Akrep Sevgilim var yardım istiyorum...

Akrep Burcu Hangi Burçlarla Nasıl Anlaşır..?
Misafir

Akrep Sevgilim var yardım istiyorum...

Okunmamış mesaj gönderen Misafir » Cum 30 Mar, 01:09

Merhaba kıymetli dostlarım. 22 yaşında bir balık burcu erkeğiyim. Yaşıtım olan bir akrep ile sevgiliyim. Etkileyicigine kapılıp çok peşinden koştum. Balıkla akrep olmaz dediler, olur dedim. Çok acı çekersin balikla akrep yan yana gelmez dediler, olsun seviyorum dedim. Keşke onları dinlenseydim...

Onu etkilemeyi başarıp sevgisini kazandım ve sevgili olduk. 7 8 aylıkta bir beraberliğimiz var. Ama ne yapsam yaranamiyorum. Romantik oluyorjm ters tepiyor, duygusallığına karşılık veriyorum ters tepiyor, merhametin sadece kendinde olduğunu zannediyor beni ters tepiyor, hiç bir tartışmada haksız olduğunu kabul etmiyor ben alttan almak zorunda kalıyorum, kıskançlığına anlayış gösterip kafamı evden çıkaramıyorum ama sürekli biyerden şüphe çıkarıyor. Dediğim dedik kararlı sert bir erkek seviyordur belki diyip nabzını yokluyorum daha kötü oluyor. Duygusal olsam mantık bekliyor, mantıklı yaklaşsam duygu bekliyor. Saatlik davranışları değişiyor bir mutlu gözüküyor bir mutsuz birde morali bozuk gibi. Mutlu gözükmesi dışında her saman soruyorum neyin var diye bişey yok diyor sonra morali bozuk olunca senin anlaman gerekiyor diyor. Önce güzel yaklaşıyor sonra bir anda ya laf sokuyor ya da hiç seven bir insanın söylemeyeceği şeyler söyleyip kalp kırıyor. Bazen laf sokmaya, küçük görmeye kadar gidiyor. Örn * Birşey soruyor, söylüyorum cevabi sağol bilmiyordum diye ters cevap verip laf sokuyor.

Bunlarin hepsini bekliyor benden yapinca da ters yapiyor ben bu insanı çözemedim. Artık çözmekte istemiyorum vallaha çok yoruldum. son zamanlarda da çok tartışmaya başladık saçma sapan sebeplerden. Ama bunlarında sebebi o ama bende suç buluyor.
Akrep burcundaki insanları kotulemiyorum ben sadece anlayamadığımı benimle hiç bir zaman anlayamayacagini söylüyorum. Şuan ikimizde seviyoruz onun sevgisinden emin olmasam da ben seviyorum ama ayrılmak istiyorum sevdiğim halde. Çünkü bir ömür böyle geçmez 2 güne boşanmayla sonuçlanır. Çok ayrıldık barıştık benim inat yaptığım yerlerde o 2 katını yaptı ama vazgeçmedi benden. Sevgisini gördüğüm tek şey bu sadık olması.
Çok iyi Bir soru olmayabilir. Fakat ayrılmak zorundayım.

Ben onu uzmeden, kırmadan nasıl ayrılabilirim?

Ayrılalım diyemem severken diyebileceğim bir cümle değil. Benden ayrılmasını sağlayacak birşey yaparsam kıskandırmak yada aklına şüphe sokmak gibi bu sefer nefretle bırakır gider. Nefret etmesini de istemiyorum.

Ne yapabilirim bu konu da arkadaşlar lütfen anlamaya çalışın beni. Yardımınıza ihtiyacım var.




Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

Re: Akrep Sevgilim var yardım istiyorum...

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Cum 30 Mar, 01:45

Merhaba Hoş geldin. Zor bir durum. Zor bir ilişki ve bir ilişkide en olmaması gereken noktaya gelmişsin. Akrep Erkek - Balık Kadın iyi bir karışımdır ama tersi olup Balık Erkek - Akrep Kadın olunca işler değişir.

