Akrep - Terazi Uyumu
akrep terazi uyumu, akrep terazi anlaşır mı, akrep terazi anlaşabilir mi, akrep terazi mutlu olabilir mi, akrep terazi
Terazi bayanları özellikle içten içe megalomandır... Kendilerini beğendiklerini dışa vurdukları da olur. Parayı severler ve gösterişe çok düşkündür. Terazi sanatçı burcu olarak bilinir ama bazı yönleriyle bu da yanlış biliniyor. Terazi insanları inanılmaz derecede ağırlardır, hareketleri çok yavaştır.
" LİDER, beyinde devrim yapan ve herkesi peşinden sürükleyen fikir ve ruhlar rüzgarıdır ... " Osman PAMUKOĞLU
.. ## ..Türkiye Cumhuriyeti 2007-2008 Turkcell Süper Ligi Şampiyonu Galatasaray Futbol Takımı .. ##..
.. ## ..Türkiye Cumhuriyeti 2007-2008 Turkcell Süper Ligi Şampiyonu Galatasaray Futbol Takımı .. ##..
- gece_akrebi
- Portal Yöneticisi
- SİYAH_AKREP
- *SiyahAkrep*
Tekrar yeniden tüm akreplere merhaba:) Sizleri çok özledim. Açıkcası bir terazi olarak, akreplerin gizli dünyalarını çok merak etmişimdir. Tanıdığım kadarıyla her zor bir durumla karşı karşıya kaldıklarında bile bir b planları vardır. Onların temkinsiz yakalandıklarını pek az görmüşümdür. Evet akrepler genelde dağınıktır, çünkü ruhları da öyle:) Terazi akrep uyumuna gelince bir hüzün denizi düşünün sessiz,sakin ve o gölün tepesinde de bir fırtına...işte ortaya çıkan tablo budur! Bazen fırtına denizin sakinliğine bakar,iç çeker...deniz kucaklar tüm duruluğuyla onu...Bazen deniz,sakinliğinden çıkmak ister,alır onu fırtına gezdirir tüm su taneciklerini kendi dehlizlerinde...yinede üşütmemelidir akrep teraziyi...gerçekleri gözüne gözüne sokmamalıdır...tatlı bir uykudadır terazi ve terazide fırtınasını anlayabilmeldir akrebin...
"Metafizik açıdan dış dünyanla iç dünyan uyum içinde olduğu zaman, evren de rüzgarını senin kanatlarının altına üfler, sana yeni yeni hazineler yollar."
- frankensteın
- *SiyahAkrep*
Venüs olmasaydı Mars da var olamazdı. Zıt kutuplar birbirlerinin var olma amacıdırlar. Venüs alır, Mars verir. Mars yok eder, Venüs inşa eder. Mars öne atlar, Venüs keşfedilmeyi bekler.KuKi yazdı:çok snob, dünyayı ben yarattım kıvamında, çok boş,zaman kaybı..yok..
Kuşkusuz Terazi bilincinin ve etkisinin olmadığı bir horoskopta adaletsiz ve dengesiz bir çok olay vardır. Vücudunuzdaki hormon dengelerini, tüm hücrelere adil kan akışı sağlanması ve daha bir çok dengeye muhtaç özelliğinizi Terazi etkisine borçlusunuz..
Terazi burcu insanı keşfedilmeyi bekleyen bir güzelliktir.. Eğer Mars etkisi sizde fazla ise Venüs'ü fethedersiniz..
- frankensteın
- *SiyahAkrep*
Terazi erkeği hep çapkınlıgını duymustum ama şimdi terazi burcu ile beraberim ve masallah olaganustu gidiyor. Tek sorunumuz benim susuşlarımı sevmiyor bence biraz korkuyor susuşlarımdan...Ama çok düşündüğü gerçek sonuna kadar bekliyor karar vermek için.Beni cevbeden tarafı ise asla yapamayacagı şeyi söylememek.
Derler ki bir yerden sonra acımaz daha fazla...
-