Akrep Burcu Başak Burcu Uyumu

akrep burcu başak burcu uyumu, akrep ve başak uyumu nasıldır? akrep ve başak mutlu olabilir mi? akrep ve başak uyumu, akrep başak uyumu, başak akrep uyumu, akrep başak ilişki uyumu, başak akrep cinsel uyum, akrep başak cinsel uyumu, akrep başak evliliği, başak akrep evliliği

Akrep Burcunun Uyum Tablosu, Akrep burcu uyum tablosu, akrep burcu en uyumlu burç, Akrep burcu hangi burçlarla daha iyi anlaşır? akrep burcu uyumu, akrep burcu aşk uyumu, akrep burcu cinsellik uyumu, akrep burcu evlilik uyumu, akrep burcu hangi burçla anlaşır
Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar: 2306
Yaş: 28
Kayıt: Cum 03 Mar, 20:03

Akrep Burcu Başak Burcu Uyumu

Okunmamış mesaj gönderen Akrep » Pzt 10 Nis, 19:34

Akrep Burcu Başak Burcu Uyumu
Resim

Akrep Burcu Başak Burcu Uyumu - Sabit bir burç olan Akrep Burcu ile Değişken bir burç olan Başak burcu anlaşabilir mi?

İki burç birbirlerinin eksikliklerini tamamlayarak güzel bir uyum yakalayabilirler. Astrolojik olarak iki burcun anlaşamaması için çok fazla bir sebep yok. Başak burcu Akrep burcunun anlaşabildiği ve uyum sağlayabildiği ender burçlar arasında yer alır.

Resim

Başak Burcu Açısından Akrep Uyumu

Bir Başak burcu olarak Akrep burcunun dayanıklılığına, aşırılıklarına, güvenilirliliğine ve sadakatine hayran kalabilirsiniz. Akrep burcu başkalarının aksine sizin ne düşündüğünüzü ve ne hissettiğinizi çok iyi bir şekilde anlayabilir ve sizi incitmemeye çalışır.

Akrep burcu mantık ve duygunun karmaşık bir bileşimidir. Eğer onu çözmeye çalışmaktan zevk alırsan 50 yıl sonra geldiğin nokta gene başladığın nokta olabilir. Onun bu yönünün doğal olduğunu ve sana karşı geliştirilmiş bir silah olmadığını kabul etmelisin.

İlişkinizin başlarında konuşan taraf Akrep Burcu olacaktır ancak zaman ilerledikçe durum değişecek ve siz konuşmaya başlayacaksınız. Bunun sebebi Akrep burcu yaptığı herşeyi bir sebebe dayalı olarak yapar. Alacağını almış, göreceğini görmüş, çözeceğini çözmüşse artık söyleyeceği herşeyi söylemiş olabilir. Bundan sonra duyacaklarınız sadece gündelik kelimeler veya nadiren de olsa zor bir olayın çözülmesi için yürütülen pratik analizler olabilir. Bu durum size sıkıcı gelebilir ancak iyi yönden bakın, hiçbir zaman çok konuşan birinden dolayı başınız ağrımayacak.

İkinizin anlaşmasını sağlayan en değerli özelliklerden biri ikinizde yalnız kalmayı seviyorsunuz. Bu durum birbirinizi yalnızlık konusunda anlayışla karşılamanızı sağlayacaktır. Oysa diğer burçların büyük kısmı "yalnızlığın gerekliliğini" kabullenmekte zorlanacaklardır.

Akrep burcu için şu konularda emin olabilirsiniz; Sadakat, güven ve samimiyet. Ancak Akrep burcunun her zaman çok derinlerde olduğunu unutmayın bu aşırı derinlik Akrep burcuna aynı zamanda tutku, aşırılık ve gazapta eklemiştir. Güneşli bir günde bir anda kara bulutların gökyüzünü kaplayıp şimşekler çaktığını görmüş müydünüz? Bunun adı Akrep burcu iklimidir.

Bundan dolayı Akrep Burcunu eleştirirken çok dikkatli olmalısın. Akrep burcunun en hassas olduğu nokta eleştiridir. O'nu eleştirirken bir çiçeğin bir anda sizi sokmaz üzere olan bir arıya nasıl dönüşebileceğini görmek zorunda kalabilirsiniz. Eleştirmek yerine davranışlarınızla yaptığının yanlış olduğunu göstermeye çalışın veya ona içli bir not yazarak iletin. Yüzyüze eleştirmekten kaçının.

Kendinizi güven konusunda sıkıntılarınız varsa Akrebin yaşam standartlarına göre karar vermemeye özen gösterin. Emin olun herşeyi yakmayı göze alacak konularda bir anda karar alıp uygulayabilirler. Onlar hayatın güven ustalarıdır. Onları sizin için bu kadar karizmatik ve seksi yapanda onların bu kendilerini aşılmaz bir kale içerisinde sanan aşırı güven duygularıdır. Müdahale etmek yerine Akrebin tadını çıkarmanız daha iyi olacaktır. Bırakın sizi güven duvarları içerisinde rahat ettirsinler. Emin olun buna kesinlikle değecektir.

Başak Burcu Akrep Burcu Cinsel Uyum

Bu konuda Akrep burcu hakkında bir şikayetiniz olmayacağını net bir şekilde söyleyebiliriz. Hatta üstesinden gelemeyeceğiniz fazlasını da bulabilirsiniz. Sizin aksinize Akrep sınırları olmayan, mide bulantısı nedir bilmeyen tarzı ile sizi dünyanın öbür ucuna taşıyabilir. Cinsel uyumunuz çıtası hiç düşmeyecek kadar iyi olabilir.