İkinizde duygusalsınız ama Akrebin duygusal yanı balık için sert gelebilir. Durağanlığı sevmez, her zaman durgun su olmasını beklemesi zordur.. Sürekli mutlu olmaktan bile sıkılan bir yapıdan bahsediyoruz. Kontrolü zordur ve bu yoğun, karmaşık duygusal yapıyı kaldırmak ta bir o kadar zor olur. O ne ise Sen her zaman iki katı olmalısın ve bu doğal bir şekilde mücadelesiz olmalı.

Arkadaşlarına kulak asma, bir akrep ilişkisi sana hayatının en büyük tecrübelerini yaşatır. Hem sıcaktır, hem soğuk. He acıdır hem tatlı ama asla hiçbir şeyin ortası olamaz. Yapısı buna izin vermez, bu bilinçli yaptığı bir şey değildir. Ya heptir Ya da hiç.

Akrep Kadını için Nasıl Olunmalı.

* Karşısında her zaman kararlı ve net olmalı.

* Duygusal fire görmemeli, gördüğü an kancasını takar ve istediği gibi hareket ettirir. Ne kadar severse sevsin, duygusal zayıflığa tahammülü yoktur. Bunu görmek bile Akrep kadınını çileden çıkarmaya yeter. Her fırsatta üzerine saldırabilir.

* Dümen Akrep kadını tarafından ele geçirilmişse kontrol zordur. Ya eşit olmalı ya da gerektiğinde istediğinde dümeni eline alan birini görmeli.

* Akrep kadını bir gemi ise, sen gerektiğinde fırtına sonrası sana sığınabileceği emin bir liman olmalısın. Gerektiğinde fırtınalara birlikte açılabilmelisiniz.

Ayrılmak istersen,

Herşey güzel başlar ama ayrılık kısmı zorlu bir süreçtir.

* Net ol, müsait olduğu bir vakitte herşeyi anlat. Farklı alternatiflere girme.

* İkinizin de farklı yapılarda olduğunu ve çok yıpratıcı olduğunu özellikle senin çok yıprandığını söyle.

* Kararını kesin olarak vermişsen, kararlı ol ve kararından dönmeyeceğini de "sadece söyleme, bunu ruhunda ve kalbinde göster" büyük ihtimalle sen olanı biteni anlatırken mimiklerini, dudak hareketlerini ve ruh yapını inceleyecektir. Ne kadar samimisin, ne kadar değilsin buna kendisi karar verir. Sen farkında olmasanda tam olarak bitirememişsen hemen farkeder.

* Eğer sana karşı az da olsa sevgisi varsa, gurur yaparsa vazgeçirmek isteyebilir, O an gururundan dolayı bitsin dese de farklı zamanlarda "sen istediğinde değil, ben istediğimde biter" demek isteyebilir. Gerçekten seviyorsa fazla uzatmaz. Gurur yaparsa bir süre daha yaşatır.

Sonucu belirleyecek olan senin kararlılığın olacak.

Eğer "acaba, belki, olabilir mi, tekrar denesek mi, şu şekilde yaparsa devam edebiliriz" şeklinde düşüncelerin varsa, bu düşünceleri atmadan konuşma. Tüm gemileri yak ondan sonra sefere çık.
-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"

Misafir

Re: Akrep Sevgilim var yardım istiyorum...

Okunmamış mesaj gönderen Misafir » Cum 30 Mar, 02:19

Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle. Çok açıklayıcı ve nitelikli bir yazı olmuş. Ben onun için değiştim. Kendimden, gururumdan ödün verdim her zaman. Ömür boyu da veririm ama o benim için ödün vermiyorsa kendinden hep ben yipranacağim. Oysa eşit taşısak yükü o kadar problem olmaz. Artık hergun yıpranacağıma bitirir aşk acısı çekerim daha iyi noktasına geldim.

Yazınız doğrultusunda tekrar deneyeceğim olmazsa ayrılık kesinleşecek. Güzel bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim tekrardan. Selametle...

Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

Re: Akrep Sevgilim var yardım istiyorum...

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Cum 30 Mar, 20:18

Sorun değil. Mutlu olun yeterli. Sonucu iletirseniz ve yardımcı olabileceğimiz bir konu olursa buralardayım.
-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Akrep Burcu Ve Diğer Burçlarla İlişkisi” sayfasına dön