorsun x burcu ancak,doğum yılı farklı biriyle çok uyumlusun!...Buna hiç dikkat etinizmi?...edin bence:)
Bu arada Akrep ve Teraziyiz
eh her akrep bir şekilde birşeyler araştırıyor ve buluyor buray zindan:) hoşgeldin..
şahsi fikrimi istermisin?ben yine de yazıcam biraz:p
ne zamandır birliktesiniz bilemiyorum ama terazi ve akrep...!
eğer akrep kadın terazi erkek olsaydı neyse..
ama terazi kadınsa bu ilişki yürümez diyorum:( sanırım onun sadece fiziksel özelliklerine kapılmışsın,ve bir de sanırım biraz naz yapmış sende onu "ulaşılması zor" sanmışsın..ama terazi kadını maalesef akrep erkeğine göre değildir..bence tabi:(( yinede diğer tüm özelliklerine bakman gerek..yükseleniniz,ay burcunuz,çin burcunuz..ve hepsinden önemlisi elbetteki sizin kendi oluşturduğunuz karakterleriniz..bence araştırmana devam et:)
şahsi fikrimi istermisin?ben yine de yazıcam biraz:p
ne zamandır birliktesiniz bilemiyorum ama terazi ve akrep...!
eğer akrep kadın terazi erkek olsaydı neyse..
ama terazi kadınsa bu ilişki yürümez diyorum:( sanırım onun sadece fiziksel özelliklerine kapılmışsın,ve bir de sanırım biraz naz yapmış sende onu "ulaşılması zor" sanmışsın..ama terazi kadını maalesef akrep erkeğine göre değildir..bence tabi:(( yinede diğer tüm özelliklerine bakman gerek..yükseleniniz,ay burcunuz,çin burcunuz..ve hepsinden önemlisi elbetteki sizin kendi oluşturduğunuz karakterleriniz..bence araştırmana devam et:)
UTANDIĞIN ŞEYİ YAPMA,YAPIYORSAN SÖYLEMEKTEN UTANMA!
Evet bende Seline aynen katılıyorum. Akrep Erkeği ile terazi asla uzun vadede yapamaz. Belki olsa olsa kısa vadeli gönül muhabbeti. Terazi Selin'in de dediği gibi Akrebe kendisini ulaşılmaz gösterir, Akrep te buna aldanarak Teraziye ulaşmaya çalışır. Akrep erkeği bunu anladığında bazen geç olabilir. Eğer sen o geç olma noktasında değilsen bir kez daha derin düşün derim. Bir arkadaştan çok iyi biliyorum. Onların dönüşü geç oldukları noktada. Yani evlilikte.
-