Hemen belirtelim bu yazdıklarımız sadece güneş burcuna göredir ve herkes tümüyle güneş burcu etkisi altında değildir. Yazdıklarımızı buna göre değerlendirmenizi öneririm.

Akrep Burcu Açısından Başak Akrep Uyumu

Başak Burcu utangaç, çekingen ve uysal yapıları ile sizin güçlü, sevecen ve güven veren doğanızda büyük bir uyum oluşturmanızı sağlayabilir. Siz ilişkilerde muktedir olmayı seversiniz Başak burcu bu konuda size rakip olmayacağı için birlikte olduğunuz süreyi O'nu sevmek ve mutlu etmek için geçirebilirsiniz. Başak burcu size hayatta eksikliğini duyduğunuz güzellikleri sunmak için en ideal eşlerden biridir çünkü savaşmak için değil yaşamak için size eşlik ettiğini göreceksiniz.

Siz birlikteliğinizi ve yaşamınızı kontrol etmek isteyeceksiniz Başak Burcu ise büyük ihtimalle size "Buyur" diyecektir. Bunun size sağlayacağı bazı yararlar olacaktır. İktidar mücadelesi içerisinde olmayacağınız için savaş baltalarınızı bırakıp derin sükunetinizin ve huzurunuzun ortaya çıkmasını sağlayacaktır. Huzurlu bir akrep ise başak burcunu mutlu etmek için daha fazla çaba sarfedecektir. Mücadele için ayırdığınız devasa enerjiniz ise hayatınızı daha orjinal ve mutlu kılmak için harcanacaktır.

İlişkinizde belki sizi zorlayacak etkenlerden biri zaman ilerledikçe konuşanın siz değiş Başak burcu olması olacaktır. Çok ve gereksiz konuşulmasından hoşlanmadığınız için ilk zamanlar bu sizi zorlayabilir ancak zaman içerisinde Başağın bu yönünün hayatınızı renklendirdiğini göreceksiniz. Zaten o da sizi zorlamayacak ve sıkmayacaktır.

Başak Burçları entelektüel ve analitik olurlar. Zaman zaman ise tıpkı sizin gibi aşırı sırcı ve inatçı olabilirler. Başak burcunun da diğer tüm burçlar gibi olumsuz yönleri vardır ancak kıyaslama yapıldığında sizin için kesinlikle artıları eksilerinden daha fazladır ve olumsuz yönlerine sabretmenize değecektir.

Her ikinizde yalnızlığa önem verirsiniz bu da sizin için oldukça önemlidir. Kaç burçla bu konuda uyumlu olduğunuzu bir düşünün. Ancak her ikinizin de yalnızlığı sevmesi iki miskin kedinin evin içinde şömine başında günlerini geçirdiği bir portre oluşturabilir. Bu durumda bir tarafın devreye girerek zaman zaman "Haydi biraz sosyalleşelim" demesi iyi gelebilir. Güzel yanı bunu söyleyen olmasa da sorun olmayacak olmasıdır.

Finansal konularda ve birlikte çalışma konusunda da büyük olasılıkla herhangi bir sıkıntı yaşamayacaksınız. Başak burcu size göre ekonomik açıdan biraz daha savurgan olabilir ancak siz ekonomik grafiğinizi gösterdiğinizde kesinlikle kendisine çeki düzen verecektir.

Akrep Burcu Başak Burcu Cinsel Uyum

Başak burcu bu konuda size göre daha az duygusaldır ve kontrolün elinde olmasını isteyecektir. Cinsel birlikteliklerde karşı tarafından mutluluğunu daha çok önemsediğinizi için sorun olmayabilir ancak bir süre sonra cinsel yaşamın tüm detaylarını Başak burcunun kapladığını görebilirsiniz. Bu konuda fazla müdahaleci olmamak ve gerektiğinde devreye girmek size daha güzel birliktelikler sunacaktır. İlişkinize zaman tanırsanız Başak burcunun sizin kendinize olan güveninize ve stilinize hayran olduğunu görecek ve bu birlikteliği taktir etmeye başlayacaksınız.

Başak burcu hemen her konuda aşırı titizdir ve bu titizliği cinsel yaşamınıza da yansıyabilir. Başak burcunun bu aşırı titiz oluşuna saygı duyun ve sınırlarını uç noktalarda zorlayarak cinsel yaşamda onun serbest kalmasını sağlayın. Eğer başak burcunun bu özelliğine takılmaz ve herşeyi zamana bırakırsanız çok güzel ve renkli bir yaşam sizi bekliyor olabilir. En büyük artısı ise hayatınızı birlikte geçireceğiniz birisi ile savaşmak zorunda kalmayacaksınız. Artan enerjinizi ise bu alana kanalize edebilirsiniz.

Unutmayın ki bu yorumlar Güneş Burcu özelliklerine göre yazılmıştır. Her insanın özellikleri farklı burçlar tarafından etkilenebilir. Bu etkilere göre bir ikizler burcu da az konuşabilir, yalnızlığı sevebilir veya aşırı sosyal olmayabilir. Bunun tersi Akrep burcu için de geçerlidir. Konuları buna göre değerlendirmeniz sağlıklı ve uzun vadeli bir ilişki için çok önemlidir. Uzun vadeli bir ilişkiye başlamadan önce çıkartacağınız bir doğum haritası (horoskop) ile hangi yanlarınızın uyumlu hangi yanlarınızın uyumsuz olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz.

www.akrep-burcu.com 10 Nisan 2017
Analiz Siteye Aittir. İzinsiz veya Link Kullanmadan Alıntı Yapmayınız


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"


Cevapla
  • Benzer Konular
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj

“Akrep Burcu Uyumu” sayfasına dön